עזרה בתופעה מוזרה שהפלאפון פתאום מתכבה
-
@הנני-העני אמר בעזרה בתופעה מוזרה שהפלאפון פתאום מתכבה:
@שנעון
רק מציע - אם זו בעיית תוכנה תוכל לצרוב רום מחדש...איזה מעבדה בדק לי את המכשיר פתח את המכשיר והסתכל אמר שהכל שם טוב זה לא בעיה במכשיר השאלה אם זה הבטריה או שיכול להיות עוד משהו ?
ומה הכוונה לצרוב רוט מחדש ? הכוונה הוא לשים את הגירסה שוב מחדש? -
@שנעון @הנני-העני קודם כל זה ממש ממש לא קשור לחומרה ואין שום צורך לצרוב מחדש!
לעניינינו, יש לי גם יאנג, וגם לי היו את אותם בעיות, ואני מתאר לעצמי שאתה גם סובל מנפילות פתאומיות באחוזי הבטיה-שפתאום אתה מוצא את עצמך עם 30 אחוז כשלפני שתי דקות היו לך 60... (כך עכ"פ היה לי).
ואפילו אם לא, אז הישועה שלי הייתה על ידי החלפת בטריה לסוג הגרמני ומאז אין לי שום בעיה -
@שמואל-ש אמר בעזרה בתופעה מוזרה שהפלאפון פתאום מתכבה:
@שנעון @הנני-העני קודם כל זה ממש ממש לא קשור לחומרה ואין שום צורך לצרוב מחדש!
לעניינינו, יש לי גם יאנג, וגם לי היו את אותם בעיות, ואני מתאר לעצמי שאתה גם סובל מנפילות פתאומיות באחוזי הבטיה-שפתאום אתה מוצא את עצמך עם 30 אחוז כשלפני שתי דקות היו לך 60... (כך עכ"פ היה לי).
ואפילו אם לא, אז הישועה שלי הייתה על ידי החלפת בטריה לסוג הגרמני ומאז אין לי שום בעיהאבל מה זה אומר בטריה גרמנית?
-
@best אמר בעזרה בתופעה מוזרה שהפלאפון פתאום מתכבה:
@שמואל-ש אני מכיר את זה גם לי יש יאנג ולפעמים אני רואה בהגדרות שי לי 80 אחוז ומתכבה לי ואני מכבר למטען וזה מראה שהבטריה ריקה !!
כי זה הבטריות הישנות שהם זבל.
חלק מהבעיות שהם עושים:
נכבים לפעמים ללא סיבה
אחוזי הבטריה יורדים באופן דרסטי
אחרי הפעלה/הפעלה מחדש אחוזי הבטריה יורדים בעשרות אחוזים
לפעמים בהטענה כתוב סוללה מנותקת
וכו' וכו'.
הפיתרון לכולם היא לקנות את הסוללה הגרמנית שבהזמנה באתר החברה יוצאת יותר זול מהבטריה הרגילה בארץ... -
@שנעון אמר בעזרה בתופעה מוזרה שהפלאפון פתאום מתכבה:
@מוטי-ברנד אמר בעזרה בתופעה מוזרה שהפלאפון פתאום מתכבה:
@שנעון יכול להיות שיש לך בעיה במקש הפעלה או שהמגן לוחץ על הכפתור של הווליום למעלה
אין לי מגן
בC2 היה לי את זה פתאום יש כמו התמוססות כזו ונכבה הטלפון. הלכתי קניתי מגן ומאז זה נפסק. זה ממשיך רק אם זה נופל בעוצמה/מגובה
-
-
@שנעון אם תחליף בטריה לבטריה הגרמנית תראה שיפור משמעותי מאוד מבחינת צריכת הבטריה אבל אם זה קשור לבעיה שלך אני לא בטוח כי אמרת לפעמים יש רטט אחרי שזה נכבה כמה דקות אז אולי זה בעיה אחרת לכן אמרתי תנסה להחליף בטריה אם מישהו כדי לבדוק אם זה הבעיה ואם תרצה בטריה גרמנית אני מוכר במחיר די זול בפרטי
-
@מוטי-ברנד אמר בעזרה בתופעה מוזרה שהפלאפון פתאום מתכבה:
@שנעון אם תחליף בטריה לבטריה הגרמנית תראה שיפור משמעותי מאוד מבחינת צריכת הבטריה אבל אם זה קשור לבעיה שלך אני לא בטוח כי אמרת לפעמים יש רטט אחרי שזה נכבה כמה דקות אז אולי זה בעיה אחרת לכן אמרתי תנסה להחליף בטריה אם מישהו כדי לבדוק אם זה הבעיה ואם תרצה בטריה גרמנית אני מוכר במחיר די זול בפרטי
אין לי מישהו לבדוק את הבטריה
אתה מכיר חנות בבני ברק שיש לו בטריות לא כ"כ משומשות ויסכים שאני יבדוק אצלו או שיש לך רעיון אחר ? -
@שנעון אמר בעזרה בתופעה מוזרה שהפלאפון פתאום מתכבה:
@שמואל-ש לפי מה שתיארתי לדעתך בטריה גרמנית יפתור את הבעיה ?
וגם אצלי הרבה פעמים אני מכבה ומפעיל שוב אני פתאום רואה שאין לי כמעט בטריה אבל זה לרב זה לא ממש תמיד ככה וכדו' וכדו' אולי יש עוד כדומה לזה כרגע לא עומד לי בראשאני לא לוקח אחריות, אבל לפי התיאורים שלך, כתשעים אחוז שזה יעזור