פורמט פקטורי נחסם בגלל וידאוף
-
בגרסאות האחרונות של וידאוף פורמט פקטורי חסום גם להמרת אודיו עשיתי המרה של MP3 לפורמט אודיו כלשהו וזה השגיאה שקיבלתי
בדקתי את זה בשני מחשבים עם וידאוף וכמה גרסאות של פורמט פקטורי ועדיין לא עבד חלק מהפעמים כשפתחתי את התוכנה לפני שהתוכנה נפתחה הופיעה השגיאה הזו ואחרי שלחצתי אנטר התוכנה נפתחה
זה פדיחה של אאוטנט או שזה בכוונה? -
פוסט זה נמחק!
-
@קינג-קומפיוטר כנראה זה פדיחה
-
@קינג-קומפיוטר אמר בפורמט פקטורי נחסם בגלל וידאוף:
בגרסאות האחרונות של וידאוף פורמט פקטורי חסום גם להמרת אודיו עשיתי המרה של MP3 לפורמט אודיו כלשהו וזה השגיאה שקיבלתי
בדקתי את זה בשני מחשבים עם וידאוף וכמה גרסאות של פורמט פקטורי ועדיין לא עבד חלק מהפעמים כשפתחתי את התוכנה לפני שהתוכנה נפתחה הופיעה השגיאה הזו ואחרי שלחצתי אנטר התוכנה נפתחה
זה פדיחה של אאוטנט או שזה בכוונה?זה אמור להיות חסום
ניתן דרכה לצפות -
@a0533057932 גם באודיו
-
@a0533057932 בכל הגרסאות הקודמות היה אפשר להמיר MP3 אבל לצפות/להמיר קובץ MP4 לא היה אפשרי כי אין הבדל אם אני ניגש לקובץ עם VLC או עם פורמט פקטורי
-
-
@a0533057932 ניסיתי את הגרסא הכי חדשה ולא עבד וניסיתי עוד שני גרסאות ישנות יותר וגם לא עבד
-
@קינג-קומפיוטר אז מתי עובד?
-
@a0533057932 במחשבים עם גרסא ישנה יותר של וידאוף, לא יצא לי לראות את זה בפועל
אבל לפני שנה בערך היה לי מחשב עם וידאוף ופורמט פקטורי המיר MP3 -
@קינג-קומפיוטר הבנתי שזה תלוי בגירסאות של וידאוף, יש שמכשילים כל תזיזה של וידאו ואפילו העברה או הורדה וכדומה, ובכללם יכולים להיכנס קבצים מסכנים שמשום מה התוכנה חשבה שהם קבצי וידאו, אבל יש גירסאות (-נראה לי החדש) שהם חוסמים אך ורק צפייה ותו לא, אבל העברה, הורדה וכדומה אפשר.
-
@קינג-קומפיוטר
היה לי את הבעיה, יצרתי קשר איתם. והם פתרו את הבעיה.