עזרה | כיבוי אנטי וירוס של avast
-
אני רוצה להתקין את התוכנה של זום בעברית של @פישל אך מכיון שיש לי את האנטי וירוס הוא מוחק לי אותו מיד. אחרי שהכנסתי את התוכנה לרשימת חריגים הוא נותן לי להתקינו, אבל כנראה חלק מקבצי המערכת של הזום ג"כ מזוהים כוירוס ומיד קופץ לי חלון שהאנטי וירוס מחק לי את הקובץ.
אשמח על עזרה בנידון.
מצורף -
@ארי-אריה אמר בעזרה | כיבוי אנטי וירוס של avast:
אני רוצה להתקין את התוכנה של זום בעברית של @פישל אך מכיון שיש לי את האנטי וירוס הוא מוחק לי אותו מיד. אחרי שהכנסתי את התוכנה לרשימת חריגים הוא נותן לי להתקינו, אבל כנראה חלק מקבצי המערכת של הזום ג"כ מזוהים כוירוס ומיד קופץ לי חלון שהאנטי וירוס מחק לי את הקובץ.
אשמח על עזרה בנידון.
מצורףיש למטה בצד שמאל חץ הפונה לכיוןן מעלה שם מופיע אווסט לחץ עליו לחצן ימני ושם תעשה השהה הגנה
-
@ארי-אריה אמר בעזרה | כיבוי אנטי וירוס של avast:
@פישל זה עזר לי להוריד!
אבל כאני מנסה לפתוח את התוחנה החלונית המצורף קופץ, למה ומה צריכים לעשות?לא נראה לי שהשהתה
לחצת על הלחצן הימני על סמל התוכנה ועשית השהה?
כמו כן תשבהה הגנה את דפנדר עם זה
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1576624072257-defendercontrol.zip
ותתקין שוב -
@ארי-אריה
אני אאעזור לך בשמחה.
נא תן את הקוד והסיסמא לטים וויאור לצורך השתלטות מרחוק.
אני לא עונה במיילים , לכן אצטרך שכתתוב הפרטים כאן \ בצאט (האם פתוח לך?).
סליחה , יום טוב.
נ.ב במחילה מ @ פישל [במכוון לא תייגתי , הוא לא אוהב שמטרחיםי אותו] היקר , אני לא כ"כ ממליץ על הזום שלו , לא כי הוא לא טוב , אלא - כי יצאו המון עדכנוים מאז , ונוסו המון פיצרים ואפשוריות ותיוקני אבטחה ובאגים , וחבל , שתישאר(ו) עם גירסא ישנה שאולי לא תעבוד כלל.
שוב , אני לא בא לזלזל חס וחלילה בעבודתו הנפלאה , אלא רק לדרבן אותו להוציא גירסא עדכנית בעברית .