בית חכם מפלאפון כשר
-
@כלומר אמר בבית חכם מפלאפון כשר:
@ד-מ יש תוכנה לבתי כנסת המאפשרת שליטה במערכת החשמל והמיזוג, מהמחשב וממערכת טלפונית ממוחשבת.
אם תרצה יותר פרטים אני יכול לברר אצל חבר גבאי של ביכ"נ. למיטב זכרוני התוכנה בעלות חד פעמית של סכום לא גדול בכלל.כן זה מתחיל ב3500 לפני מע"מ
אני רוצה להשתמש עם החלקים הזולים שאפשר לקנות ב200/300 ש"ח -
-
@ד-מ אמר בבית חכם מפלאפון כשר:
יש אפשרות לשלוט על אפליקציה בית חכם באמצעות קו IVR?
חלום שלי עבר שנים ואני לא יודע כל כך איך מתחילים.
בעיקרון זה אפשרי.
יש בעלי אקספרס מערכת של שליטה על מפסקי חשמל דרך טלפון כמו בשערים אוטומטים.
ואז בעצם אם אפשר גם לחבר את המערכת הזאת לapi של ימות. אז אפשר נראה לי לעשות משהו כמו ש@שמואל אמר.
רק הנקודה שאתה צריך למצא צורה שכל המפסקים החכמים בבית יקבלו פקודות על ידי אותו הסים. כי בעיקרון לכל מפסק יש סים שלו.
( אולי מערכת וייפי שנשלטת על ידי סים טלפוני ללא אינטרנט). -
@שער-השמים אמר בבית חכם מפלאפון כשר:
@ד-מ אמר בבית חכם מפלאפון כשר:
יש אפשרות לשלוט על אפליקציה בית חכם באמצעות קו IVR?
חלום שלי עבר שנים ואני לא יודע כל כך איך מתחילים.
בעיקרון זה אפשרי.
יש בעלי אקספרס מערכת של שליטה על מפסקי חשמל דרך טלפון כמו בשערים אוטומטים.
ואז בעצם אם אפשר גם לחבר את המערכת הזאת לapi של ימות. אז אפשר נראה לי לעשות משהו כמו ש@שמואל אמר.
רק הנקודה שאתה צריך למצא צורה שכל המפסקים החכמים בבית יקבלו פקודות על ידי אותו הסים. כי בעיקרון לכל מפסק יש סים שלו.
( אולי מערכת וייפי שנשלטת על ידי סים טלפוני ללא אינטרנט).זה מה שאני רוצה לעשות לקנות בקרים בעליאקספרס שהם מתחברים עם ווייפי לאיזה אפליקציה (ורק עם ווייפי יש אפשרות שיתחבר כמה בקרים למערכת אחת לפי מה שמצאתי והבקרים שעובדים עם סים זה כל בקר בנפרד שאם אתה מתקשר אליו הוא נותן פקודה של הפעלה ואם מתקשר שוב הוא נותן פקודה כיבוי אבל לא משוה יותר מערכתי)
אבל עכשיו אני באמצע לברר איזה איזה אפליקציה אפשר להתחבר בAPI בימות ואז לשולט עליו ע"י IVR ואני רוצה שמומחים פה יעזרו לי -
מכיר בי"כ בב"ב שהפכו את הבקרה לטלפונית.
-
@eitcok-grafik אמר בבית חכם מפלאפון כשר:
מכיר בי"כ בב"ב שהפכו את הבקרה לטלפונית.
זה כנראה דרך צייטק הנזכר למעלה, ואני מחפש פתרון זול בעצם ואני כן מוכן להשקיע זמן
-
@שער-השמים אמר בבית חכם מפלאפון כשר:
אם להשתמש עם כזה בקר של ON/OFF עם סים, עולה לי בראש רעיון אחר אבל זה יצא כבר הרבה יותר יקר
והוא שלכל בקר הרי יהיה מספר משלו כי צריך לכל אחד סים נפרד, נפתח מערכת IVR בימות וכל שלוחה יתן פקודה של הפניית שיחה למספר של הבקר ההוא ואז זה פותח או סוגר את הבקר
יש לי בראש עוד כמה כיונים איך לעשות דבר כזה שיהיה יותר טוב, זה להתחלה
תן לחכם ויחכם עוד.......