אני מחבר נוקיה c2 כשרה למחשב והוא לא מזהה אותה וגם הפלאפון לא מזהה האם אפשר לעשות שזה כן יזהה???
-
@ephraum-tzvi אם מדובר בכשר אורגינל אז הדרך היחידה היא להלחים חזרה את בקר הUSB שהוועדה העיפה, השאלה היא מה אתה מעוניין לעשות שבשבילו אתה רוצה לחבר דרך הUSB כי רוב הדברים אפשריים עם בלוטוס' חוץ מצריבת קושחה
-
@שלמה-ווייס אני רוצה להעביר גירסה של נוקיה לא כשרה לזאת שכשרה
-
גם אני
ובתכונה הוא לא מזהוה את המכשיר שלי -
@ephraum-tzvi למה? אין שום דבר שאפשרי לשנות עם צריבה וא"א עם בלוטוס', צריבה בכזה מצב עושים רק אם זה הברירה היחידה כגון שהמכשיר מת וכדומה, אם תפרט בדיוק מה ברצונך לשנות במכשיר אוכל להדריך אותך בדיוק איך
-
@שלמה-ווייס להוסיף את היישומים שאין בכשר ואת זה יש בגרסה של נוקיה לא כשרה
-
@ephraum-tzvi מה הבעיה? תשלח למכשיר עם המחשב דרך בלוטוס' ולאחמ"כ תפעיל אותם ותוסיף אותם לתפריט או לחילופין תוסיף גלריה בתפריט שתהיה לך גישה ליישומים ולתוכן המכשיר
-
@שלמה-ווייס אין י בלטוס במחשוב
-
@ephraum-tzvi אוכל למכור לך צ'יפ של בלוטוס' ב15 ש"ח אם אתה מעוניין
-
@שלמה-ווייס מה, למחשב?
-
-
@שלמה-ווייס למחשב יש לי (אני עם מחשב נייד) אני מתכוון שהנוקיה לא מזהה את המחשב בבלוטוס וגם ככה במחשב
-
@שלמה-ווייס איפה אתה גר
-
@ephraum-tzvi אין צורך שהנוקיה יזהה את המחשב רק שהמחשב יזהה את הנוקיה, את זה עושים כך, תקיש #7780#* ואז תקיש קוד איפוס 12345 ואז חכה שהמכשיר יתאפס, לאחמ"כ תיכנס לתפריט ותלחץ במהירות כמה פעמים על כפתור הבלוטוס' ומיד על כפתור הכיבוי, כך המכשיר יהפוך לגלוי ותמצא אותו עם המחשב, בהצלחה
-
@שרגי בירושלים, צוראיתי קשר במייל electfix2632@gmail.com
-
@שלמה-ווייס אמר באני מחבר נוקיה c2 כשרה למחשב והוא לא מזהה אותה וגם הפלאפון לא מזהה האם אפשר לעשות שזה כן יזהה???:
@ephraum-tzvi אין צורך שהנוקיה יזהה את המחשב רק שהמחשב יזהה את הנוקיה, את זה עושים כך, תקיש #7780#* ואז תקיש קוד איפוס 12345 ואז חכה שהמכשיר יתאפס, לאחמ"כ תיכנס לתפריט ותלחץ במהירות כמה פעמים על כפתור הבלוטוס' ומיד על כפתור הכיבוי, כך המכשיר יהפוך לגלוי ותמצא אותו עם המחשב, בהצלחה
לא הולך אני איפסתי את הנוקיה ואז פתחתי בלוטוס בלחיצות של כמה פעמים ולחצתי על לחצן כיבוי והמחשב לא זיהה
-
@ephraum-tzvi כנראה היית איטי מדי... נסה שוב מההתחלה
-
@שלמה-ווייס עשיתי הכי מהיר ולא הצליח...