חיבור מצלמות אבטחה מרחוק hikvision
-
@אליאליאלי איך?
-
@זעירא-דמן-חבריא איפא אתה אוחז?
ואני ינסה להמשיל איתך הלאה -
@אליאליאלי יש לי את המצלמות בפלאפון מהבר קודים שסרקתי אבל יאך אני מחבר אתם למחשב?
-
@זעירא-דמן-חבריא מאיפא סרקת את הברקודים,
ממחשב שמחובר לרשת הפנימית? -
@אליאליאלי כן
-
@אליאליאלי אולי תבוא לפרטי?
-
-
-
-
-
@אליאליאלי אני מדבר על מצלמות ip
-
@זעירא-דמן-חבריא אם זה מחובר למחשב ברשת הפנימית נראה לי שזה לא משנה,
אני מתכוון לזה
|-כיצד מתחברים למכשיר ממחשב מרוחק (רשת חיצונית)-|
נניח שהמצלמות הם בחנות שלכם ואתם בבית ורוצים לצפות מביתכם על הנעשה בחנות:מחברים את הראוטר לרשת האינטרנט.
מבקשים מהספק אינטרנט שלכם כתובת IP חיצונית קבועה. (שזה אומר: לכל ראוטר בעולם יש כתובת IP חיצונית שהוא מקבל אוטומטית מהספק, שכך הוא יכול ליצור קשר עם רשת האינטרנט הכללית, והרשת תוכל ליצור קשר איתו. על מנת שנוכל תמיד להתחבר אליו, אנו נצטרך כתובת IP שלעולם לא תתחלף. ) מדובר בתוספת מחיר של 15-20 ש"ח בחודש.
עם כתובת ה-IP החיצונית תוכלו להכנס תמיד ממקום אחר בעולם. (אם אתם לא יודעים מהי לחצו כאן)
לאחר מכן צריך להגדיר הפניית פורטים.
פורט= הדרך של הראוטר להבין שאתם צריכים כתובת מסוימת בתוך הרשת, (נניח ולראוטר אחד מחוברים מספר מכשירים ומחשבים, כיצד הוא יידע להפנות אתכם למקום הנכון כאשר אתם מקישים את כתובת ה-IP שלו?, בדיוק בשביל זה צריך להגדיר לו לאיזה פורט להפנות.
נכנסים להגדרות ה-DVR ובודקים איזה פורטים היצרן שייך אותם למכשיר:
דוגמה:
22526ed3-9f54-414c-b862-a9189d7e1dda-image.png
*נכנסים להגדרות הראוטר שלכם,:::
(אם אתם לא יודעים את כתובת הראוטר שלכם שדרכה נכנסים לשינוי ההגדרות: היא בדרך כלל מופיעה כמדבקה על הראוטר. ואם לא , אז באמצעות CMD, מקלידים ipconfig, ואז מקבלים את הכתובת של ממשק הראוטר בשורה: Default Gateway .
b0cc574f-02ce-4e38-89ec-84064bc1eed4-image.pngאת הכתובת שמקבלים מכניסים לשורת הכתובת בדפדן וכך נכנסתם להגדרות של הראוטר שלכם.
:::לאחר מכן מחפשים את הכרטיסיה של התפריט: "ADVANCED"
ואז: "Port Forwarding"
ואז "add" -הוספה
דוגמה בלבד, (ישנם הבדלי עיצוב ותוכן בין החברות והיצרנים השונים של הראוטרים):
כך זה בראוטר של "Dlink":
eba71f5a-f01c-401c-9cec-25eb22641466-image.png
בחלון שנפתח תוכלו להוסיף את הפורטים הנדרשים של מכשיר ה-DVR, וכך אתם יכולים להתחבר מכל מקום בעולם כאילו אתם ברשת הפנימית