חיבור מצלמות אבטחה מרחוק hikvision
-
@berman
@שיק
יש שתי אפשריות להתחבר מרחוק למצלמות אבטחה- ע"י סריקת בר קוד שנמצא במסך שלשם מחובר ה dvr /nvr זאת הדרך הקלה ביותר
יש חיסרון שחיבור הוא רק ע"י אפליקציה במכשיר הסלולרי ולא במחשב נייח - חיבור ע"י כתובת ip חיצוני וקביעת פורט
ראשית צריך להגדיר בהגדרות רשת של dvr /nvr שיהיה כתובת שאתה מחליט ולא אוטומטית מהטווח של הכתובות בראוטר
לדוגמה בנתבי בזק בדרך כלל 10.0.0.56 ואתה מגדיר גם פורט במכשיר בדרך כלל 8080 (כל אחד יעשה מה שליבו חפץ)
לאחר מכן כאשר אתה יודע את הכתובת הפנימית שאתה קבעת למכשיר וגם את הפורט נשאר לך להיכנס לרארוטר בבזק ברירת המחדל היא 10.0.0.138 שם משתמש הוא admin וסיסמא גם (שוב פעם אני מדגיש כל ראוטר לגופו)
ובראוטר אתה מגדיר שהכתובת הפנימית שלך 10.0.0.56 הפורט שלה הוא 8080 (לפעמים הנציג של בזק מגדיר לך בראוטר את הפורטים בלי שתעשה את זה לבד שווה לנסות למי שלא כל כל מבין בממשק הראוטראם יש צורך להתחבר במחשב שנמצא באותו רשת שמחובר אליו הראוטר אפשרי ע"י הכתובת הפנימית 10.0.0.56 לפעמים צריך גם להוסיף את מספר הפורט 10.0.0.56:8080
שלב ההתחברות מרחוק צריך לבקש מהספק של הרשת שאתה מחובר שיתן לך כתובת ip קבוע כל אחד והמחיר שלו
הם ולשאול מה הכתובת החיצונית שעשו לך (אם כבר יש ואתה לא יודע אפשר לדעת ע"י 150.co.il שם כתוב בירוק מה הכתובת שלךבמחשב המרוחק או באפליקציה יש להזין את הכתובת החיצונות לדוגמא 200.222.233.222 ומיד לאחר מכן את הפורט הפנימי 8080 ברצף זה יוצא
200.222.233.222:8080
וזה מתחבר מרחוק ומבקש ממך את שם המשתמש והסיסמא של הdvr שלך עלפי רוב בהתחברות הראשונית הדפדפן מבקש להתקין תוסף לסגור ולפתוח מחדש הדפדפן ובלי זה הוא לא מציג את התמונות
בהצלחה - ע"י סריקת בר קוד שנמצא במסך שלשם מחובר ה dvr /nvr זאת הדרך הקלה ביותר
-
@e613 אמר בחיבור מצלמות אבטחה מרחוק hikvision:
ואתה מגדיר גם פורט במכשיר בדרך כלל 8080
לא מומלץ לקבוע כזה פורט נפוץ מטעמי אבטחה
-
@מתכנת-חובב
ודאי
לכן אני כתבתי בפוסט כל אחד לפי מה שליבו חפץ -
@e613 המצלמות כבר מחוברות למחשב נייח
ועכשיו אני רוצה לחבר את המצלמות למחשב נייד.
זה מצלמות של חברת היקרויז'ן,
הורדתי את התוכנה שלהם ועכשיו נכנסתי להוספה של מצלמות והקלדתי את הכתובת שכתוב בתוכנה של המצלמות
כמו בתמונה ואת השם משתמש והסיסמא וזה לא התחבר
-
@אליאליאלי [תלחץ על זה ]
http://www.10.0.0.100:8000
10.0.0.100:8000
תנסה כמה אופציות -
@אליאליאלי איך?
-
@זעירא-דמן-חבריא איפא אתה אוחז?
ואני ינסה להמשיל איתך הלאה -
@אליאליאלי יש לי את המצלמות בפלאפון מהבר קודים שסרקתי אבל יאך אני מחבר אתם למחשב?
-
@זעירא-דמן-חבריא מאיפא סרקת את הברקודים,
ממחשב שמחובר לרשת הפנימית? -
@אליאליאלי כן
-
@אליאליאלי אולי תבוא לפרטי?