עזרה | קובץ וורד שלא נפתח או מוצג באופן לא תקני
-
שלום לכל חברי הפורום הנכבדים!
אני עוסק בכתיבה, ויש לי קובץ וורד שאני עובד עליו בערך שנה, שבוע שעבר פתחתי אותו וערכתי אותו כרגיל לאחר מכן שמרתי והוצאתי את האונקי מהמחשב, לאחר כמה ימים הכנסתי את האונקי למחשב ורציתי לפתוח את הקובץ אלא שאז הוורד כתב שיש בעיה עם הקובץ ולא נותן לי לפתוח... בכך עבודה רבה כביכול ירדה לטמיון...
אודה מאוד למי שבידו להושיט עזרה או לייעץ בענין, תודה רבה -
@tzuribaharav אמר בעזרה באופן דחוף וקריטי:
אני עוסק בכתיבה, ויש לי קובץ וורד שאני עובד עליו בערך שנה, שבוע שעבר פתחתי אותו וערכתי אותו כרגיל לאחר מכן שמרתי והוצאתי את האונקי מהמחשב, לאחר כמה ימים הכנסתי את האונקי למחשב ורציתי לפתוח את הקובץ אלא שאז הוורד כתב שיש בעיה עם הקובץ ולא נותן לי לפתוח... בכך עבודה רבה כביכול ירדה לטמיון...
אודה מאוד למי שבידו להושיט עזרה או לייעץ בענין, תודה רבהא ערוך כותרת...
ב @משחזר-מידע אולי יכוון יותר בעזרה -
@tzuribaharav דבר ראשון אל תעתיק כלום לאונקי (אם העתקת אז זה כנראה שזה לא אקטואלי)
תוריד את תוכנת השחזור הזו RecoverMyFiles.exe
ותפעיל אותה (היא ניידת)
ואח"כ תבחר באפשרויות הבאות
אח"כ תסמן את האונקי ותלחץ נקסט
השורה השניה ונקסט
תבחר את סוג הקובץ הרצוי
וכשהוא יסיים את הסריקה תחפש את המסמך כאן
יכול להיות שהוא לא תחת השם המקורי אלא יופיע כ-"lost file" עם מספר כלשהו כשתסמן את המסמך יופיע הטקסט הכתוב בו בחלון מתחת. -
@tzuribaharav תנסה לבדוק במיקום הזה C:\Users%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Word במחשב אם נשאר גיבוי
-
@tzuribaharav שלחת באיזה שלב את הקובץ למאן דהו? אם כן הוא נמצא בג'ימייל.
-
אודה מאוד למי שבידו להושיט עזרה או לייעץ בענין, תודה רבהמה הודעת השגיאה של הוורד, מעניין האם אפשר לפתוח בתוכנה אחרת (אחרי שתגבה את הקובץ)
-
@נגן אמר בעזרה באופן דחוף וקריטי:
@tzuribaharav שלחת באיזה שלב את הקובץ למאן דהו? אם כן הוא נמצא בג'ימייל.
אתה בטוח שזה עוזר לו?
זה קובץ שהוא עובד עליו שנה
אם יש לו את זה במייל אז הוא לא היה מבקש עזרה, נו באמת... -
מה שמצחיק לאורך כל השרשור הזה :
- פתח לו הפותח אשכול בניגוד לכללי הפורום
- כל יושבי הפורום מזדהים עם אשכול כזה נוגע ללב
- מנסים לעזור עם כל מיני עצות ותחבולות
אבל זה שאחראי על האשכול בוחר בזכות השתיקה
לא מגיב
לא עונה
ולא כלום
אז מישו כאן שיאלפני בינה, למה שלא אחשוב שמדובר בספאם או מתיחה
ופותח האשכול יושב לו רגל על רגל וצוחק לו כל הדרך אל... -
@משחזר-מידע אמר בעזרה באופן דחוף וקריטי:
למה שלא אחשוב שמדובר בספאם או מתיחה
ופותח האשכול יושב לו רגל על רגל וצוחק לו כל הדרך אל...אל תגזים!!! למה שלא תחשוב חיובי אולי זה אחד שב'ה לא מחובר לאינטרנט כל היום והוא פעם בכמה ימים פותח את המייל שלו בחנות מחשבים ובודק מה ששלחו לא
-
@מוטי-ברנד אמר בעזרה באופן דחוף וקריטי:
למה שלא תחשוב חיובי אולי זה אחד שב'ה לא מחובר לאינטרנט כל היום והוא פעם בכמה ימים פותח
איך לא חשבתי על זה
ראשית עם כותרת כזאת לא מחכים לבדוק פעם בכמה ימים
שנית תנסה לבדוק מתי התחבר בפעם אחרונה ותבין -
@ראובן-שבתי תתפלא.. אנשים לפעמים מרוב לחץ לא חושבים על כאלה דברים (או שבכלל לא זוכרים ששלחו)
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה באופן דחוף וקריטי:
ופותח האשכול יושב לו רגל על רגל וצוחק לו כל הדרך אל...
נו ואז...
מצווה וודאי הרווחנו על הרצון הטוב.
במקרה של ספק עדיף להכשל בעזרה מיותרת לזולת מאשר בהתעלמות ממנו -
@אבי-ים שלום רב, אני זה שפתחתי את הפורום וכדברי אחד מן המגיבים אכן אין לי מחשב ואינני יכול לגשת אליו תדיר, אולי מה שכן לא הייתי צריך לכתוב כותרת כזו ועל כך מחילה מכל מי שהגיב, וכן מחילה אם דבר זה נוגד את כללי הפורום, לא התכוונתי לבזבז את זמנו של אף אחד...
ולמי שחושב שראיתי הכל מהצד וצחקתי בגלל שכנראה חשב שהייתי כל הזמן מחובר כפי שאפשר לראות, אז הענין הוא כזה שחשבון פתוח כל הזמן במחשב אך אין לי גישה למחשב....
למי שעל אף זאת ישמח לעזור:
ההודעה הראשונה בעת שפתחתי את הקובץ הייתה כזו:
לאחר שלחצתי על "כן"
נפתחה חלונית כזו:
ההצעה הרלווניטית היא השלישית, ניסיתי לפתוח באמצעות ממיר שחזור הטקסט והוא הוציא לי מסמך עם מלא מילים בשפה לא ברורה וכו'
אשמח לעזרתכם בתודה מראש -
@tzuribaharav
ראה כאן -
אכן אין לי מחשב ואינני יכול לגשת אליו תדיר, אולי מה שכן לא הייתי צריך לכתוב כותרת כזו ועל כך מחילה מכל מי שהגיב, וכן מחילה אם דבר זה נוגד את כללי הפורום, לא התכוונתי לבזבז את זמנו של אף אחד...
א. ללמד זכות על @משחזר-מידע אתה התחברת לפורום לפני חמש שעות (כך הופיע בפרופיל שלך) ולא הגבת... מה שהיה נראה כמו ....
ב. גם אם לא היה באמת חוק שאוסר לכתוב כאלה כותרות יש פה בעיה של ניצול.... אתה כותב דחוף קריטי ובורח?
אנשים נכנסים עוזרים ואיננו?
אם אתה יכול לקום מהמחשב זה לא קריטי ולא נעליים
יום טוב -
@tzuribaharav
לפי התמונה שהבאת, אז אכן תבדוק את "ההרשאות" של הקובץ, במאפיינים שלו בלשונית אבטחה, ותוודא שהכל תקין.
ואיך שהוא אל תנסה על הקובץ המקורי, אלא תעתיק את זה, ואם זה תנסה. -
-