טלפון כשר מומלץ
-
@mdy @ננתי @בסטפון @שיק
תודה לכלוכם!
זה לא רק שאלה באיזה מכשיר יש פחות תקלות (אין מכשיר ללא תקלות), אבל גם מה איכות השמע, קליטה, חוזק, משקל, מחיר, מספר טלפונים בזיכרון, האם יש אפשרות להקליט, ושאר פונקציות..
האם המסקנה כאן שהQ5 המומלץ ביותר בין הטלפונים הקלי משקל וה V24 בין הכבדי משקל (ויותר חזק). ומה עם MTK? והאם יש עוד המצלות?
והאם מכשרים אלו יש הקלטה?
שוב תודה.. -
אני חושב שמומלץ לערוך סקר בין מתמחי הפורום כ"א על מה הוא ממליץ
אבל, וכאן הנקודה המרכזית (והבעייתית)
שצריך שזה יהיה סקר עם הרבה שאלות אחת אחרי השנייה
ויכיל מספר נתונים שנבדקים
כמו: מה טוב במכשיר המומלץ איזה פונקציות, חוזק, איכות וכו'
וכן מה פרופיל הממליץ: גיל, עיסוק שימוש, תחביבים וכו'
וגם: מה ההמלצות, דרישות רעיונות, שיפורים וכד'
בצורה זו יהיה ניתן לפענח קצת את השוק של הפלאפונים מה מכשיר טוב למה כל אחד קורה טוב וממה אנשים תכלס' מרוצים
מה אנשים היו רוצים וכמה תועלת משיגים מהמכשיריםרק שצריך בשביל זה מישהו שיכול לערוך פונקציה כזו בפורום, בסקר הרגיל שיש כאן, אין כזה דבר
-
אולי בגוגל פורמס ולהעלות קישור
-
@אוריא אענה באופן נקודתי אודות MTK, כי על שאר הדגמים נראה שנתנו לך את המידע.
MTK1 הוא מכשיר בנוי חזק עם קליטה מצויינת. אפשרות להקלטות מחיר באיזור 300 ש"ח. הוא מאוד מומלץ וכבר כמעט 3 שנים בשוק, עם אחוז החזרות (לתיקונים) נמוך משמעותית בהשוואה לשאר הטלפונים. שמע טוב, אפשרות להקלטה. מה נפשך עוד לדעת? -
תודה.
הלכתי היום לחנות, וראית בMTK1 שקשה לעבור מכתיבה באנגלית לעברית (צריך לשנות את ההגדרה של הטלפון). עבורי זה בעייתי.האם אתה יודע לגבי הMTK 5 ומה עם G20?
-
@אוריא אם אלו הם הנתונים, אז איני יכול להתחייב לך שמה שיש לי בMTK5 שיש לי אישית יהיה גם אצלך. לפי מה שראיתי זה לא כך.
בכל אופן הMTK5 שברשותי יש לו שמע עוצמתי, ואפשר לומר כליל המעלות, בטריה שמחזיקה מעמד טוב, וכו' וכו', הרבה דברים טובים. תבדוק בתיבת טקסט ימינה ושמאלה אם אצלך תקין.
G20 אינני מכיר.
בהצלחה