סקר | איזה ספק הכי מומלץ לעבוד איתו עם תשתית של בזק ונטפרי(אינטרנט קווי)?
-
אני כרגע מחובר לאחת ספקיות האינטרנט שמתחברת עם נטפרי, התשתית שלי היא בזק ואני חווה המון ניתוקי אינטרנט. אחרי הרבה התייעצויות עם אנשי מקצוע, הבעיה שכולם הצביעו לי עליה היא על הספק ולא על הציוד שלי ובטח שלא על התשתית. (אגב כל האפשריות נשללו חוץ מהספק אינטרנט). לכן רציתי לשאול איזה ספק הכי מומלץ אמין ויציב למשרד עם כמה מחשבים באינטרנט קווי ! תודה
-
@יצחק-נט אמר בסקר | איזה ספק הכי מומלץ לעבוד איתו עם תשתית של בזק ונטפרי(אינטרנט קווי)?:
@שיק איך IB תקשורת ואראל ?
IB תקשורת עובד על קליטה של אקסטוואן ואקסטוואן יושב על פלאפון ופרטנר ואקסטוואן זה לא חברה מומלצת ואראל יש להם קליטה טובה ככה נראה לי אני לא יודע מה בקוי אבל בסים היה לי את שתיהם והאראל יותר טוב
-
@מוטי-ברנד אמר בסקר | איזה ספק הכי מומלץ לעבוד איתו עם תשתית של בזק ונטפרי(אינטרנט קווי)?:
@יצחק-נט אמר בסקר | איזה ספק הכי מומלץ לעבוד איתו עם תשתית של בזק ונטפרי(אינטרנט קווי)?:
@שיק איך IB תקשורת ואראל ?
IB תקשורת עובד על קליטה של אקסטוואן ואקסטוואן יושב על פלאפון ופרטנר ואקסטוואן זה לא חברה מומלצת ואראל יש להם קליטה טובה ככה נראה לי אני לא יודע מה בקוי אבל בסים היה לי את שתיהם והאראל יותר טוב
לא אמור להיות שום קשר בין קווי לאלחוטי
-
לי יש 019 וזה מצוין
אין ניתוקים בכלל
אני מדבר על קווי, לא סטיק. -
@איש-ימיני אמר בסקר | איזה ספק הכי מומלץ לעבוד איתו עם תשתית של בזק ונטפרי(אינטרנט קווי)?:
@יצחק-נט
אני באראל עם נטפרי עם תשתית של 100 מ"ב, מאוד ממליץ.
אין ניתוקים, מאוד יציב, יש שירות לקוחות זמין ומקצועי.
אתה ספציפית ליד הארון תקשורת לא כל אחד יכול לקבל כזאת מהירות ובא לא נשכח את הנפילה הפרטנית של rl לאחרונה או הנפילה הכללית של פרטנר ש rl יושב עליהם
-
@מתכנת-חובב טריפל סי מבית סים כשר
פשוט מעולה
(גילוי נאות אני משווק שלהם )
אבל אין שום קשר כי אם זה לא היה טוב כמו שזה הייתי מחפש חברה אחרת לעבוד איתם