בקשת רוט למכשיר מלרוז
-
@משה-144 אמר בבקשת רוט למכשיר מלרוז:
@אקספליארמוס תוריד את הרום ש @yos הביא לך
אתה צריך מתוכו את הקובץ: boot.img
אותו מתקנים באמצאות אפליקציית מגיסק
ואז משחררים bootloader
וצורבים ב adb את ה boot.img המתוקן ואז יש לך רוט.
אני מאמין שלא הבנת כל כך מה אמרתי אבל שלב שלב,
אז דבר ראשון הנה האפליקציה Magisk-v22.1.apk
תתקין ואז תשים את קובץ הבוט במכשיר שלך ותבחר במגיסק התקנה ואח"כ בחר ותקן קובץ ותתקן את קובץ הבוט,אתהה יכול להסביר טיפה יותר ברור? תודה
-
@מישהו12 מה שהוא כתב כאן, זה בדיוק ההסבר.
בשביל שיהיה רוט במכשיר, צריך לתקן את קובץ boot.img.
דבר ראשון צריך להשיג אותו, ע"י שאיבה, או אם מישהו שלח לך רום, אז יש לך אותו בתוך הרום.
אח''כ יש לתקן אותו.
הפעולה מתבצעת ע"י אפליקציית מג'יסק שהיא גם מנהל הרשאות הרוט.
איך מתקנים? יש לשים את הקובץ boot.img בתוך האחסון הפנימי של המכשיר, ואח"כ בתוך האפליקציה לבחור מג'יסק התקנה, בחר ותקן קובץ, לבחור מתוך האחסון הפנימי את הקובץ boot.img, מג'יסק יתקן אותו וישים את הקובץ המתוקן בתקיית ההורדות. יש לשנות את שם הקובץ ל- boot.img ,ולצרוב אותו על המכשיר, וזהו יש לנו רוט!
כמובן שצריך לשחרר בוטלואדר קודם, כמו שהוסבר לעיל.
בהצלחה! -
@דניאל-שיין תודה.
האם אני יכול למשל לקחת יאנג, להתקין עליו את מגיסק, לשים באחסון הפנימי את הboot של השיאומי?
או שכל מכשיר יתקן רק את שלו? -
@מישהו12 אמר בבקשת רוט למכשיר מלרוז:
האם אני יכול למשל לקחת יאנג, להתקין עליו את מגיסק, לשים באחסון הפנימי את הboot של השיאומי?
אתה יכול אבל כמובן ה BOOT יתאים לשיאומי ולא ליאנג (אני חושב ש @משה-144 לא הבין אותך טוב)
-
@אנדרואיד-מתחיל @מישהו12 נכון. לכאו' אמור לעבוד. מג'יסק לא משתמש בקבצי המכשיר בשביל לתקן את הבוט.
-
@דניאל-שיין אמר בבקשת רוט למכשיר מלרוז:
@אנדרואיד-מתחיל @מישהו12 נכון. לכאו' אמור לעבוד. מג'יסק לא משתמש בקבצי המכשיר בשביל לתקן את הבוט.
לא בדיוק נכון
הוא מכין את הBOOT לפי ההגדרה של המכשיר
לדוגמא מחיצת A/B וכד'
נכון שעצם ההגדרה במידה ואתה יודע מה ההגדרות לא חחיבים דווקא ממכשיר היעד
אולם זה מומלץ -
@a0533057932 ואיך אני משריש BOOT למכשיר שמגיסק 22 לא תומך בו? יש דרך לעשות במחשב?
-
@a0533057932 לא הבנתי.
ואז מה הלאה? -
@מישהו12 אמר בבקשת רוט למכשיר מלרוז:
@a0533057932 לא הבנתי.
ואז מה הלאה?מה חשבת?
בסמסונג אודין
במכשיר שצורבים ע"י PAC לPAC
ובמכשיר שלא זה ולה זה ע"י ADB -
@a0533057932 אה אוקיי, אז הבוט עצמו מושרש ורק צריך לצרוב...השאלה היא איך להשריש מכשיר שמגיסק 22 לא עובד עליו
-
@a0533057932 יש לי BOOT.IMG של מכשיר שלא תומך במגיסק 22 שאיתו מכינים אותו להשרשה.
מה עושים? -
@a0533057932 נמשיך בפרטי.