בעיה במחיקת תיקיה
-
-
@שלמה-ווייס @bbn אתם צודקים, לרוב מדובר בתיקייה מוסתרת שלא אמורה להופיע, אך לפעמים נתקלתי בווירוסים שנמצאים בתוך התיקייה הזאת וחיפשתי דרכים למחוק את התיקייה עד שהגעתי לפתרון הבא.
@אביעד כמו שאמרו לפניי אין לך מה לחשוש, ואם אתה רוצה בכל זאת פתרון תעשה כך:
פותחים CMD כמנהל מערכת, ומנווטים לתוך האות של הכונן נשלף (לדוגמא :F) ומקלידים את הפקודה הבאה:
rmdir "System Volume Information" /s
בגוגל יש עוד הרבה פקודות מעין אלה, אם זה לא עזר, תוכל לנסות את האחרים.
-
@kingyos
אכן כפי שכתבת, מבדיקה שערכתי בעשרות דיסק און קי ונגנים, תקיה זו נמצאת בכל דיסק שבדקתי, והיא מוגנת מפני מחיקה ועריכה, והבעיה היא, שהוירוסים הידועים Winddows, ו-streamerdata ועוד - מעתיקים את עצמם לכל תקיה בכונן המודבק, ולכן 'מדביקים' גם את התקיה הזו, אלא שכיון שהיא מוסתרת, אין חשש שיפעילו אותם, וממה שבדקתי הם לא פעילים משם. ורק מי שפותח את התקיה ע"י גילוי שלה, ומפעיל שם את הקבצים - עלול להפעיל אותם.
לכן, אם ניתן למחוק את הקבצים שבה - לעניות דעתי זה מומלץ למי שחושש שמישהו יפעיל איזה וירוס שיהיה שם. אך לא ממש חובה.
בהצלחה. -
@זלמן אמר בבעיה במחיקת תיקיה:
@שלמה-ווייס אמר בבעיה במחיקת תיקיה:
ה שהוא גלוי זה שיבוש או וירוס)
תראה את הצבע. זה לא גלוי
יש מצב לרשום פקודה מדויקת, (כולל איך לנווט לדיסק אונקי) עדיפות לשורת פקודה אחת שאוכל להעתיק ישירות לcmd
תודה רבה. -
@אמרתי-אני-יודע מה אות הכונן שלך?
-
@kingyos אמר בבעיה במחיקת תיקיה:
הגעתי לפתרון הבא
יש פתרון נוסף ופשוט בעיקר למשתמשים שלא יודעים מה זה CMD:
לפתוח את המחשב שלי > לחיצה ימנית על הכונן > ''פתח כמכשיר נייד'' - שם ניתן למחוק כל תיקייה...
-
@אמרתי-אני-יודע אמר בבעיה במחיקת תיקיה:
יש מצב לרשום פקודה מדויקת, (כולל איך לנווט לדיסק אונקי) עדיפות לשורת פקודה אחת שאוכל להעתיק ישירות לcmd
בהודעה הקודמת רשמתי פתרון פשוט יותר..
בהצלחה