Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@לפטופיסט בכל אופן תנסה ליצא אותו לקובץ reg לשנות ולהפעיל אם בכל אופן לא משתנו תנסה להמיר אותו לפקודה משהו כזה add /v אם אתה מבין קצת
@לפטופיסט מה הכוונה לא נותן, אשמח אם תעלה צילום מסך, ובנוסף האם יש לך נטספארק על המחשב, או היה נטספארק (על כל שלוחותיו, רימון, אתרוג, או הוא עצמו)?
@אברךליטאי אתה צודק במידה מסוימת בשאלה האם יש הגנה אבל לפי מה שאני הבנתי אם יש הגנה אז לא נותן בכלל להיכנס לעורך הרישום. תקן אותי אם אני טועה
@נחמן-מזוז אני מכיר את החסימה ונכון שאי אפשר להיכנס, אך לשנות שם אין חסימה שתעשה שאי אפשר יהיה (אני מכיר מחשבים לא מעט שנים) ולכן ניסיתי שאולי זו הבעיה והוא לא הגדיר אותה נכון אגב אולי הוא ניסה בערכים מוגנים ששם אי אפשר
@נחמן-מזוז אמר בשינו שם ערך בעורך הרישום:
זה ערך רישום מוגן
@אברךליטאי זה בדיוק מה שכתבתי בהתחלה
@נחמן-מזוז אין דבר כזה לפחות שאני מכיר עורך רישום מוגן
יש ערכים מוגנים
@אברךליטאי זה מה שאמרתי ערכים מוגנים/ערך מוגן זה אותו דבר
@נחמן-מזוז מה שכן אם הוא יודע מה שהוא עושה הוא יכול לעשות את זה במצב בטוח או במערכת הפעלה חיצונית (קצת מורכב יותר)
@אברךליטאי בכל אופן אנחנו רק משערים מה הבעיה @לפטופיסט אם תוכל להגיד מה הגעיה בדיוק ולענות על השאלות ש@אברךליטאי שאל נוכל לעזור יותר
@לפטופיסט ניסית להכנס כמנהל?
@a-y-f אמר בשינו שם ערך בעורך הרישום:
לא אמור לשנות
@אברךליטאי מנסיון?
ודאי
@לפטופיסט מה הודעת השגיאה שאתה מקבל?