מדריך מלא| לתרגום אפליקציות אוטומטי על ידי עורך APK סופר
-
-
-
@סופר אמר במדריך מלא| לתרגום אפליקציות אוטומטי על ידי עורך APK סופר:
טיפ: מניסיון לתרגום האוטומטי יש הרבה שגיאות אז אני ממליץ לתרגם אם האפליקציה הזאת
תיכנסו לנתיב של האפליקציה res\values תבחרו את הקובץ strings תתרגמו אותו ותעתקו את הקובץ המתורגם ל res\values-iw (אם אין תיקיה כזאת אז תיצרו אותה) תחזרו לעורך ותקמפלואני עשיתי כך אבל יש איזה שגיאה ולא נותן לי לתרגם !!!
ואגב האם צריך במתרגם לבחור כל קובץ שיצא בפירוק???? -
-
-
-
@סופר כתב במדריך מלא| לתרגום אפליקציות אוטומטי על ידי עורך APK סופר:
:::
אני יודע שיש מלא מדריכים על הנושא למשל כאן וכאן אבל המדרכים לא נתנו מענה נורמלי למי שלא יודע אנגלית ורוצה לתרגם אפליקציות כי האפליקציה עורך apk לא מצליחה לקמפל את רוב האפליקציות והעורך apk מתקדם על אף שזה אחלה אפליקציה אין בזה תרגום אוטומטי.
אז מצאתי אפליקציה מעולה שאשכרה יש בה תרגום אוטומטי שעובד תרגמתי אותה בשביל חברי הפורום העליתי אותה לכאן.
אגב ראיתי שיש "עורך apk "ויש "עורך apk מתקדם" אז קראתי לאפליקציה עורך apk "סופר"
ולמדריך:
:::
פתח את האפליקציה והגדר ערכת נושא כהה
(בגלל באג שלא רואים חלק מהמלל כשזה בהיר)
)
עבור ל "ישומים" ובחר אפליקציה
בחר "פירוק" ולאחר מכן בחר רק "פירוק משאבים"
את הקבצים תמצא באחסון הפנימי בתיקיה "Apktool_M"
תיכנס לקבצים של האפליקציה ותבחר בלשונית האמצעית ולאחר מכן "מתרגם מחרוזות"
תבחר באפשרוית למעלה ואח"כ "תרגום אוטומטי"
תבחר תרגום "גוגל" שפת מקור "אוטומטי" שפת יעד "עברית" ו"תרגם"
לאחר התרגום האוטומטי כדיי מאוד לעבור על התרגום לבדוק אם "תורגמו" בטעות מחרוזות ותווים שאסור לגעת בהם אם לא תתקן את זה האפליקציה המתורגמת לא תעבוד
כשסיימתם לתקן תבחרו באפשרויות "שמור" תבחרו בשם values-iw ו"שמור"
תקמפל את האפליקציה תבחר "חתימת ברירת מחדל" ו"קמפל"
זהו עכשיו תמצא את האפליקציה שנוצרה בנתיב של האפליקציה שתרגמת
בהצלחה!!!
טיפ: מניסיון לתרגום האוטומטי יש הרבה שגיאות אז אני ממליץ לתרגם אם האפליקציה הזאת
תיכנסו לנתיב של האפליקציה res\values תבחרו את הקובץ strings תתרגמו אותו ותעתקו את הקובץ המתורגם ל res\values-iw (אם אין תיקיה כזאת אז תיצרו אותה) תחזרו לעורך ותקמפלולמעוניינים זה האפליקציה של התרגום מתורגמת gen_signed.apk
-
@יחצ כתב במדריך מלא| לתרגום אפליקציות אוטומטי על ידי עורך APK סופר:
אני מגיע עד לכאן ואני לא מוצא מתרגם מחרוזות
למישהו יש פיתרון
אולי אתה יודע @מישהו12 ואולי כבודו @כבוד-הרבזה סרטו של הקטע הזהXRecorder_10012024_170758.mp4