בעית אימות בכניסה לג'ימייל
-
@אברכית ליפני כמה זמן פתחתם את המייל הזה שיש לו שאלות אבטחה ?
כי אני מחפש באפשרות שיש לשחזור חשבון, ויש שם רק טלפון ומייל לשחזור
אולי זה משהו שהיה פעם וכבר לא קיים ?
עריכה:
כרגע מצאתי שבאמת זה היה פעם וזה כבר לא נתמךגוגל כבר לא תומכת בשאלות אבטחה בחשבונות. הם לא מוחקים את השאלות הקיימות, אך אינך יכול לשנות או להוסיף שאלת אבטחה (רק למחוק). " "גוגל מצאה ששאלות אבטחה אינן מאובטחות כלל, שכן ניתן למצוא את רוב התשובות בחיפוש פשוט בגוגל.13 בינו׳ 2021
-
@mgm-ivr אמר בבעית אימות בכניסה לג'ימייל:
@אברכית אמר בבעית אימות בכניסה לג'ימייל:
- גוגל לא נותן לי להכנס למייל (המחשב לא מזוהה. מטעמי אבטחה גוגל רוצה לאמת את חשבונך)
המכשיר לא חדש, נכנסתי ממנו בעבר ולא נכנסתי ממכשיר חדש לאחרונה (רק בית-עבודה)- מה עושים? - יש לי חשבון אחר ששם כנראה הכנסתי שאלת אבטחה, איך מוסיפים שאלת אבטחה ולא כתובת מייל או מספר טלפון לשחזור?
1 עונים על שאלת האבטחה
או שמחכים כמה דקות/שעות ומנסים שוב
2 בהגדרות חשבון הגוגל בלשונית אבטחהלא עזר לי לחכות כמה דקות אפילו לא כמה ימים
בהגדרות שם אין שאלת אבטחה, אבל כבר כתב bbn שכנראה אין שאלת אבטחה כיום.מה עושים עם החשבון שאין לי אפשרות כניסה אליו בכלל, אפילו לא כדי לעדכן מייל נוסף?
- גוגל לא נותן לי להכנס למייל (המחשב לא מזוהה. מטעמי אבטחה גוגל רוצה לאמת את חשבונך)
-
@a-y-f אמר בבעית אימות בכניסה לג'ימייל:
@אברכית אני חושב שאפשר לעשות שיהיה גם שיחה קולית
א"א. ניסיתי.
@חברים אמר בבעית אימות בכניסה לג'ימייל:
@אברכית
האם מופיע שם אופציה להוספת מס' טלפון אחר?לא הצלחתי להכנס למייל בכלל, אז גם להוסיף טלפון לא יכולתי.
תודה! -
@אברכית הרבה פעמים ניתן לאמת את החשבון דרך התקשרות למס' טלפון, שאז זה מתקשר ולא שולח הודעת SMS .
יש גם מקרים שניתן לאמת את החשבון דרך אישור כתובת המייל לשחזור החשבון.
עוד אופציה ניתן להוסיף מס' טלפון לא כשר חד פעמי לקבלת SMS גם לפני הכניסה. (לא ניסיתי את האחרון, רק ראיתי מישהו שעשה ככה).
אולי תעלו צילום מסך לאחר הלחיצה על "אני רוצה לנסות דרך אחרת". -
@אברכית אמר בבעית אימות בכניסה לג'ימייל:
(המחשב לא מזוהה. מטעמי אבטחה גוגל רוצה לאמת את חשבונך)
המכשיר לא חדש, נכנסתי ממנו בעבר ולא נכנסתי ממכשיר חדש לאחרונה (רק בית-עבודה)- מה עושים?קצת מוזר הסיפור.
אולי השתמשת בעבר בדפדפן אחר?
אולי במשתמש ווינדוס אחר?
אין לך אפשרות להיכנס לא בבית ולא בעבודה?
הסשן של ההתחברות האחרונה נמחק גם בבית וגם בעבודה? -
@ישראליק אמר בבעית אימות בכניסה לג'ימייל:
קצת מוזר הסיפור.
אולי במשתמש ווינדוס אחר?
הסשן של ההתחברות האחרונה נמחק גם בבית וגם בעבודה?אולי החליפו ספק אינטרנט, ולכן זה קורה במקום שהחליפו את הספק.
-
@יהודה-12 אמר בבעית אימות בכניסה לג'ימייל:
@ישראליק אמר בבעית אימות בכניסה לג'ימייל:
קצת מוזר הסיפור.
אולי במשתמש ווינדוס אחר?
הסשן של ההתחברות האחרונה נמחק גם בבית וגם בעבודה?אולי החליפו ספק אינטרנט, ולכן זה קורה במקום שהחליפו את הספק.
גם בבית גם בעבודה?