מכשיר שמתאים לוויז
-
@שלמה-ו אמר במכשיר שמתאים לוויז:
@eba אמר במכשיר שמתאים לוויז:
@שלמה-ו תודה רבה זה בדיוק מה שבאתי לשאול כאן, אחרי שהסתבכתי לגמרי, ניסיתי להתקין שירותי גוגל פליי בכל מיני צורות וטרם הצלחתי.
אתה יכול בבקשה רק להדריך מה צריך לבחור שם בשלושת האפשרויות?
זה טוען שם משהו הרבה זמן, כנראה בעיה בחיבור שלי, אולי אתה או מישהו מסכים להוריד את החבילה בשבילי? גרסת האנדרואיד שהתקנתי היא 7.1.2
תודה מראש!בעמודה השמאלית תבחר ב arm
בעמודה האמצעית תבחר לפי גירסת האנדרואיד שלך
ובעמודה הימנית תבחר ב stockאז לפי מה שכתוב פה אפשר למשל להתקין אנדרויד 8 על יאנג.?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר במכשיר שמתאים לוויז:
@שלמה-ו אמר במכשיר שמתאים לוויז:
@eba אמר במכשיר שמתאים לוויז:
@שלמה-ו תודה רבה זה בדיוק מה שבאתי לשאול כאן, אחרי שהסתבכתי לגמרי, ניסיתי להתקין שירותי גוגל פליי בכל מיני צורות וטרם הצלחתי.
אתה יכול בבקשה רק להדריך מה צריך לבחור שם בשלושת האפשרויות?
זה טוען שם משהו הרבה זמן, כנראה בעיה בחיבור שלי, אולי אתה או מישהו מסכים להוריד את החבילה בשבילי? גרסת האנדרואיד שהתקנתי היא 7.1.2
תודה מראש!בעמודה השמאלית תבחר ב arm
בעמודה האמצעית תבחר לפי גירסת האנדרואיד שלך
ובעמודה הימנית תבחר ב stockאז לפי מה שכתוב פה אפשר למשל להתקין אנדרויד 8 על יאנג.?
לא לא
כאן זה רק התקנת שירותי גוגל פליי לגירסא שאתה צריך
נניח התקנת רום מקוסטם ללא שירותי גוגל פלי המבוסס על אנואיד 7.1.2 ולפי עוד כמה פרמטרים (בד"כ הם כותבים זאת בxda) אז אתה מוריד מפה ומתקין בריקוברי וכו'שאלתך תלויה במפתחים נחמדים שהחליטו לעשות רום מןו'קטסם המתאים בדיוק לגירסאתך המןובסס על ארנואיד 8
אני יכול לספר לך שעל היאנג שלי s7580 התקנתי אנוראיד 7 והוא היה מושלם והקתנתי גם אחכ שירותי גוגל פליי דרך אותו האתר שהובא לעיל
נ.ב לאחר כמה ימים מצאתי גם אנוראטיד 8 אבל היו בו יותר מדי באגים רצייניים אז חזרתי ל7 -