מכשיר שמתאים לוויז
-
@הנני-העני התקנתי את הרום, הוא נראה ממש נחמד, אם כי אהבתי יותר את המראה והסגנון של הרום המקורי.
בהפעלה הראשונה לקח לו המון זמן לעלות, צריך לבדוק אם זה דבר שקורה גם בהמשך. כמו כן אין שם חנות אפליקציות ואין שירותי גוגל פליי, וגם לא אופציה להוספת חשבונות.
צריך להתקין את כל זה לבד מקבצי APK...
זה שווה רק בגלל שעל זה תעבוד הגרסה החדשה של הוויז וכן אפליקציות של בנקים [ששם ברגע שיוצאת גרסה חדשה הגרסאות הקודמות לא עובדות, מכיון שמטבע הדברים העדכונים שלהם הם אבטחה].
תודה רבה!
נ.ב. הקישור כעת פתוח בנטפרי, אבל זה מתאים רק למכשיר הספציפי הזה. -
@eba אמר במכשיר שמתאים לוויז:
בהפעלה הראשונה לקח לו המון זמן לעלות, צריך לבדוק אם זה דבר שקורה גם בהמשך. כמו כן אין שם חנות אפליקציות ואין שירותי גוגל פליי, וגם לא אופציה להוספת חשבונות.
צריך להתקין את כל זה לבד מקבצי APK...כי זה lineaegeOS שכל מטרתו זה להיות ללא שירותי גוגל.
-
@הנני-העני התקנתי את הרום, הוא נראה ממש נחמד, אם כי אהבתי יותר את המראה והסגנון של הרום המקורי.
צריך להתקין את כל זה לבד מקבצי APK...בשביל אפליקציות של גוגל יש את הפרוייקט הזה זה יתקין לך הכל בצורה מסודרת
נראה לי שאי אפשר בכלל להתקין ידנית את כל שירותי גוגל הפרוייקט הזה בא לפתור את זה
תבחר לפי גירסת הרום המקוסטם שהתקנת את החבילה המתאימה
ותריץ בtwrp -
@שלמה-ו תודה רבה זה בדיוק מה שבאתי לשאול כאן, אחרי שהסתבכתי לגמרי, ניסיתי להתקין שירותי גוגל פליי בכל מיני צורות וטרם הצלחתי.
אתה יכול בבקשה רק להדריך מה צריך לבחור שם בשלושת האפשרויות?
זה טוען שם משהו הרבה זמן, כנראה בעיה בחיבור שלי, אולי אתה או מישהו מסכים להוריד את החבילה בשבילי? גרסת האנדרואיד שהתקנתי היא 7.1.2
תודה מראש! -
@שלמה-ו תודה רבה זה בדיוק מה שבאתי לשאול כאן, אחרי שהסתבכתי לגמרי, ניסיתי להתקין שירותי גוגל פליי בכל מיני צורות וטרם הצלחתי.
זה טוען שם משהו הרבה זמן, כנראה בעיה בחיבור שלי, אולי אתה או מישהו מסכים להוריד את החבילה בשבילי? גרסת האנדרואיד שהתקנתי היא 7.1.2
תודה מראש!בעמודה השמאלית תבחר ב arm
בעמודה האמצעית תבחר לפי גירסת האנדרואיד שלך
ובעמודה הימנית תבחר ב stock -
צריך להתקין את כל זה לבד מקבצי APK...
זה שווה רק בגלל שעל זה תעבוד הגרסה החדשה של הוויז וכן אפליקציות של בנקים [ששם ברגע שיוצאת גרסה חדשה הגרסאות הקודמות לא עובדות, מכיון שמטבע הדברים העדכונים שלהם הם אבטחה].
תודה רבה!
נ.ב. הקישור כעת פתוח בנטפרי, אבל זה מתאים רק למכשיר הספציפי הזה.שלום לך ידידי
אני מבין שזו פעם הראשונה שלך שניסית כזה דבר
אז בוא אסביר לך כמה דברים- שירותי גוגול פליי זה לא דבר שמתקינים בapk רגיל. זו לא רק אפליקציה כמו שנוכחת לראות. יש צורך להתקינה בzip דרך twrp. ורק לאחמכ אפשר להתקין אפליקציות רגיל בחנות פליי וכו
@הנני-העני באמת עד היום לא הבנתי איך אצל הדרן פועל וייז הכי מעודכן במכשירים ענתיקות.
כנראה הם פשוט צורבים את הרום המקוסטם שלהם בגרסת אנדרואיד חדשה... אני צודק?- אין קשר לכאורה בין האפליקצייה וויז לגירסאת האנוראיד של המכשיר.
יכול להיות לך אנוראיד 7 במכשיר ישן אבל אתה תלך לחנות פליי ותעדכן את וויז לגירסא הכי חדישה (כמו מה שרוב העויילם עושה)
עממה
באיזשהו שלב
יש אפליקציות שלא נאה להן שמכשירי אנרואיד 4 ו5 וכו ישתמשו דרך מכשיר כזה ישן באפלקיציות שלהן
ואז מה שצריך לעשות זה הרום המוקטסם וכדומה(וכדומה - עריכת הAPK בצורה שתתאים לגירסאת הארנואיד הנוכחית הישנה אבל עדיין יש סיכון שלא יעבוד)
מקווה שהחכמתיך , יום טוב ושפע ברכה והצלחה
-
@הנני-העני תודה על התגובה המושקעת והמפורטת!
כפי שמופיע באשכול שפתחתי במיוחד על הענין הזה, אכן הצלחתי לבסוף והתקין את כל שירותי גוגל דרך הריקברי כפי שאמרת בעזרה החבר'ה הנפלאים שם.לענין גרסת הוויז באנדרואיד ישן, פשוט מאוד נכנסתי לחנות ברום המקורי וחיפשתי וויז, ושם הופיע שוויז לא מתאים למכשיר הזה, ולא היתה כל אופציה להוריד אותו.
מה שעשיתי זה להתקין APK של וייז מגרסה ישנה וכך זה כן עבד, עד שהצעת לי כאן את הרום של אנדרואיד 7, התקנתיהו, ולאחר שנפתרה הבעיה של גוגל, הוא הוריד לי בלי בעיה את הוויז החדיש מהחנות וגם את הבנקים.
תודה רבה! -
@שלמה-ו אמר במכשיר שמתאים לוויז:
ובעמודה הימנית תבחר ב stockאז לפי מה שכתוב פה אפשר למשל להתקין אנדרויד 8 על יאנג.?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר במכשיר שמתאים לוויז:
@שלמה-ו אמר במכשיר שמתאים לוויז:
ובעמודה הימנית תבחר ב stockאז לפי מה שכתוב פה אפשר למשל להתקין אנדרויד 8 על יאנג.?
לא לא
כאן זה רק התקנת שירותי גוגל פליי לגירסא שאתה צריך
נניח התקנת רום מקוסטם ללא שירותי גוגל פלי המבוסס על אנואיד 7.1.2 ולפי עוד כמה פרמטרים (בד"כ הם כותבים זאת בxda) אז אתה מוריד מפה ומתקין בריקוברי וכו'שאלתך תלויה במפתחים נחמדים שהחליטו לעשות רום מןו'קטסם המתאים בדיוק לגירסאתך המןובסס על ארנואיד 8
אני יכול לספר לך שעל היאנג שלי s7580 התקנתי אנוראיד 7 והוא היה מושלם והקתנתי גם אחכ שירותי גוגל פליי דרך אותו האתר שהובא לעיל
נ.ב לאחר כמה ימים מצאתי גם אנוראטיד 8 אבל היו בו יותר מדי באגים רצייניים אז חזרתי ל7 -