עזרה דחופה | התקנתי ווינדוס מחדש, ונתקעתי מאוד באאוטלוק, יש אפשרות לקחת את התוכנה/הנתונים מהתוכנה הישנה ולהעביר כמו שהוא לחדשה?
-
@a0533057932 אמר בעזרה דחופה | התקנתי ווינדוס מחדש, ונתקעתי מאוד באאוטלוק, יש אפשרות לקחת את התוכנה/הנתונים מהתוכנה הישנה ולהעביר כמו שהוא לחדשה?:
אאוטלוק דולק בווינדוס הישן?
הכל קיים בתוכנה?כן
-
@שמואל-ש אמר בעזרה דחופה | התקנתי ווינדוס מחדש, ונתקעתי מאוד באאוטלוק, יש אפשרות לקחת את התוכנה/הנתונים מהתוכנה הישנה ולהעביר כמו שהוא לחדשה?:
@a0533057932 אמר בעזרה דחופה | התקנתי ווינדוס מחדש, ונתקעתי מאוד באאוטלוק, יש אפשרות לקחת את התוכנה/הנתונים מהתוכנה הישנה ולהעביר כמו שהוא לחדשה?:
אאוטלוק דולק בווינדוס הישן?
הכל קיים בתוכנה?כן
תייצא הכל לקובץ PSD ולאחר מכן תייבא אותו למחשב החדש
-
תייצא הכל לקובץ PSD
להיכנס לייבוא ייצוא,>ייצוא לקובץ, ואז מה לבחור? לאיזה קובץ ומה לייצא?
-
@שמואל-ש אמר בעזרה דחופה | התקנתי ווינדוס מחדש, ונתקעתי מאוד באאוטלוק, יש אפשרות לקחת את התוכנה/הנתונים מהתוכנה הישנה ולהעביר כמו שהוא לחדשה?:
תייצא הכל לקובץ PSD
להיכנס לייבוא ייצוא,>ייצוא לקובץ, ואז מה לבחור? לאיזה קובץ ומה לייצא?
תעלה תמונה של האופציות
-
תעלה תמונה של האופציות
אני עכשיו לא ליד המחשב
זה של סבא שלי. -
-
@אברךליטאי אמר בעזרה דחופה | התקנתי ווינדוס מחדש, ונתקעתי מאוד באאוטלוק, יש אפשרות לקחת את התוכנה/הנתונים מהתוכנה הישנה ולהעביר כמו שהוא לחדשה?:
מקווה שאני מובן
ממש לא
מה לא מובן? אנסה להסביר
-
@אברךליטאי אמר בעזרה דחופה | התקנתי ווינדוס מחדש, ונתקעתי מאוד באאוטלוק, יש אפשרות לקחת את התוכנה/הנתונים מהתוכנה הישנה ולהעביר כמו שהוא לחדשה?:
מה לא מובן? אנסה להסביר
תכתוב את כל מה שכתבת שוב בביאור כי לא הבנתי כלום