האם יש אופציה לסרטון ווידאו מסוים או תמונה זזה בשולחן העבודה?
-
@ephraum-tzvi וואלה אנלא יודע. יכול להיות להשבית אנטי וירוס?
-
-
@ephraum-tzvi עם defender control אנלא יכול להעלות כי משתמש בפון )יש בפורום(
-
@ephraum-tzvi ברור. תפעיל ותראה!
-
@רויטל אבל אני ממש מסתבך, איפה מורידים הקישור שקיבלתי הוא קישור לנושא בפורום בקשר לזה וכשמצאתי אותו הורדתי משהו של 3.7 GB ואני לא חושב שזה אמור לשקול כ''כ הרבה אז אם תוכל לשלוח לי קישור ישיר להורדה או לפחות לאתר שמשם אני אורים ביותר קלות זה ממש יעזור....
-
@ephraum-tzvi אמר בהאם יש אופציה לסרטון ווידאו מסוים או תמונה זזה בשולחן העבודה?:
@רויטל אבל אני ממש מסתבך, איפה מורידים הקישור שקיבלתי הוא קישור לנושא בפורום בקשר לזה וכשמצאתי אותו הורדתי משהו של 3.7 GB ואני לא חושב שזה אמור לשקול כ''כ הרבה אז אם תוכל לשלוח לי קישור ישיר להורדה או לפחות לאתר שמשם אני אורים ביותר קלות זה ממש יעזור....
על מה אתה מדבר? על הdefender ? או התוכנה לרקע בוידאו?
-
@ephraum-tzvi תורידי מהקישור שאני הבאתי
-
@ephraum-tzvi בדקתי הרבה על הנושא הזה כשהייתי משועמם פעם... בקיצור מה ש @bbn הביא זה הכי טוב שמצאתי!!
בכל מקרה אם זה עובד לאט זה בגלל שזה מחשב חלש...
נ. ב. אם זה מחשב נייד אז שתדע שזה לוקח הרבה בטריה!! -
@איציק-דייטש אני אתמול הבנתי שזה קשור לקובץ עצמו כי אם זה סרטון ווידיאו זה עובד אצלי מצוין אבל אם זה גיף זה לא עובד טוב כך שאם אני רוצה אני יכול להמיר את הקובץ לווידיאו ומשם זה יעבוד מעולה
-
@ephraum-tzvi אז יש לך מחשב שיכול לסחוב את זה... אבל הוספתי שאם זה מחשב נייד, אז זה אוכל בטריה!!!
-
@איציק-דייטש כן אני יודע שזה לוקח הרבה משאבים (אני לא רוצה את זה פשוט מישהו שאני מכיר רוצה את זה ואני רציתי לבדוק את זה ואת החולשות שלו...)
-