האם יש אופציה לסרטון ווידאו מסוים או תמונה זזה בשולחן העבודה?
-
@רויטל אמר בהאם יש אופציה לסרטון ווידאו מסוים או תמונה זזה בשולחן העבודה?:
יש פה בפורום, העלו פה פעם תוכנה ששמה וידאו בשולחן העבודה בהתאמה אישית
-
@bbn התוכנה הזו ממש תקועה, זאת אומרת שכשאני בוחר ברקע מסוים המסך מציג אותו זז פעם אחת ואחרי זה הוא נתקע..יש משהו יותר מהיר או שזה בכלל קשור לרקע שבחרתי או למחשב שלי עצמו? (נראה לי שזה לרקע שבחרתי כי אני בחרתי ברע אחר והוא עבד מעולה אבל במסך לאורך...)
-
@ephraum-tzvi נראה לי שזה קשור לכרטיס מסך או למחשב
כי שאני השתמשתי בזה זה עבד מעולה
רק המחשב שלי די התאמץ
כנראה זה דבר שדורש משאבים -
@ephraum-tzvi אההה אני עכשיו הבנתי זה לא קשור לכרטיס מסך כי יש רקע שכן עובד פשוט הרקע הזה הוא gif והרקע השני שבחרתי הוא בסרטון ווידאו והוא עבד טוב כנראה שהתוכנה עובדת יותר טוב עם סרטוני ווידאו ופחות עם גיפים
-
@ephraum-tzvi תקשיב נראלי שמצאתי... אני מעלה לדרייב
-
-
@ephraum-tzvi אישרתי
-
@ephraum-tzvi וואלה אנלא יודע. יכול להיות להשבית אנטי וירוס?
-
-
@ephraum-tzvi עם defender control אנלא יכול להעלות כי משתמש בפון )יש בפורום(
-
@ephraum-tzvi ברור. תפעיל ותראה!
-
@רויטל אבל אני ממש מסתבך, איפה מורידים הקישור שקיבלתי הוא קישור לנושא בפורום בקשר לזה וכשמצאתי אותו הורדתי משהו של 3.7 GB ואני לא חושב שזה אמור לשקול כ''כ הרבה אז אם תוכל לשלוח לי קישור ישיר להורדה או לפחות לאתר שמשם אני אורים ביותר קלות זה ממש יעזור....
-
@ephraum-tzvi אמר בהאם יש אופציה לסרטון ווידאו מסוים או תמונה זזה בשולחן העבודה?:
@רויטל אבל אני ממש מסתבך, איפה מורידים הקישור שקיבלתי הוא קישור לנושא בפורום בקשר לזה וכשמצאתי אותו הורדתי משהו של 3.7 GB ואני לא חושב שזה אמור לשקול כ''כ הרבה אז אם תוכל לשלוח לי קישור ישיר להורדה או לפחות לאתר שמשם אני אורים ביותר קלות זה ממש יעזור....
על מה אתה מדבר? על הdefender ? או התוכנה לרקע בוידאו?