Windows Update הושבת אצלי לחלוטין
-
@אברך-מייבין הייתי ממליץ אחד מהצעדים הבאים:
א. נסה לבדוק עדכונים ע"י safe mode כשהnetwrk מופעל ( אין לי מושג אם זה אפשרי - אבל בהנחה שייתכן שיש וירוס אולי בsafe mode הוא לא יפעל)
ב. הייתי ממליץ על סריקת אנטי וירוס עוד לפני שוידוס עולה ( ידוע לי שיש את זה בavast ו באיסט - ייתכן שיש עוד אבל לא מכיר.)
ג. נסה להריץ את הקובץ שהובא בפורום לתיקון הריגסטרי.
ד. נסה לעדכן את וינדוס ע"י קובץ ISO מעודכן - ייתכן שאם הוירוס הרס משהו , בעגכון זה יסודר.
עדכן אם עזר משהו. -
@חברים אמר בWindows Update הושבת אצלי לחלוטין:
@אברך-מייבין אמר בWindows Update הושבת אצלי לחלוטין:
ניסיתי. ועכשיו כבר מופיע לי בסדר הלשונית Windows Update בהגדרות. אבל עדיין אינני מצליח לאפשר שירות.
ומה קורה כשאתה בוחר
Enable Windows Update
?כי לפי התמונה שהבאת לעיל, זה מופיע על Disable...
ייש"כ, שיניתי לEnable והפעלתי מחדש, ועדיין לא השתנה כלום.
-
-
@אברך-מייבין
א. אין לך שום נקודת שחזור ?
ב. ניסית להפעיל ידנית ב services ? -
-
@אברך-מייבין בדקת עם השתנה איזה הגדרה בעורך מדניות קבוציתית ? gpedit.msc ?
https://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/all/חלק/64f4b8a3-7b47-4aa1-a622-2151cd0a03d3 -
@מתכנת-חובב אמר בWindows Update הושבת אצלי לחלוטין:
ב. ניסית להפעיל ידנית ב services ?
כן.
וזה סתם לא השתנה או שזה כתב שאין לך הרשאה ? (access is denied)
-
@אברך-מייבין איזה יופי לראות את כולם מנסים לעזור כל אחד בדרכו שלו, ממש סניגוריה על עם ישראל בימי הספירה.
רק אקדים ואומר, שאם כל הפתרונות לעיל לא עזרו אז כנראה מדובר במשהו יותר עמוק, זאת אומרת במקרה של וירוס גם אם הוא נמחק וכרגע המחשב נקי, בכל זאת הוירוס הותיר אחריו רושם של שינויים במערכת הפעלה, ולכן צריך עכשיו לבדוק מהו השינויים ואיך מחזירים אותם.
אני מכיר כל מיני כלים שעושים תיקון עשרת אלפים למחשב ומחזירים את כל ההגדרות למצב הרגיל (בהזדמנות אעלה את זה לפורום), אך לבעיה שלך אני לא חושב שזה נצרך עדיין.
מצאתי לך אתר שמציע 6 דרכים לפתרון הבעיה שלך, תוכל לנסות ולהביא לנו בשורה:https://windowsreport.com/missing-check-for-updates/
בנוסף מצאתי קובץ סקריפט שיכול לעזור גם לבעיה שלך.
Batch_File_to_Reset_Windows_Update.zip
מקור - https://windowsreport.com/windows-update-problems-fix-windows-update-reset-script/
אפשר גם לעשות ידני אם אתה מעוניין.
לפתוח פנקס הרשימות (Notepad)
להעתיק את זה:
@ECHO OFF echo Simple Script to Reset / Clear Windows Update echo. PAUSE echo. attrib -h -r -s %windir%system32catroot2 attrib -h -r -s %windir%system32catroot2*.* net stop wuauserv net stop CryptSvc net stop BITS ren %windir%system32catroot2 catroot2.old ren %windir%SoftwareDistribution sold.old ren "%ALLUSERSPROFILE%application dataMicrosoftNetworkdownloader" downloader.old net Start BITS net start CryptSvc net start wuauserv echo. echo Task completed successfully... echo. PAUSE
לשמור את הקובץ עם סיומת של bat כמו זה למשל WUReset.bat
להפעיל את הקובץ כמנהל. -
כן.
וזה סתם לא השתנה או שזה כתב שאין לך הרשאה ? (access is denied)
אם אני זוכר נכון, שם היה כתוב שזה פעיל.
-
@אברך-מייבין מה הבעיה להוריד קובץ ISO של ווינדוס ו''לעדכן'' את המחשב.?
-
@kingyos אמר בWindows Update הושבת אצלי לחלוטין:
@אברך-מייבין איזה יופי לראות את כולם מנסים לעזור כל אחד בדרכו שלו, ממש סניגוריה על עם ישראל בימי הספירה.
רק אקדים ואומר, שאם כל הפתרונות לעיל לא עזרו אז כנראה מדובר במשהו יותר עמוק, זאת אומרת במקרה של וירוס גם אם הוא נמחק וכרגע המחשב נקי, בכל זאת הוירוס הותיר אחריו רושם של שינויים במערכת הפעלה, ולכן צריך עכשיו לבדוק מהו השינויים ואיך מחזירים אותם.
אני מכיר כל מיני כלים שעושים תיקון עשרת אלפים למחשב ומחזירים את כל ההגדרות למצב הרגיל (בהזדמנות אעלה את זה לפורום), אך לבעיה שלך אני לא חושב שזה נצרך עדיין.
מצאתי לך אתר שמציע 6 דרכים לפתרון הבעיה שלך, תוכל לנסות ולהביא לנו בשורה:https://windowsreport.com/missing-check-for-updates/
בנוסף מצאתי קובץ סקריפט שיכול לעזור גם לבעיה שלך.
Batch_File_to_Reset_Windows_Update.zip
מקור - https://windowsreport.com/windows-update-problems-fix-windows-update-reset-script/
אפשר גם לעשות ידני אם אתה מעוניין.
לפתוח פנקס הרשימות (Notepad)
להעתיק את זה:
@ECHO OFF echo Simple Script to Reset / Clear Windows Update echo. PAUSE echo. attrib -h -r -s %windir%system32catroot2 attrib -h -r -s %windir%system32catroot2*.* net stop wuauserv net stop CryptSvc net stop BITS ren %windir%system32catroot2 catroot2.old ren %windir%SoftwareDistribution sold.old ren "%ALLUSERSPROFILE%application dataMicrosoftNetworkdownloader" downloader.old net Start BITS net start CryptSvc net start wuauserv echo. echo Task completed successfully... echo. PAUSE
לשמור את הקובץ עם סיומת של bat כמו זה למשל WUReset.bat
להפעיל את הקובץ כמנהל.הפעלתי את הסקריפט ולא הועיל לצערי. אני בודק את הצעות האתר שציינת אליו ואעדכן בל"נ.
-
@זונדל-גרנד אמר בWindows Update הושבת אצלי לחלוטין:
@אברך-מייבין מה הבעיה להוריד קובץ איזו של ווינדוס ו''לעדכן'' את המחשב.?
עדכוני ווינדוס עצמם אינם חשובים לי כ"כ, פשוט רציתי להוריד כמה דברים מחנות ווינדוס, וזה לא מאפשר אם העדכונים מושבתים.
-
בדקתי עכשיו שוב, וזה היה מושבת, וכשניסיתי להפעיל, הופיעה הודעת שגיאה
-
@אברך-מייבין לי נגיד קרה ככה בווינדוס דיפנדטר לא הצלחתי לכבות אותו כי היה גם ככה מסך לבן. בסוף לקחתי איזה כלי מסויים שעזר לי בזה.
תנסה לחפש כלים מסויימים.
כ''כ מסובך לך ל'עדכן'' את ווינדוס אם קובץ איזו? -
@זונדל-גרנד
|הוא הסביר שזה לצורך החנות ולא קשור לעדכנוים
עממה
החנות נגזרים מהעדכנוים
ידידי @אברך-מייבין
חפש תשובה כאן(התוכן נלקח מהתמונה עם קוד השגיאה) וכאן זה הסופי . -
@הנני-העני אבל עם הוא יעדכן אז הוא יוכל להפעיל את את עידכוני ווינדוס אאל'ט
-
שמח לעדכן שעליתי על הבעיה. פשוט התקנתי תוכנה נוספת לחסימת העדכונים (כנראה stop_updates_10), והיא זו שמנעה את העדכונים. השבתתי אותה במנהל המשימות, ומחקתי את הקבצים שלה, וב"ה העדכונים עובדים מצויין.
-
@אברך-מייבין שמח לשמוע.
אגב, @פישל הביא לך למעלה אשכול שמדבר על זה, ושם כתבתי שזה יכול להיות נובע מהתוכנה הנ"ל שהזכרת. -
@אברך-מייבין תנסה להריץ את זה fix-windows-updates.bat
קרדיט ל @אמיר