בעיה | אזניות בלוטוס לא מתחברות
-
בנוקיה 208 כשר אורגינל. הם כן בהתחלה התחברו לי עד שחיברתי אותם לטלפון אחר וניסיתי שוב לחבר אותן ל 208 שלי ובקיצור זה כבר לא מתחבר. אמרו לי בחנות של טלפונים שמבינים ביותר שמכירים את הבעיה וצריך לשנות את הגרסא של הטלפון ואז זה יעבוד אבל כל הטלפון יימחק.
אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה גם לגבות את הטלפון וגם להחליף גרסה. אני מבין בדברים האלה, קורא אנגלית מבין טיקטק ב"ה.
תודה מראש לעוזרים -
בנוקיה 208 כשר אורגינל. הם כן בהתחלה התחברו לי עד שחיברתי אותם לטלפון אחר וניסיתי שוב לחבר אותן ל 208 שלי ובקיצור זה כבר לא מתחבר. אמרו לי בחנות של טלפונים שמבינים ביותר שמכירים את הבעיה וצריך לשנות את הגרסא של הטלפון ואז זה יעבוד אבל כל הטלפון יימחק.
אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה גם לגבות את הטלפון וגם להחליף גרסה. אני מבין בדברים האלה, קורא אנגלית מבין טיקטק ב"ה.
תודה מראש לעוזרים -
@יצחק-נט אתה צריך לחבר לפלאפון עוד 8 בלוטוסים בערך ואז הוא יכתוב לך שהזיכרון מלא אז תמחק את הבלוטוס שאתה כן רוצה ואז תחבר אותו חזרה בהצלחה
@מוטי-ברנד חחחחחח חזק !! זה עובד בדוק ? ניסית ?
-
@מוטי-ברנד חחחחחח חזק !! זה עובד בדוק ? ניסית ?
-
@מוטי-ברנד אגב, אני יוכל למחוק כמה ?
-
@מוטי-ברנד אגב, אני יוכל למחוק כמה ?
-
@יצחק-נט כן אבל אין עניין כי אז כל פעם שיהיה לך בעיות אם הבלוטוס תצטרך לחפש עוד בלוטוסים ואם כבר יש לך שם כבר כמה אז תצטרך פחות בלוטוסים כי הרשימה מכילה 8 בערך
@מוטי-ברנד אלוף