להורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 - אפליקציית ניווט לאנדרואיד
-
@kingyos מה אתה אומר על זה,
@שמואל-ש אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
ובאיזה שהוא קטע שנסע, לא היה שם מפה אלא הכל היה ירוק כאילו שאין מפות של השטח הזה
זה נהיה לי הרבה פעמים, ואחרי שאני סוגר ופותח עוד פעם אז הכל מסתדר, מה זה אמור להיות???
-
@שמואל-ש אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
@kingyos אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
@שמואל-ש הכל אצלי תקין, נסעתי עם זה עשרות ק"מ, לא ידע מה לומר.
מה יכול להיות?
כניראה שהמכשיר לא תומך בו מהרבה סיבות
ראם, חומרה, מהירות, גירסה, וכו' -
וכן גם הבחנתי שהוא מאט מאוד את המכשיר ואת מהירות התגובה שלו להקשות וכדומה-יותר מהאייגו האחרים
אם אתה משתמש עם סקין נסה בלעדיו, במכשירי ניווט ישנים הסקין הכביד מאוד על המכשיר.
זה יכול להיות הפתרון גם לבעיה שלך הגיוני שהסקין שותה לך את הזכרון רם וזה עושה בעיות כאלה.
@kingyos אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
רשמתי את המספר בחיפוש ולשמחתי הגעתי אליהם
שימחת אותי שזה עוזר..
לגבי עדכון אני קצת עמוס אבל אשתדל להגיע לזה בימים הקרובים. אל תתבייש לנדנד אם אני לא יעלה.
-
@משה-144 אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
זה מונח בכרטיס, האם זה קשור?
אולי
@משה-144 אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
(כשזה מונח בזיכרון הפנימי כשאני פותח את האפליקציה הוא מנסה להפעיל ונכבה)
כתבתי למעלה במקרה כזה צריך להעתיק את תיקיית iGO_Luna לתיקיית שורש של מנהל הקבצים ומשם להפעיל את ההתקנה.
-
@kingyos מקודם גם התקנתי כשזה מונח בשורש אבל עם סייר צד שלישי
עכשיו התקנתי עם הסייר המובנה וזה פועל מצוין מהזיכרון הפנימי
כמובן שמחקתי את התיקיה מהכרטיס
ועדיין כל כניסה מחדש מבקשת הגדרות
ועכשיו בעצם נשללה האפשרות שזה בגלל הכרטיסעריכה: הסתדר, משום מה מקודם זה לא נמחק בכרטיס,
מחקתי כל זכר מהכרטיס, הסרתי את האפליקציה,
התקנתי עם הסייר המובנה בתיקיית השורש של הזיכרון הפנימי ועובד מעולה, בלי לבקש להגדיר כל פעם. -
@אלי-tza אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
אם אתה משתמש עם סקין נסה בלעדיו, במכשירי ניווט ישנים הסקין הכביד מאוד על המכשיר.
אתה מתכווין למה ש @KINGYOS הביא פה,
סקינים (Skins)
הוראות הוספת סקינים (Skins) למכשיר:
מעתיקים את כל התוכן שבהורדה לתוכן של המכשיר ולאשר החלפה.
שימו לב - היות ומדובר בסקין הכי פופולארי ברשת אז לא בדקתי את זה, במקרה שיש בעיות אפשר לדווח לי בפרטי.???
אז אני לא משתמש בזה.אבל רק שאלה אחת לי אליכם מומחים יקרים, האם יש כזה דבר להוסיף קובץ של חנויות ועסקים או משהו דומה? כי בזה לא מעודכנים הרבה עסקים, השאלה אם יש אפשרות להוסיף כמות של עסקים?