להורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 - אפליקציית ניווט לאנדרואיד
-
@yeh אתה אכן צודק, אבל לשמחתי מצאתי את הפתרון לבעיה, תוכל לקרוא את המדריך שהכנתי ואז יהיה לך הקראת רחובות ומספרים.
מדריך איך להוסיף הקראת רחובות ומספרים.
א. יש להוריד את הקובץ הבא
ולחלץ אותו לתיקיית השורש של התוכנה כמו כאן:
ב. להיכנס להגדרות של התוכנה ולבחור בהגדרות "קול"
ואז להפעיל את "הנחיה קולית" (כמו בתמונה), וכן שים לב שהכרזת שמות כבישים באזור שפת אם/זרה יהיה כמו בתמונה:
שוב נכנסים לתפריט "קול" ובוחרים "הגדרות שפה" ואז בוחרים "שפת הנחיה קולית" ותבחר ב - "עברית CARMIT" כמו בתמונה:
עשיתי לפי המדריך הנ"ל ועובד לי מצוין.
מי שלא מצליח לפי המדריך, אז @yeh כתב כאן שהסדר הוא הפוך, קודם כל להגדיר בשפה לכרמית ואז זה יופיע בהגדרות קול.המון תודות ל - kwbs על כל העזרה בנושא הזה ובמיוחד על סבלנות ואכפתיות שהפגין כלפיי.
-
@kingyos אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
א. יש להוריד את הקובץ הבא
tts_nua_ve1
ולחלץ אותו לתיקיית השורש של התוכנה כמו כאן:מה שהבאת למעלה, יש שם כבר תיקייה כזאת, להחליף?
עריכה: אבל אין לי אפשרות בהגדרות להפעיל הכרזת שמות כבישים-הוא לא מרשה להפעיל.
ומה לגבי הסניקים? לאיזה נתיב להכניס? -
-
@שמואל-ש אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
אבל אין הקראת רחובות בקול הרגיל?
אין
@שמואל-ש אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
ואולי יכולים להעביר מהאייגו האחר או שזה ממשק אחר?
זה ממשק אחר
ובעצם מה זה שהוא לא מקריא רחובות? כשהוא אומר פנה ימינה, הוא לא אומר פנה ימינה אל...?
נכון
-
@kingyos אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
ובעצם מה זה שהוא לא מקריא רחובות? כשהוא אומר פנה ימינה, הוא לא אומר פנה ימינה אל...?
נכון
רק מה הוא כן אומר?
-
@mdy אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
כבר הצלחתי להתבלבל מכל החיפושים בפורום....
יש לי מכשיר עם IGO PRIMO לא מבוסס אנדרואיד. איפה יש מפות מעודכנות?עשיתי חיפוש פשוט על המילים IGO PRIMO , ועלה לי זה https://mitmachim.top/search?term=IGO PRIMO &in=titles&matchWords=all&sortBy=topic.title&sortDirection=desc&showAs=posts
-
@שמואל-ש אתה יודע, תוכל לחסוך לי ולך פוסטים מיותרים ע"י שתפעיל את המכשיר ותגלה לבד "מה הוא כן אמור", אל תדאג אתה תגיע בסוף ליעד.
@mdy הבאתי את המפות האחרונות למכשיר שלך כאן:
https://mitmachim.top/topic/13958/להורדה-מפות-ישראל-מתאריך-06-2020-ל-igo-primo-nextgen
הוראות לעדכון תוכל להיעזר ברחבי הפורום