להורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 - אפליקציית ניווט לאנדרואיד
-
פוסט זה נמחק!
-
@ש-א אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
האם התוכנה / המפות מתאימות למכשירי GPS שאינם מבוססי אנדרואיד?
התוכנה רק לאנדרואיד והמפות רק לגירסת - LUNA
@ש-א אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
באם לא, האם יש למישהו מפות מעודכנות לIGO PRIMO במכשיר שאינו אנדרואיד ויכול להעלותם לפורום? תודה
הבאתי את המפות האחרונות שיש ל - IGO PRIMO כאן:
https://mitmachim.top/topic/13958/להורדה-מפות-ישראל-מתאריך-06-2020-ל-igo-primo-nextgen
-
@kingyos אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
לגבי אנדרואיד 4, אני לא יודע.... תוכל לנסות.
כן, עובד.
תודה רבה!!!
אז אני יכול למחוק מהמכשיר שלי את שני תוכנות האייגו האחרים ש @אלי-TZA הביא פה? זה בטוח יותר טוב מכל הבחינות? -
@yeh אתה אכן צודק, אבל לשמחתי מצאתי את הפתרון לבעיה, תוכל לקרוא את המדריך שהכנתי ואז יהיה לך הקראת רחובות ומספרים.
מדריך איך להוסיף הקראת רחובות ומספרים.
א. יש להוריד את הקובץ הבא
ולחלץ אותו לתיקיית השורש של התוכנה כמו כאן:
ב. להיכנס להגדרות של התוכנה ולבחור בהגדרות "קול"
ואז להפעיל את "הנחיה קולית" (כמו בתמונה), וכן שים לב שהכרזת שמות כבישים באזור שפת אם/זרה יהיה כמו בתמונה:
שוב נכנסים לתפריט "קול" ובוחרים "הגדרות שפה" ואז בוחרים "שפת הנחיה קולית" ותבחר ב - "עברית CARMIT" כמו בתמונה:
עשיתי לפי המדריך הנ"ל ועובד לי מצוין.
מי שלא מצליח לפי המדריך, אז @yeh כתב כאן שהסדר הוא הפוך, קודם כל להגדיר בשפה לכרמית ואז זה יופיע בהגדרות קול.המון תודות ל - kwbs על כל העזרה בנושא הזה ובמיוחד על סבלנות ואכפתיות שהפגין כלפיי.
-
@kingyos אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:
א. יש להוריד את הקובץ הבא
tts_nua_ve1
ולחלץ אותו לתיקיית השורש של התוכנה כמו כאן:מה שהבאת למעלה, יש שם כבר תיקייה כזאת, להחליף?
עריכה: אבל אין לי אפשרות בהגדרות להפעיל הכרזת שמות כבישים-הוא לא מרשה להפעיל.
ומה לגבי הסניקים? לאיזה נתיב להכניס?