איפוס סיסמה בטבלט
-
איך אפשר לאפס את הסיסמה בטבלט לנובו מבלי לאבד נתונים?
המדריך ש @yos הביא פה הוא לא רלונטי כי צריך לצרוב twrp ואין לי איך לצרוב כי אין לי אפשרות להפעיל ניפוי באגים הבנתי שאפשר עם DR.FONE מבלי לאבד נתונים
אבל כל עוד אני לא יודע איך בדיוק לעשות אני לא עושה כי אני לא רוצה בטעות להרוס את הטבלטעריכה עכשיו ראתי שגם תוכנת FoneLab for Android יכולה לעשות את זה אבל אני לא עושה לפני שאקבל הדרכה מפורטת מה לעשות בכל שלב
:::הצלחתי להגיע למסך הזה
אבל הוא כותב בפרוש שהוא מעבד נתונים
:::
-
@כוספים-למשיח
תודה רבה
אבל אני (בכל אופן) לא הסתדרתי עם זה
אדרבה עם מישהו מוכן להדריך אותי לפי המדריכים האלה אני ישמח כי אני לא הסתדרתי עם זה -
@דוד-יצחק אמר באיפוס סיסמה בטבלט:
י כי צריך לצרוב twrp ואין לי איך לצרוב כי אין לי אפשרות להפעיל ניפוי באגים
לא צריך ניפוי באגים כדי לצרוב רקוברי, צריך רק מצב הורדה ואני ממליץ על זה, כי ככה אתה יכול להיכנס בקלות, למחוק וזהו, וכן תוכל לגבות להבא.
-
@דוד-יצחק ADB גם לא אקטואלי אם אין לך ניפוי באגים,
ושיטה 4 שם, זה אם יש לך איך להפעיל על מצב בטוח, ששם כתוב על ידי מקש הפעלה כמה שניות ואח"כ מקש כיבוי, יש לך מקש הפעלה+מקש כיבוי? אז תנסה, אין לך אז אולי א"א להיכנס אצליך למצב בטוח.
אבל מה לא טוב בשיטות 1,2,5,6? -
@שמואל-ש אמר באיפוס סיסמה בטבלט:
י כי צריך לצרוב twrp ואין לי איך לצרוב כי אין לי אפשרות להפעיל ניפוי באגים
לא צריך ניפוי באגים כדי לצרוב רקוברי, צריך רק מצב הורדה ואני ממליץ על זה, כי ככה אתה יכול להיכנס בקלות, למחוק וזהו, וכן תוכל לגבות להבא.
איך נכנסים למצב הורדה?
-
@שמואל-ש אמר באיפוס סיסמה בטבלט:
@דוד-יצחק ADB גם לא אקטואלי אם אין לך ניפוי באגים,
ושיטה 4 שם, זה אם יש לך איך להפעיל על מצב בטוח, ששם כתוב על ידי מקש הפעלה כמה שניות ואח"כ מקש כיבוי, יש לך מקש הפעלה+מקש כיבוי? אז תנסה, אין לך אז אולי א"א להיכנס אצליך למצב בטוח.
אבל מה לא טוב בשיטות 1,2,5,6?ומה אני עושה אחרי שנכנסתי למצב בטוח?
-
@דוד-יצחק קודם כל בוקר טוב...
איך נכנסים למצב הורדה?
ביאנג וכדומה צריך להפעיל עם לחיצה על מקש הפעלה+ווליום תחתון+מקש הבית, אני לא יודע אם גם כאן זה ככה (אולי @מוטי-ברנד יוכל להגיד לך)
@שמואל-ש
כיביתי את הטבלט ולחצתי על כפתור ההפעלה +וויוליום למטה והגעתי למסך הזה
בחרתי באפשרות הראשונה והגעתי למסך הזהעשיתי נכון?
ומה אני אמור לעשות?כנ"ל, איני מתמצא בטבלטים, פנה להנ"ל.
ומה אני עושה אחרי שנכנסתי למצב בטוח?
מה שכתוב שם.