בעיה אין קול במחשב לא הקלטות ולא שירים וכ'
-
@רבנן-ברכו אמר בבעיה אין קול במחשב לא הקלטות ולא שירים וכ':
@avi-chazak עשית עדכון ווינדוס?
גם זה עשיתי
-
@avi-chazak אמר בבעיה אין קול במחשב לא הקלטות ולא שירים וכ':
יש לי מחשב נייד קצת ישן ששידרגתי אותו והתקנתי לו ווינ' 10 (הדרייברים שלו עד ווינ' 7)
לפני שאני מחליט להחזיר אותו לווינ' 7 אני מנסה להציל את המצב
מה שלא ניסיתי אין לו קול, התקנת דרייברים מחדש כולל הסרתם וכו'
יש למישהו עיצה מה ניתן לעשות?
מחשב חברה ודגם: HP 620
יש לציין שכשהיה עליו ווינ' 7 הכל היה תקין
יישר כח עצום לכל העוזרים
אשמח לכל רעיון -
@avi-chazak יש לך דרייברים ספציפיים של השמע במחשב שלך?
-
@avi-chazak מבחינת HP לא קיימים עבור המחשב הזה מנהלי התקן לווינדוס 8/10 אי לכך נסה את DRP שככל הנראה ימצא משהו דומה שמתאים לחומרה דומה
-
מצורף צילום של מנהל ההתקנים
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה אין קול במחשב לא הקלטות ולא שירים וכ':
@avi-chazak מבחינת HP לא קיימים עבור המחשב הזה מנהלי התקן לווינדוס 8/10 אי לכך נסה את DRP שככל הנראה ימצא משהו דומה שמתאים לחומרה דומה
אני יודע וגם את DRP התקנתי במחשב והוא אכן מצא הרבה דברים שהתחשק לו להתקין אבל שורה תחתונה נישט נישט אין קול ואין עונה
-
@avi-chazak נסה:
- כנס להגדרות צליל ע"י מקש ימני בעכבר על סמן הווליום ובחר בצלילים -> עבור ללשונית השמעה ותבדוק אם החיבור של האוזניות מוגדר כברירת מחדל. אם הוא כברירת מחדל תלחץ עליו מקש ימני ובדוק עם הוא לא משמיע צליל אז כנס למאפיינים שלו יש שם מספר לשוניות שיתכן ששם תמצא את הפתרון : כללי - מאפייני דרייבר ולהפוך לזמין וללא זמין. רמות - נסה להגביר את הווליום. שיפורים לא אמור להעסיק אותך בשלב זה. במתקדם נסה לשנות את איכות הסטודיו ( ייתכן שהמחשב לא מסוגל לרמות גבוהות )
- אם 1 לא עזר: כנס למנהל ההתקנים ומקש ימני על הדרייבר של השמע ותסיר אותו ותפעיל מחדש ותבדוק אם זה עזר. במקרה שהוא לא מופיע לך ברשימת ההתקנים תלחץ על
עדכן עם עזר.
תוכל לבדוק גם כאן:
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings-winpc/no-sound-after-upgrade-from-windows-7-to-windows/2e545133-cdef-4013-8700-9b15481e5757
-
@a-y-f אמר בבעיה אין קול במחשב לא הקלטות ולא שירים וכ':
@avi-chazak נסה:
- כנס להגדרות צליל ע"י מקש ימני בעכבר על סמן הווליום ובחר בצלילים -> עבור ללשונית השמעה ותבדוק אם החיבור של האוזניות מוגדר כברירת מחדל. אם הוא כברירת מחדל תלחץ עליו מקש ימני ובדוק עם הוא לא משמיע צליל אז כנס למאפיינים שלו יש שם מספר לשוניות שיתכן ששם תמצא את הפתרון : כללי - מאפייני דרייבר ולהפוך לזמין וללא זמין. רמות - נסה להגביר את הווליום. שיפורים לא אמור להעסיק אותך בשלב זה. במתקדם נסה לשנות את איכות הסטודיו ( ייתכן שהמחשב לא מסוגל לרמות גבוהות )
- אם 1 לא עזר: כנס למנהל ההתקנים ומקש ימני על הדרייבר של השמע ותסיר אותו ותפעיל מחדש ותבדוק אם זה עזר. במקרה שהוא לא מופיע לך ברשימת ההתקנים תלחץ על
עדכן עם עזר.
תוכל לבדוק גם כאן:
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings-winpc/no-sound-after-upgrade-from-windows-7-to-windows/2e545133-cdef-4013-8700-9b15481e5757
ראשית תודה רבה על התשובה הפורטת אבל את רוב הדברים הללו עשיתי כבר בהתחלה אבל ללא הועיל לא זע ולא נע מפניהם.
כבר הייתי בטוח שהכרטיס קול נדפק פיזי (להזכירך הדרייברים של מחשב זה האחרונים הם עד ווינ' 7)
אבל אני לא יכול לומר שזה לא מוזר כי אני יכול להגיד שהתקנתי מערכות הפעלה 10 על מחשבים הרבה הרבה ישנים מזה ותקלה כזו לא נתקלתי אף פעם (נו טוב כבר אמר מי שאמר שתמיד יש את הפעם הראשונה)
ואז בלית ברירה פשוט החזרתי את המערכת הפעלה 7 והקול חזר לקדמותו
חבל על דאבדין.
תודה לכל העוזרים -
@avi-chazak
אם יש לך כוח נסה לעשות התקנה נקייה למחשב ולא שידרוג וראה מה קורה.
האם עדיין יש הבאגים או שזה הסתדר. -
@הנני-העני אמר בבעיה אין קול במחשב לא הקלטות ולא שירים וכ':
@avi-chazak
אם יש לך כוח נסה לעשות התקנה נקייה למחשב ולא שידרוג וראה מה קורה.
האם עדיין יש הבאגים או שזה הסתדר.אני אף פעם לא עושה שידרוג (התקנה של מערכת הפעלה על מערכת הפעלה) אלא התקנה נקיה של מערכת הפעלה
והכוונה שכשאמרתי שידרגתי זה לא רק החלפה של מערכת הפעלה אלא גם החלפתי לו לSSD והגדלתי לו את הזכרון ראם.
וזאת הייתה התוצאה כאמור. -
להזכירך הדרייברים של מחשב זה האחרונים הם עד ווינ' 7
בעיקרון השקע של האוזניות זה פועל בטכנולוגית Plug And Play.
-
להזכירך הדרייברים של מחשב זה האחרונים הם עד ווינ' 7
בעיקרון השקע של האוזניות זה פועל בטכנולוגית Plug And Play.
מה זה אומר? לאן אתה חותר? שזה לא קשור לדרייברים?
-
@avi-chazak כן, אני חושב שייתכן שהיה דרייבר שפשוט תקע אותו.
-
@avi-chazak כן, אני חושב שייתכן שהיה דרייבר שפשוט תקע אותו.
ואיך בדיוק בודקים אם יש דרייבר שתוקע אותו?
-
@avi-chazak אני חושב שברגע עושים הסרת התקן ומפעילים מחדש זה מסודר כברירת מחדל
-
@avi-chazak
אם אתה רוצה שאנסה את זה@a-y-f אמר בבעיה אין קול במחשב לא הקלטות ולא שירים וכ':
בהשתלטות מרחוק עבורך - אני יכול בשמחה
-
זה כבר כתבתי למעלה שעשיתי זאת הסרתי לו את כל הדרייברים הקשורים ועשיתי איפוס להם כולל התקנות מחודשות כפי שציינתי למעלה.