מדריך | כיצד מומלץ לנקות את מכשיר הפלאפון שלכם (ניקוי פיזי) מיועד למכשירי סמסונג בלבד!
-
מדריך | כיצד מומלץ לנקות את מכשיר הפלאפון שלכם (ניקוי פיזי, לא וירטואלי)
גילוי נאות: את המדריך לא אני הכנתי אלא לקחת אותו מההדרכה של סמסונג שקיבלתי עם המכשיר,
המדריך מיועד עבור מכשירי סמסונג בלבד, ואני לא לוקח אחריות על שום דבר שתעשו בגלל המדריך הזה.
בואו ונתחיל -- לפני הניקוי, יש לכבות את מכשיר ה-Galaxy, להסיר כל כיסוי או נרתיק, ולנתק כבלים או אביזרים נלווים שמחוברים אליו.
- יש לנגב בעדינות את המשטח החיצוני של הטלפון בעזרת בד מיקרופייבר רך ללא מוך (למשל, בד לניקוי עדשת מצלמה).
- אין להשתמש בנוזל ישירות על הטלפון ויש למנוע לחות בפתחי המכשיר השונים. בהתאם לצורך, יש ללחלח את פינת הבד עם מעט מים מזוקקים או חומר חיטוי על בסיס חומצה היפוכלורית (50-80 חלקיקים למיליון) או אלכוהול (יותר מ-70% אתנול או איזופרופנול), ולנגב בעדינות את החלק הקדמי והאחורי של טלפון מבלי להפעיל לחץ מופרז על המכשיר. יש להימנע מניגוב יתר.
- אין להשתמש בלחץ אוויר. אין לשים או לרסס אקונומיקה או נוזל ניקוי אחר ישירות על הטלפון.
- המלצת ניקוי זו תקפה רק למשטחי המתכת, הקרמיקה והזכוכית של הטלפון; היא לא תקפה למשטחים רכים – כלומר עשויי עור, גומי או פלסטיק.
בהצלחה!
-
@יושב-אהלים השאלה הגדולה על ניקוי פנימי ולא על ניקוי חיצוני
-
@בסטפון אמר במדריך | כיצד מומלץ לנקות את מכשיר הפלאפון שלכם:
@יושב-אהלים השאלה הגדולה על ניקוי פנימי ולא על ניקוי חיצוני
ניקוי פנימי מומלץ על ידי טכנאי בלבד,
(ובכלל אתה יודע איך לפתוח את הפלאפון? כי אני לא!)
לניקוי פנימי לא מומלץ להשתמש בדבר לח. טכנאי שאני מכיר מייבש מגבון ואז מנקה. -
@יושב-אהלים הכל בעיקרון מומלץ ע"י טכנאי (גם לחבר את התקע של המקרר בבית)
אלא שצריך לדעת שזה אפשרי לדעת מה עושים ולעשות
פתיחה אפשרית בכל מכשיר לפי ענינו אם ע"י מברג מתאים
או מכשירים ללא ברגים כמו שאיומי ודומיו ע"י מפרט (של גיטרה) או בציפורן
ניקוי רגיל נעשה ע"י אלכוהול או ספירט בריכוז גבוה
יש ניקוים יותר חזקים (להורדת קורוזיה) שזה מה שמעניין את האנשים