עזרה | סים לגלישה בחו"ל...
-
@איציק-דייטש
אולי @שלמה-ווייס -
@משה-מזרחי לארה"ב לא מכיר
-
@שלמה-ווייס תודה
-
@איציק-דייטש אמר בעזרה | סים לגלישה בחו"ל...:
@sh774 אפשר לקנות פה בארץ?
תחפש סוכן שיש לו נציגות ישראלית
-
@שיק באותו דרך אפשר גם פרטנר, הוט מובייל, פלאפון, 019 וכו'... השאלה אם זה עם קליטה טובה?!
לכאורה יש להם הסכמים עם חברות אמריקאיות כך שהקליטה אמורה להיות בסדר רק מאד יקרה
-
@איציק-דייטש https://benyc.co.il/סים-לארצות-הברית/ (חיפוש גוגל לא נסיון אישי)
-
@איציק-דייטש לאיזה מדינה אתה טס?
במה שידוע לי [פעם טסתי וביררתי] יש שתי חברות גדולות באזור מדינת ניו יורק , T&T ועוד חברה שאני לא זוכר את שמה , נראה לי שקוראים לה tmobil , ועוצמת הקליטה של החברות משתנה בכל מדינה באמריקה -
@יוסי אמר בעזרה | סים לגלישה בחו"ל...:
במה שידוע לי [פעם טסתי וביררתי] יש שתי חברות גדולות באזור מדינת ניו יורק , T&T ועוד חברה שאני לא זוכר את שמה , נראה לי שקוראים לה tmobil , ועוצמת הקליטה של החברות משתנה בכל מדינה באמריקההחברות האמריקאיות הגדולות והיקרות הם מה שציינתי למעלה
att.com -
@איציק-דייטש עד כמה שזכור לי שT&T זה הכי טוב בניו יורק [לא לוקח אחריות] אני קניתי אז מסים זול והייתי מרוצה . רק שתדע שתמיד יצא לך יותר זול אם תקנה את הסים שם באמריקה.....
-
@sh774 אמר בעזרה | סים לגלישה בחו"ל...:
@יוסי אמר בעזרה | סים לגלישה בחו"ל...:
במה שידוע לי [פעם טסתי וביררתי] יש שתי חברות גדולות באזור מדינת ניו יורק , T&T ועוד חברה שאני לא זוכר את שמה , נראה לי שקוראים לה tmobil , ועוצמת הקליטה של החברות משתנה בכל מדינה באמריקההחברות האמריקאיות הגדולות והיקרות הם מה שציינתי למעלה
att.comזה מה שהתכוונתי כשכתבתי - T&T היינו AT&T
-
@יוסי אני מחפש עם הרבה ג'יגה גלישה... אגב, אפשר לקנות בשדה תעופה שם?
כשטסתי אז, לא היה לי שהות להתעכב בשדה תעופה אז לכן קניתי מראש בארץ, אבל על פי סברא - חייב להיות בכל שדה תעופה איזה חנות של סימים