מדריך | כיצד לבטל את נעילת המכשיר שלכם אם שכחתם את הקוד שלו
-
מדריך | כיצד לבטל את נעילת המכשיר שלכם אם שכחתם את הקוד שלו.
לתשומת לבכם: המדריך מיועד למכשירי סמסונג בלבד.
ניתן לבטל את הנעילה בשתי אופציות שונות האחת באמצעות תכונת אתר את הנייד שלי והשניה באמצעות Smart Lock בהגדרות המכשיר. בהמשך המדריך אפרט איך עושים זאת באמצעות כל אחד מהאופציות.
בואו ונתחיל -
אופציה א. באמצעות אתר את הנייד שלי:
תכונת אתר את הנייד שלי, כפי שמעיד שמה, מסייעת באיתור המכשיר הנייד. ניתן לבטל את נעילת המכשיר מרחוק באמצעות כניסה לאתר Find My Mobile. עם זאת, על מנת שניתן יהיה להשתמש בתכונה זו המכשיר הנייד צריך לעמוד בתנאים הבאים: המכשיר צריך להיות מופעל.
המכשיר צריך להיות מחובר לרשת אלחוטית או סלולרית.
חשבון Samsung צריך להיות מוגדר במכשיר והאפשרות ביטול נעילה מרחוק צריכה להיות מופעלת.
מיד נפרט את הפעולות הנדרשות להפעלת אפשרות ביטול נעילה מרחוק במכשיר הנייד וכן לביטול נעילת המכשיר באתר Find My Mobile.הפעלת ביטול נעילה מרחוק באמצעות אתר את הנייד שלי:
כנסו לתפריט הגדרות > זיהוי ביומטרי ואבטחה והקישו על אתר את הנייד שלי
הקישו על המתג הדו-מצבי על מנת להפעיל את אפשרות ביטול נעילה מרחוקביטול נעילה מרחוק באמצעות אתר את הנייד שלי
כנסו לאתר Find My Mobile מחשב האישי שלכם ולחצו על Sign in. הזינו את פרטי הכניסה לחשבון ה-Samsung שלכם, ולאחר מכן הקישו על היכנס.
המכשיר הרשום בחשבון ה-Samsung שלכם יופיע בצידו של המסך. אם רשומים מספר מכשירים שונים בחשבונכם, שימו לב שאתם בוחרים את המכשיר הרצוי. על מנת לבטל את נעילת המכשיר לחצו על בטל נעילה
ברגע שתלחצו על בטל נעילה, יופיע חלון אימות סיסמה לחשבון Samsung. הזינו את הסיסמה ולחצו על הבא. החלון ייסגר וחלון חדש ייפתח עם תוצאת ביטול הנעילה של המכשיר.אופציה ב. ביטול נעילת המכשיר הנייד באמצעות 'Smart Lock'
ניתן להגדיר במכשיר ביטול נעילה עצמאי (והמשך הפעלה ללא נעילה) כשהוא מזהה מיקומים או מכשירים בטוחים.
אם הבית הוגדר כמיקום בטוח, למשל, כשתגיעו הביתה המכשיר יזהה את המיקום ויבטל את נעילתו באופן אוטומטי.
תכונה זו תהיה זמינה לשימוש רק אחרי הגדרת שיטת הנעילה של המסך.
אם לא נעשה שימוש במכשיר במשך ארבע שעות או בעת הדלקת המכשיר, יש לבטל את נעילת המסך באמצעות התבנית, הקוד או הסיסמה שהוגדרו.
הגדרת 'Smart Lock' במכשיר הנייד
כנסו לתפריט הגדרות > מסך נעילה > Smart Lock
בטלו את נעילת המסך באמצעות שיטת הנעילה שהוגדרה.
בחרו באחת מהאפשרויות ועקבו אחרי ההוראות המופיעות על המסך להשלמת הפעולה.
זיהוי נשיאה על הגוף: הגדירו ביטול נעילה כאשר המכשיר נמצא עליכם.
מקומות בטוחים: הוסיפו מיקום שבו לא תתבצע נעילה של המכשיר.
מכשירים מהימנים: הוסיפו מכשיר מהימן על מנת לאפשר למכשיר הנוכחי להישאר לא נעול כאשר הוא נמצא בקרבת מקום.
הערה: לא מומלץ להשתמש בזיהוי נשיאה על הגוף כדי להגדיר נעילה חכמה מכיוון שמצב זה לא יודע להבדיל בין בעל הטלפון לאדם זר.
בהמשך בעז"ה אעלה תמונות וצילומי מסך למדריך
תרגישו חופשי להגיב ולליק ( )