בעייה בכניסה לחשבון גוגל מאנדרואיד
-
@זעירא-דמן-חבריא לא קשור
-
@חראשו למה לא קשור? לי יש טאבלט וההגנה ברשת הביתית היא אתרוג ואני לא יכול להכנס לגוגל (גם לא לאפליקציות של גוגל כגון גוגל פליי ודרייב) כל הגנה שיושבת על הראוטר כמו אתרוג או נטפרי אין להם תמיכה לאנדרואיד שזה אומר שהרבה אפליקציות שימו לב!! אם אתם מחפשים הגנה לרשתת הביתית ואתם רוצים להשתמש בwi fi תבררו קודם אם יש להם תמיכה באנדרואיד!!
-
@davidkrasnit אמר בבעייה בכניסה לחשבון גוגל מאנדרואיד:
@חראשו למה לא קשור? לי יש טאבלט וההגנה ברשת הביתית היא אתרוג ואני לא יכול להכנס לגוגל (גם לא לאפליקציות של גוגל כגון גוגל פליי ודרייב) כל הגנה שיושבת על הראוטר כמו אתרוג או נטפרי אין להם תמיכה לאנדרואיד שזה אומר שהרבה אפליקציות שימו לב!! אם אתם מחפשים הגנה לרשתת הביתית ואתם רוצים להשתמש בwi fi תבררו קודם אם יש להם תמיכה באנדרואיד!!
יתכן שיסתדר לך אם תתקין תעודת אבטחה של אתרוג/רימון במכשיר האנדרואיד
-
@davidkrasnit אמר בבעייה בכניסה לחשבון גוגל מאנדרואיד:
לי יש רימון.
ואני מתחברת לויפי הביתי.
אני חושבת שזה לא קשור לויפי כי פעם ניסיתי להתחבר (עם טאבלט אחר; לויפי של אוטובוס וכן עבד...
יש דרך אחרת?