תגובות למדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10
-
@זלמן התמונה שמופיע באתר של החברה היא התוכנה היותר ישנה.. אבל זה לא אמור להיות החלון של התוכנה החדשה יותר.
לגבי הגירסה הניידת והרגילה, בשניהם אפשר להוריד מערכת וכל ההבדל ביניהם הוא כמבואר כאן.
השו"ת נמצא כאן.
לגבי ההורדה, זה מה שהם כותבים בשו"ת: (מקור)עזרה, אני לא רואה את כפתור ההורדה של ISO!
אם אתה משתמש ב- Rufus 3.5 ומעלה, יתכן ששמעת שהוא מאפשר לך להוריד תמונות ISO וכי כפתור 'הורד' יופיע לצד כפתור 'SELECT' (כלומר 'SELECT' הופך לכפתור מפוצל עם תפריט המאפשר אתה יכול לעבור בין בחירת תמונה לבין הורדת תמונה).
עם זאת, עליך להיות מודע לכך שכדי שמוצעת הורדת ISO תוצע עליך להפעיל את 'בדוק עדכונים' בהגדרות Rufus.
הדבר נעשה מכיוון שתכונה זו מחייבת ביצוע סקריפט PowerShell מרוחק, שאנשים עשויים להיתקל בהם (אף שרופוס מוודא שרק סקריפט שנחתם עם המפתח הפרטי אי פעם ניתן להוריד ולהוציא לפועל וכי התסריט רק שוכן אי פעם בזיכרון, כך שלא ניתן לשנות אותו לאחר ההורדה) ורופוס חושב שאם לא מופעלת 'בדוק אם קיימים עדכונים', סביר להניח שאתה גם לא רוצה שסקריפטים מרוחקים יבוצעו, לכן זה מבטל את התכונה.
כמו כן, התכונה מוצעת רק לאחר שרופוס מאמת שהיא הצליחה להגיע לתסריט המרוחק, אותו היא עושה במהלך השקת היישום. לכן, גם אם הפעלת את 'בדוק עדכונים', אם הייתה בעיה ברשת שלך בזמן ההפעלה של רופוס או אם אתה מפעיל את רופוס בסביבה לא מחוברת, לחצן ההורדה של ISO לא יופיע.
אגב תנסו להריץ את רופוס כמנהל..
לגבי חיבור לאינרנט עיין כאן. -
@yonig20 אמר במדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10:
למה לא להשתמש בכלי ליצירת מדיה של microsoft?
כי זה לוקח יותר זמן
והאם הקובץ של האיקטוב יעבוד גם בווינדוס שיותקן על ידי הכלי הנ"ל?
כן
-
@שמואל אמר במדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10:
למה לא להשתמש בכלי ליצירת מדיה של microsoft?
כי זה לוקח יותר זמן
רק צריך לדעת שהווינדוס שיורד באמצעות הכלי של ווינדוס הוא יותר עדכני ושוקל פחות (נפק"מ למוגבלים בנפח גלישה)
-
@יוסי-מחשבים אם אתה מוריד דרך האתר של מייקרוסופט דרך הכלי זה גם יותר עדכני?
-
לא כ"כ הבנתי, אסביר: מיקרוסופט משחררת מידי פעם גירסה, הגירסה מופיעה באתר של מיקרוסופט בתצורת מובייל (נכנסים לכאן מקישים על F12 במקלדת, לוחצים למעלה על סמל הנייד ומרעננים את העמוד), דרך הכלי של מיקרוסופט שניתן להוריד כאן ניתן ליצור קובץ iso בתוספת העידכונים האחרונים (למעט את האחרונים ממש.
-
@יוסי-מחשבים אמר במדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10:
כאן ניתן ליצור קובץ iso בתוספת העידכונים האחרונים (למעט את האחרונים ממש.
אה, זה מה ששאלתי.
טוב לדעת שהכלי מכניס את העדכונים ותצוגה לנייד לא. -
לא כ"כ הבנתי, אסביר: מיקרוסופט משחררת מידי פעם גירסה, הגירסה מופיעה באתר של מיקרוסופט בתצורת מובייל (נכנסים לכאן מקישים על F12 במקלדת, לוחצים למעלה על סמל הנייד ומרעננים את העמוד), דרך הכלי של מיקרוסופט שניתן להוריד כאן ניתן ליצור קובץ iso בתוספת העידכונים האחרונים (למעט את האחרונים ממש.
לא הבנתי. הם משחררים מערכת הפעלה בחינם?!
-
שלום המחשב התחיל לכתוב לי רשיון וינודוס הולך לפוג לא לקחתי מפה אלא טכנאי התקין לי מה אני אמור לעשות
-
@צדיק-תמים אמר במדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10:
לא הבנתי. הם משחררים מערכת הפעלה בחינם?!
את ההתקנה כן, את הרישיון לא
-
@שבע-יפול-צדיק אמר במדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10:
שלום המחשב התחיל לכתוב לי רשיון וינודוס הולך לפוג לא לקחתי מפה אלא טכנאי התקין לי מה אני אמור לעשות
לקנות רישיון כאן (ניתן להשיג זול יותר אצל טכנאים או באיביי) או לפרוץ עם kms
KMSoffline v2.1.3.zip -
@שבע-יפול-צדיק אמר במדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10:
לקנות רישיון כאן (ניתן להשיג זול יותר אצל טכנאים או באיביי) או לפרוץ עם kms
KMSoffline v2.1.3.zipזה יכול למחוק לי חומר מה אני אמור להתקין
-
אני לא לוקח אחריות אבל אני השתמשתי כבר כמה פעמים עם זה וזה לא מחק כלום!!!!
-
@אהרן-שובקס אמר במדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10:
אני לא לוקח אחריות אבל אני השתמשתי כבר כמה פעמים עם זה וזה לא מחק כלום!!!!
אני לוקח אחריות
-
אגב אם אני לוקח מחשב וינדוס 7 ומתקין עליו וינדוס 10 כל החומר נמחק נכון?!