עזרה | הפוטושופ לא עולה לי, מציג הודעת שגיאה
-
הפוטו שופ לא עולה לי ולא עובד לפני יומים הוא נותן הודעת שגיאאה ולא פותח לי אותו אם מישהו יעזור לי אני אשמח זה משמש לגרפיקה ואנחנו תקועים תודה רבה
-
@אברהם-ברזילאי אמר בדחוףף הפוטו שופ לא עולה לי ונותן הודעה שלא מבין מהי יש צילום של ההודעה דחוףףף אני תקוע:
הפוטו שופ לא עולה לי ולא עובד לפני יומים הוא נותן הודעת שגיאאה ולא פותח לי אותו אם מישהו יעזור לי אני אשמח זה משמש לגרפיקה ואנחנו תקועים תודה רבה
תעלה תמונה
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אברהם-ברזילאי תנסה להתקין את פוטו שופ מחדש
-
@משחזר-מידע אין לי את הקובץ של ההתקנה זה הותקן ע"י קישור מהאינטרנט הקוד רשיון נקנה באייבי
-
@אברהם-ברזילאי אמר בדחוףף הפוטו שופ לא עולה לי ונותן הודעה שלא מבין מהי יש צילום של ההודעה דחוףףף אני תקוע:
נראה שחסר קובץ DLL
לא הספקתי לראות איזה
או שתחפש בגוגל
או שתתקין מחדש -
@פישל אמר בדחוףף הפוטו שופ לא עולה לי ונותן הודעה שלא מבין מהי יש צילום של ההודעה דחוףףף אני תקוע:
נראה שחסר קובץ DLL
לא הספקתי לראות איזה
או שתחפש בגוגל
או שתתקין מחדשהנסיון מוכיח שאם יש בעיה עם DLL אחד זה לא נגמר ויש בעיה עם סדרת DLLs
-
@משחזר-מידע אמר בדחוףף הפוטו שופ לא עולה לי ונותן הודעה שלא מבין מהי יש צילום של ההודעה דחוףףף אני תקוע:
@פישל אמר בדחוףף הפוטו שופ לא עולה לי ונותן הודעה שלא מבין מהי יש צילום של ההודעה דחוףףף אני תקוע:
נראה שחסר קובץ DLL
לא הספקתי לראות איזה
או שתחפש בגוגל
או שתתקין מחדשהנסיון מוכיח שאם יש בעיה עם DLL אחד זה לא נגמר ויש בעיה סדרת DLLs
אני יודע
אבל בכל זאת יתכן שרק אחד
ואם הוא היה מביא סדרה
אז הייתי אומר לו את הנ"ל
כמובן שגם אמרת את הנ"ל -
אין לי את הקובץ של ההתקנה
יש לך 2 אפשריות
- תקן את הבעיה על ידי התקנת ה (DLL(s החסר
- תארגן מאנשהו את ההתקנה של פוטושופ
-
פוסט זה נמחק!
-
@אברהם-ברזילאי אמר בעזרה | הפוטושופ לא עולה לי, מציג הודעת שגיאה:
@משחזר-מידע אין לי את הקובץ של ההתקנה זה הותקן ע"י קישור מהאינטרנט הקוד רשיון נקנה באייבי
קישורים להורדת פוטושופ תמצא למכביר, בקשר לרישיון כמה שילמת עליו? בכ"א תוכל להוריד פוטושופ מכל מקום שתמצא ולאקטב שוב עם אותו מפתח, אם אתה רוצה דווקא לתקן את הקיים השתמש בתוכנה המיועדת להתקנת קבצי DLL אחרים דוגמת זה
-
@שלמה-ווייס זה לא עובד אם קוד רישיון זה קישור שמפעיל את התוכנה לבד דרכם ולא ראיתי שום רשיון וזה עלה 40 למי שמעונין זה חוקי לגמרי יש שם את כל התוכנות אנטי ווירוס וינדוס וכו'
-
@אברהם-ברזילאי אמר בעזרה | הפוטושופ לא עולה לי, מציג הודעת שגיאה:
@שלמה-ווייס זה לא עובד אם קוד רישיון זה קישור שמפעיל את התוכנה לבד דרכם ולא ראיתי שום רשיון וזה עלה 40 למי שמעונין זה חוקי לגמרי יש שם את כל התוכנות אנטי ווירוס וינדוס וכו'
את איביי כמדומני אני מכיר לא פחות ממך על כל הרשיונות ה"חוקיים" שלהם... מניין לך שזה חוקי? מה 40? ש"ח או דולר? ואיזה שנה? (זה לבד שאתה לא מקבל מפתח אלא איזה "קישור" שמפעיל וכו' לא מריח לי משהו חוקי..)