איך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל
- 
זה נכון? 
 @yossiz אמר בתחומים:תוסיף רשומת MX עם התוכן: - Priority Value Name Type 10 your-domain.com @ MX 
- 
הסתדרתי,עכשיו אני מקבל לשם מיילים,אבל-כל המיילים ששלחתי לג'ימייל היו ספאם אז יצרתי מסנן שלא לשלוח אף פעם לספאם בחשבון גימייל שלי.אז עכשיו לא מגיע לא לספאם ולא לדואר נכנס.מה עושים? 
 או איך מוחקים מסנן?
- 
@מישהו12 אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: הרי כמו שלsymbian@ יש מייל בשרת שלי,גם לי יש כמו שלך יש, יש ל@symbian 
- 
@מישהו12 אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: ששלחתי לג'ימייל היו ספאם כי השרת/הדומיין לא הוגדר טוב @שמואל אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: @מישהו12 אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: ששלחתי לג'ימייל היו ספאם כי השרת/הדומיין לא הוגדר טוב אז מה עושים? 
- 
@מישהו12 אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: הרי כמו שלsymbian@ יש מייל בשרת שלי,גם לי יש כמו שלך יש, יש ל@symbian @זלמן אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: @מישהו12 אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: הרי כמו שלsymbian@ יש מייל בשרת שלי,גם לי יש כמו שלך יש, יש ל@symbian נכון,אבל הוא כתב קודם 
- 
@שמואל אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: @מישהו12 אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: ששלחתי לג'ימייל היו ספאם כי השרת/הדומיין לא הוגדר טוב אז מה עושים? 
- 
@זלמן אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: @מישהו12 אמר באיך לחבר אימייל עם דומיין לג'ימייל: הרי כמו שלsymbian@ יש מייל בשרת שלי,גם לי יש כמו שלך יש, יש ל@symbian נכון,אבל הוא כתב קודם פוסט זה נמחק!