השיאומי נתקע בהדלקה ומראה איקס אדום!
-
שלום וברכה, ניסיתי להעתיק קובץ לתוך תיקיית bin בזיכרון המערכת ולא הצלחתי, למרות שיש לי רוט, ניסיתי לשחק בכל מיני אפשרויות, מה שקרה תכלס, שכיביתי את המכשיר ובהדלקה מחדש המכשיר נדלק ומראה את הלוגו של שיאומי ואחרי כמה שניות המכשיר עושה ריסטארט ונדלק שוב עם חלון שחור ובמרכז איקס אדום...
כשאני מחבר את המכשיר למחשב הוא משמיע צליל התחברות, אבל תכלס לא רואים שום כונן פעיל שקשור לפלאפון.
מצב ניפוי באגים היה מופעל לפני שהמכשיר נתקע.
וכן כשהמכשיר כבוי לגמרי ומחובר למחשב הוא מראה שהוא נטען כרגיל...
(ציינתי את הנ"ל על מנת לעזור לנחש מה מצב המכשיר וכו'..)לא אכפת לי לצרוב גרסה מחדש, אבל יש קובץ "אחד" ששמור בזיכרון הרגיל של המכשיר (לא בתוך מחיצת המערכת) שזה דחוף לי מאוד, זהו קובץ של גיבוי עם המון רישומים ותזכירים שונים שדחוף לי מאוד להוציא את זה מהכמשיר...
עד לרגע שזה קרה הייתי בטוח שיש לי גיבוי של הקובץ הנ"ל בכרטיס הזיכרון שהיה במכשיר.
נא עזרו לי בבקשה מי שיכול, אני מוכן אפילו בתשלום סמלי (אין לי כסף מיותר כלל).
יישר כח לכל העוזרים והמסייעים!!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@simcha33345 תצרוב גרסה החדשה ותיצרוב רק את הסיסטם
-
@simcha33345 אמר בהשיאומי נתקע בהדלקה ומראה איקס אדום!:
לא אכפת לי לצרוב גרסה מחדש, אבל יש קובץ "אחד" ששמור בזיכרון הרגיל של המכשיר (לא בתוך מחיצת המערכת) שזה דחוף לי מאוד, זהו קובץ של גיבוי עם המון רישומים ותזכירים שונים שדחוף לי מאוד להוציא את זה מהכמשיר...
תגיד מה קורה כשהמכשיר דלוק (X אדום) ומחובר למחשב?
תריץ את הפקודה adb shell בCMD (תתקין כמובן את ADB) -
@מישהו12 הורדתי ADB מכאן [מדריך | מחיקת יישומי מערכת ללא גישת רוט] נכתב ע"י @שלום-כהן
(https://mitmachim.top/topic/3580/מדריך-מחיקת-יישומי-מערכת-ללא-גישת-רוט) והפעלתי את ה-cmd-here.exe
וכתבתי את הנ"ל וזה התוצאה:Microsoft Windows [Version 10.0.18363.1440]
(c) 2019 Microsoft Corporation. כל הזכויות שמורות.D:\שולחן עבודה 222\adb>adb shell
- exec '/system/bin/sh' failed: Permission denied (13) -
D:\שולחן עבודה 222\adb>
מקוה שאני משתמש נכון בADB... עד היום לא השתמשתי בזה...
-
@simcha33345 תקליד רק shell
-
@simcha33345 לא יודע...
אני רגיל להשתמש בADB מלינוקס זה כנראה שונה... -
@simcha33345 אני יוסיף שהיום בבוקר איך שהוא הצלחתי להפעיל את המכשיר על מצב ריקוברי ושם נתן אפשרות לעבוד עם ADB, הענין שאני לא יודע איך מפעילים את הריקוברי.. הפעלתי אותו במקרה ע"י כך שניסיתי לשחק בצירופי מקשים שונים, ואני לא מצליח שוב...
השאלה אם יהיה לי גישה לעבוד עם ADB אני יוכל להעתיק את החומר מהמכשיר??
-
@simcha33345 אני יוסיף שהיום בבוקר איך שהוא הצלחתי להפעיל את המכשיר על מצב ריקוברי ושם נתן אפשרות לעבוד עם ADB, הענין שאני לא יודע איך מפעילים את הריקוברי.. הפעלתי אותו במקרה ע"י כך שניסיתי לשחק בצירופי מקשים שונים, ואני לא מצליח שוב...
השאלה אם יהיה לי גישה לעבוד עם ADB אני יוכל להעתיק את החומר מהמכשיר??
מהמצב של האיקס האדום תלחץ על הסיפרה 8 וזה יכנס לריקברי
-
@hvusv1234 הצלחתי, האם כעת יש לי דרך להתקדם לגיבוי כל שהוא של הקבצים במכשיר?
-
@simcha33345 תנסה שאתה ברקוברי ללחוץ על 1 בתוכנה של הרוט (אם זה באמת קשור האיקס {לא נראה לי שקשור בכלל}) Qin1spFlashProgram_20191118_2.exe
-
@איש-אמת זה מה שנותן לי
-
?????recovery
-
????Root??
-
?????Recovery??
-
?????Fastboot??
-
?fastboot??????
-
??
Enter:
@איש-אמת אמר בהשיאומי נתקע בהדלקה ומראה איקס אדום!:
תנסה שאתה ברקוברי ללחוץ על 1 בתוכנה של הרוט
-
-
@דוד-1 לחצתי שוב 1
וזה התוצאה- ??????adb????,??????USB??????? - ??????????,???https://www.myworldbooks.cn/archives/683?FAQ????? - ????????
Press any key to continue . . .
תלחץ על כל מקש