עזרה | תמונת פרופיל במחשב - להחזיר לברירת המחדל (גם בהגדרות > חשבונות > המידע שלך...)
-
כפי שנראה מהתמונה שאתם צירפתם לעיל... (רקע לבן, אדם שחור)
יש לכם ווינדוס 20H1 או ווינדוס 20H2.
לי יש ווינדוס 1909, ואני רוצה אדם לבן, כפי שניתן לראות כאן).
תודה!
-
@פלורידה אמר בעזרה | תמונת פרופיל במחשב - להחזיר לברירת המחדל (גם בהגדרות > חשבונות > המידע שלך...):
@חברים אמר בעזרה | תמונת פרופיל במחשב - להחזיר לברירת המחדל (גם בהגדרות > חשבונות > המידע שלך...):
יש לכם ווינדוס 20H1 או ווינדוס 20H2.
לדעתך זה קשור???
נדמה לי שכן.
עיין לעיל - https://mitmachim.top/post/301367 בתמונה.
-
@פישל אמר בעזרה | תמונת פרופיל במחשב - להחזיר לברירת המחדל (גם בהגדרות > חשבונות > המידע שלך...):
@חברים אמור להיות קשור לגירסאות
אבל לא הבנתי איפה נתקעת קח את התמונה שהביא הנני העני
תעבוד בפוטושופ או תוכנה אחרת ותעשה לו שקיפות 50 אחוזככה?
-
@פלורידה אמר בעזרה | תמונת פרופיל במחשב - להחזיר לברירת המחדל (גם בהגדרות > חשבונות > המידע שלך...):
@פישל כל הקטע זה להחזיר את המקורי, לא "כמו" ולא "דומה".
יש אנשים שאוהבים את המחשב חדשנו מה הבעיה כבר כתבתי למעלה
אם היה לי עכשיו פה איזה תוכנה הייתי עובד על זה@הנני-העני לא שים רקע בתוכנה שאתה עובד ותראה עם רואים את הרגע האחורי
-
היה לי שקוף כנ''ל, וכן כאשר אני פותח משתמש חדש. (נסה ותיקח משם...)
ניסיתי לעשות זאת...
C:\Users\USER 2\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures
אבל, ללא הצלחה.
מופיע לי תיקיה ריקה.
וכשאני ניגש למיקום הנ"ל - בחשבון המנהל. אני רואה את הקובץ של המשתמש החדש שפתחתי. (אבל לא כתמונה)
אולי בגלל מה שאמרתי לעיל
@חברים אמר בעזרה | תמונת פרופיל במחשב - להחזיר לברירת המחדל (גם בהגדרות > חשבונות > המידע שלך...):
מישהו נתן לי בעבר 2 קבצי רג'יסטרי לעשות זאת.
וזה אכן עשה את העבודה, אבל לא ממש בשלמותה. -
C:\Users\USER 2\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures
אתה נראה לי מתבלבל עם הרגיסטי על הרקע של הנעילה
שבמקום מטושט זה יופיע כתמונה יכול להיות
ב המיקום הואC:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures
-
@פישל אמר בעזרה | תמונת פרופיל במחשב - להחזיר לברירת המחדל (גם בהגדרות > חשבונות > המידע שלך...):
שבמקום מטושט זה יופיע כתמונה יכול להיותלא.
יש לי גם בשביל "תמונת משתמש" -
שבמקום מטושט זה יופיע כתמונה יכול להיותלא.
יש לי גם בשביל "תמונת משתמש"יש לך פאוור פרינט ?
אמור להיות שם נראה לי אפשרות לעשות את התמונה 50 אחוז שקוף -
אמור להיות שם נראה לי אפשרות לעשות את התמונה 50 אחוז שקוף
אולי תעשה לי זאת... (או שתגיד לי איך עושים זאת)
זה התמונה:
-
בדוק את זה
https://www.tenforums.com/tutorials/135038-remove-user-account-picture-sign-screen-windows-10-a.htmlעשיתי ע"פ המדריך, ואכן הצלחתי.
זה התוצאה:
-
@חברים בדקתי ת'נושא שוב זה הפתרון הנכון מתחילתו ועד סופו
בכדי לשנות לרקע קצת שקוף יש להתקין את זה ל50 אחוז שקיפות
50% User Account Pictures.exe
ואת זה ל25 אחוז שקיפות
25% User Account Pictures.exe
כמו כן התמונת הרקע של מסך הכניסה בדר"כ מטושטת בכדי לבטל זאת וזה יתן יותר ברירות לפרופיל השקוף יש להתקין את זה
ביטול תמונה מסך הכניסה טשטוש.reg
בהצלחה -