דיסק הצלה בעברית 2021
-
@דוד-1 אמר בדיסק הצלה בעברית 2021:
@פישל מוזר, לי זה עובד.
לפי מה זה הולך?עובד לך
בעקבותא דמשיחא חוצפה יסגא
מוזר אולי חשבון גוגל מופעל אצלך -
@רבנן-ברכו אמר בדיסק הצלה בעברית 2021:
@פישל גם לי זה עובד
חברה תודה שאתה דורכים לי על יבלות
די תפסקו
אני ינסה עכשיו לראות מה עושים ולמה זה קשור
-
@דוד-1 אמר בדיסק הצלה בעברית 2021:
@פישל מוזר, לי זה עובד.
לפי מה זה הולך?עובד לך
בעקבותא דמשיחא חוצפה יסגא
מוזר אולי חשבון גוגל מופעל אצלך -
@פישל לא בניתי את זה מאפס (בכל אופן, אין לי כזה הרבה זמן מיותר...), אני רק שיפצתי את הדיסק והוספתי תוכנות נוספות נצרכות (בעברית).
התוכנות בעברית חלק ממני וחלק מהפורום (ובאמת מגיע קרדיט ענק לך (על Disk Info שבדיסק ועל כל שאר התוכנות שאתה מתרגם לעברית) ול- @ד-מ-ל (על AOMEI Partition Assistant). -
@א-מ חברים רק הבהרה על דעת @א-מ הדיסק עובד והכל טוב, רק שכמו בדיסק הקודם שצריך דווקא מערכת קבצים FAT32, ולכן זה לא עובד ב-ventoy וכדו', אותו דבר הדיסק הנוכחי, ולכן צריך לצרוב ברופוס וכדו' ב-FAT32 בלבד
@א-מ חברים רק הבהרה על דעת @א-מ הדיסק עובד והכל טוב, רק שכמו בדיסק הקודם שצריך דווקא מערכת קבצים FAT32, ולכן זה לא עובד ב-ventoy וכדו', אותו דבר הדיסק הנוכחי, ולכן צריך לצרוב ברופוס וכדו' ב-FAT32 בלבד
זה בדוק שלא יעבוד ב ventoy?
זה פספוס... -
זה בדוק שלא יעבוד ב ventoy?
זה פספוס... -
@א-מ אמר בדיסק הצלה בעברית 2021:
האמת שניסיתי וזה עבד לי, יש לוודא בהגדרות התוכנה שהמחיצה היא GPT
איך הצלחת אולי תגלה לנו את הסוד?
-
האמת שניסיתי וזה עבד לי, יש לוודא בהגדרות התוכנה שהמחיצה היא GPT
איך הצלחת אולי תגלה לנו את הסוד?
-
@משה-144 ו- @רבנן-ברכו, בתוכנה אצלי מופיע MBR כברירת מחדל, אין כאן שום סוד, פשוט שיניתי את סוג המחיצה ל-GPT ועבד לי.
-
@משה-144 ו- @רבנן-ברכו, בתוכנה אצלי מופיע MBR כברירת מחדל, אין כאן שום סוד, פשוט שיניתי את סוג המחיצה ל-GPT ועבד לי.
-
@משה-144 אפשרויות - סוג מחיצה - GPT.
היכן נמצא תפריט האפשרויות?
בתוכנה שאיתה מתקינים את הוונטוי על האון קי
או בתפריט של ונטוי בהעלאה בבוט?