Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@bbn כן, אבל אתה מאפשר למשתמשים חיבור USB3.1 הם יכולים להגיע למהירות יותר גבוהה מהHD.
@שמואל תודה! במה זה תלוי במחשב או בכבל ? או בשתהים?
@bbn אמר בשאלה לגבי כוננים:
בשתיהם. צריך שבלוח יהיה usb3 וגם שהלקוח יחבר את הכונן/דיסק בחיבור מתאים.
@שמואל זה עם כבלים למשתמשים. במחשב כתוב על הUSB את האותית SS זה נקרא 3?
במחשב כתוב על הUSB את האותית SS זה נקרא 3?
כן, זה Super Speed. אבל במידה שמשם נמשך כבל מאריך חיצוני אתה צריך לוודא שהכבל המאריך תומך usb 3
@שמואל טוב לדעת. עכשיו אני רואה שעל הכבל שאני קונה כתוב HIGE SPEED . מה זה אומר ?
@bbn לא יכול לדעת. בעיקרון באיבחון טוב של ה"בפנוחו" של החיבור של הUSB אפשר לראות אם זה חיבור כפול של USB3
טוב אז אני מאמין שאם אני יבקש מהמוכר בפעם הבאה את זה הוא ידע. כי זה כבלים שיש להם תחלופה כל כמה זמן. ישר כח!
@bbn הרבה פעמים USB 3 הוא עם חיבור כחול בפנים זה קישור לכבל מאריך USB 3 https://ksp.co.il/?uin=13593
@bbn לעצם הענין יכול יהיות שיהיה הבדל קטן בין SSD לHDD בגלל שלפעמים מהירות הקריאה היא יותר ממהירות הכתיבה ונגיד שכונן HDD תומך במהירות כתיבה של 120 מ"ב יכול להיות שמהירות הקריאה שלו היא 140 מ"ב אבל זה מזערי בכוננים קשיחים