הודעה ב-WORD: "הרישיון שלך אינו מקורי..."
-
@מוטי-ברנד אמר בהודעה ב-WORD: "הרישיון שלך אינו מקורי...":
@הנני-העני לכאורה אתה צודק אבל אפשר לנסות לעשות חיפוש בריבו אולי יש שם איך למצוא את זה
אין איך להסיר kms על ידי ריבו וכד'
-
@ספר-יהלום
שלו' וברכה
גם אני סבלתי הרבה מבעיה זו.
הסרתי כמה פעמים את האופיס, התקנתי כמה סוגים של הוורד, ותמיד הבעיה חזרה אחר יום יומיים.לאחרונה חשדתי שאיזה תוספת לוורד גורמת לזה.
היתה אצלי מותקנת התוכנה PDF-Xchange (תוכנה לטיפול ב PDF, ומתלבשת גם כתוספת לתוכנות האופיס) הסרתי את התוכנה הזו, ואח"כ הסרתי את האופיס, ושוב התקנתי את האופיס (של ירון) וכבר שבוע ואין לי את ההודעה המטרידה הנ"ל. -
@בשמחה אמר בהודעה ב-WORD: "הרישיון שלך אינו מקורי...":
@ספר-יהלום
שלו' וברכה
גם אני סבלתי הרבה מבעיה זו.
הסרתי כמה פעמים את האופיס, התקנתי כמה סוגים של הוורד, ותמיד הבעיה חזרה אחר יום יומיים.לאחרונה חשדתי שאיזה תוספת לוורד גורמת לזה.
היתה אצלי מותקנת התוכנה PDF-Xchange (תוכנה לטיפול ב PDF, ומתלבשת גם כתוספת לתוכנות האופיס) הסרתי את התוכנה הזו, ואח"כ הסרתי את האופיס, ושוב התקנתי את האופיס (של ירון) וכבר שבוע ואין לי את ההודעה המטרידה הנ"ל.ייש"כ.
האם לאחר התקנת האופיס חזרת להתקין את התוספים והכל בסדר? -
@amit5470 אמר בהודעה ב-WORD: "הרישיון שלך אינו מקורי...":
@ספר-יהלום יש לך פתרון לבעיה? אני שמתי לב שזה קרה גם אצלי
לא. לא מצאתי פיתרון. אני משתמש עם תוספים על בסיס יום-יומי, כך שאני לא יכול לוותר עליהם ולו לזמן מועט.
בינתיים אני משתדל להתעלם מהשורה המציקה. מעבר להופעתה - לא קורה משהו מיוחד, נכון להיום. -
@ספר-יהלום אני באופן אישית לא חושב שזה קשור לתוספים אתה יכול להסיר את האופיס כולל רישיונות לגמרי לדוגמא עם OfficeScrubber_5f.7z ולהתקין מחדש
בהצלחה -
@ספר-יהלום זה קובץ שמסיר את האופיס בצורה יסודית ,צריך להריץ את הקובץ Full_Scrub כמנהל (אני הרצתי לפני כן גם את Reset_Licenses למרות שאני חושב שזה כלול בתוך Full_Scrub)
ומומלץ לאח"מ לעשות הפעלה מחדש
דרך אגב זה לוקח זמן אז צריך להתאזר בסבלנות -
@ספר-יהלום אמר בהודעה ב-WORD: "הרישיון שלך אינו מקורי...":
טעון פריצה/התקנה מחדש? או לבטל את ההודעות הקופצות?
תודה מראש
גם לי לאחרונה הבעיה וחזרתי לפרוץ עם זה עם הכלי הראשון שם KMSAUTO ובא לציון גואל
-
@שעטנ-ז-ג-ץ לי זה לא עזר
-
@amit5470 אמר בהודעה ב-WORD: "הרישיון שלך אינו מקורי...":
@שעטנ-ז-ג-ץ לי זה לא עזר
וכל אלו למעלה גם לא עזרו ?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ לא
-
למי שלא יודע, יש אפשרות לקבל מאיביי או מעלי אקספרס רישיונות של אופיס 2019, וחשבונות של 365 (לכל החיים), והכל ממש בשקלים בודדים.
גם אתה הופך את התוכנה למאוקטבת אמיתית, גם אין לך נקיפות מצפון..., וגם זול.
(למי שלא מבין איך, אז מדובר בעודפים של רישיונות מרובים במקומות שיוקר החיים נמוך,וכדו') -
@davd אמר בהודעה ב-WORD: "הרישיון שלך אינו מקורי...":
גם אתה הופך את התוכנה למאוקטבת אמיתית, גם אין לך נקיפות מצפון
זה לא חוקי באמת
@חיים-כספי אמר בהודעה ב-WORD: "הרישיון שלך אינו מקורי...":
אכן
שום פריצה אינה עוזרת להודעה הזאתיש, @kingyos הביא אחת שעזרה לי.לא זוכר את הקישור