עזרה במחיקת אופציית המשחקים בc2
-
מי יכול לעזור?
-
@שלום-רב מה זה נקרא אתה רוצה למחוק את המשחקים או את האופציה להגיע אליהם?
-
@אחד-מאנש מחיקת האופציה
-
@שלום-רב קוסמטית או פיזית?
אני מתכוון שלא יראו את תקיית המשחקים או שבכלל לא יוכלו להגיע גם על יד קיצור? -
@אחד-מאנש פיזית לגמרי ובמילים פשוטות שלא יהיה כלל משחקים על הפל'
-
@שלום-רב עוד פעם, רק שזה לא יהיה בפלאפון או שלא יוכלו להגיע לתקיית המשחקים בכלל (גם אם היא ריקה)
-
@אחד-מאנש גם וגם
-
@שלום-רב למחוק את המשחקים תעשה דרך תוכנת מובי
ושלא יוכלו להגיע לתקייה יש רק 2 גירסאות שיכולות לחסום לגגמרי את האופציה (אחד מהם "מישהו 12" פירסם לאחרונה שהוא הצליח לעשות כזה גירסה) -
@אחד-מאנש איך משיגים את תוכנת מובי ואיך אני מגיע לשתי הגירסאות?
-
@שלום-רב מובי יש לך כאן https://mitmachim.top/topic/11/שינוי-תפריט-החלפת-קובצי-תפריט-עם-תוכנת-mobimb
ותתייג את @מישהו12 יש לו גירסה -
@אחד-מאנש מה הכוונה תתייג?
-
@שלום-רב תייגתי כבר אתה לא צריך עוד פעם (לתייג היינו שיקבל התראה וזה עושים ע"י מקש @ ואז השם של מי שרוצים לתייג אותו)
-
@אחד-מאנש אמר בעזרה במחיקת אופציית המשחקים בc2:
ושלא יוכלו להגיע לתקייה יש רק 2 גירסאות שיכולות לחסום לגגמרי את האופציה (אחד מהם "מישהו 12" פירסם לאחרונה שהוא הצליח לעשות כזה גירסה
מי השני?
ודבר שני, לא צריך גרסא.אפשר למחוק דרך מובי. -
@מישהו12 אמר בעזרה במחיקת אופציית המשחקים בc2:
ושלא יוכלו להגיע לתקייה יש רק 2 גירסאות שיכולות לחסום לגגמרי את האופציה (אחד מהם "מישהו 12" פירסם לאחרונה שהוא הצליח לעשות כזה גירסה
מי השני?
ודבר שני, לא צריך גרסא.אפשר למחוק דרך מובי.השני לפי מה שזכור לי זה TAG או משהו כזה
@מישהו12 אמר בעזרה במחיקת אופציית המשחקים בc2:
ודבר שני, לא צריך גרסא.אפשר למחוק דרך מובי.
הוא רצה גם שלא יוכלו להגיע בכלל אפילו אם התקייה ריקה
-
הוא רצה גם שלא יוכלו להגיע בכלל אפילו אם התקייה ריקה
מוחקים את התיקיות של זה במובי...אם א"א אז צריך גרסא אבל כל אחד יכול לעשות לא צריך אותי לזה.
הגרסא שלי היא ללא אינטרנט ורדיו.זה המיוחד בה. -
-
@אחד-מאנש בהצלחה.
-
@מישהו12 אוי, שחכתי יש שם גם רדיו, בקיצור אני רוצה להוריד את הרדיו והמשחקים, אפרט יותר, אני צריך את הפל' הזה לחול ולשם כך אני צריך את הודעות סמס, את האינטרט כבר הורדתי בחנות, אבל נשארו הרדיו והמחשקים שגם את זה אני רוצה להוריד.
-
@שלום-רב כאן יש לך הכל
ואם אתה רוצה שלא יוכלו להגיע לרדיו גם דרך החיפוש הקולי אז רק מישהו 12 יכול לעזור לך -
@שלום-רב רדיו זה כבר לשלם לי.