שאלה | האם יש אפשרות באדג' החדש לעשות קיצור דרך למשתמש
-
האם יש אפשרות באדג' החדש לעשות קיצור דרך למשתמש ואז כשנכנסים לקיצור הראשי של אדג' הוא לא של המשתמש כמו בכרום?
הבעיה היא שהצלחתי לעשות קיצור דרך אבל אז כשנכנסתי לקיצור הראשי ורציתי להגדיר שהוא לא יהיה של המשתמש הזה אלא כללי זה מחק את הקיצור שהגדרתי
@פישל ? תודה רבה! -
יש למישהו מידע בעניין?
-
@elazar אמר בשאלה | האם יש אפשרות באדג' החדש לעשות קיצור דרך למשתמש:
האם יש אפשרות באדג' החדש לעשות קיצור דרך למשתמש ואז כשנכנסים לקיצור הראשי של אדג' הוא לא של המשתמש כמו בכרום?
הבעיה היא שהצלחתי לעשות קיצור דרך אבל אז כשנכנסתי לקיצור הראשי ורציתי להגדיר שהוא לא יהיה של המשתמש הזה אלא כללי זה מחק את הקיצור שהגדרתי
@פישל ? תודה רבה!לא הבנתי ולא ראיתי שתייגת אותי
תסביר יותר -
@פישל אם אני נכנס לקיצור דרך הרגיל על השולחן עבודה של אדג' ויש לי כמה חשבונות גוגל אני יכול לבחור בצד לאיזה חשבון להיכנס והוא פותח אותו בכרטיסיה חדשה ובכרום יש אפשרות פשוט להוסיף עוד קיצור דרך על שולחן עבודה ישירות לחשבון השני בלי להיכנס כל פעם לקיצור הרגיל ולפתוח בכרטיסיה חדשה השאלה אם קיים גם באדג' תודה רבה!
-
@פישל אם אני נכנס לקיצור דרך הרגיל על השולחן עבודה של אדג' ויש לי כמה חשבונות גוגל אני יכול לבחור בצד לאיזה חשבון להיכנס והוא פותח אותו בכרטיסיה חדשה ובכרום יש אפשרות פשוט להוסיף עוד קיצור דרך על שולחן עבודה ישירות לחשבון השני בלי להיכנס כל פעם לקיצור הרגיל ולפתוח בכרטיסיה חדשה השאלה אם קיים גם באדג' תודה רבה!
הבנתי
ברעיון לא נראה לי שאפשרי בדרך הרגילה כמו בכרום אבל בדרך עוקפת הצלחתי
תוריד את הקובץ הזה זה פותח את פרופיל 2
פרופיל 2.rar
אם תרצה לדוג את פרופיל 3 תלחץ על זה לחצן ימני ושם מאפיינים בשורה הראשונה כתוב
"Profile 1"
תשנה ל2 זה יהיה 3 וכן הלאה ...
בהצלחה
(סמן כנפתר) -
@פישל דבר ראשון תודה רבה!
דבר שני אם אני מסיר מהפרופיל הראשון את אחד החשבונות אני יוכל להיכנס אליו בחשבון השני ?
כי זה עושה לי בעיות
לא יודע
תנסה לצאת מהמייל ואז תסיר
אתה יכול להוסיף ע"י זה שתכתוב
בקיצור "Profile"
בלי ואז החל אישור תפתח וזה יפתח לך את פרופיל אחד