התקנת dropbox נתקע באמצע התקנה.
-
@אלימיר זה סוג של בעיה כנראה באבטחה
תנסה לעשות הקלטה של תעבורה ולשלוח לנטפריאני גם משתמש בתוכנה הזאת ומה שאני עושה זה מנסה מספר פעמים לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש
ובאחת הפעמים זה פשוט מסתדר, וקופץ חלון בדפדפן שמבקש להתחבר לחשבון, ואז החשבון מקשר את עצמו לתוכנה -
@קינג-קומפיוטר מתי שנסיתי לעשות הקלטה תעבורה בשלב שזה קורה , היה כתוב לי שגיאת אבטחה, אז אני לא יודע מה זה אומר בדיוק
בכל מקרה @a-y-f ששלחתי אז לנטפרי את את ההקלטה הם סידרו לי את זה
או אתה יכול לנסות כמה וכמה פעמים באחת הפעמים הדפדפן אמור להיפתח
לגבי איך עושים הקלטה אתה בנטפרי ? -
@bbn מוזר מאוד היה לי צד להגיד שזה עניין של גרסאות אבל זה לא יכול להיות כי התקנתי את התוכנה לפני שלושה חודשים עם נטפרי והכל עובד חלק ולא נראה לי כ''כ שחודש אח''כ כבר השתנה משהו
וגם שאם זה קשור לנטפרי הם היו אמורים לסדר את זה -
@קינג-קומפיוטר אני במקרה היום התקנתי אותה ושוב היה לי את הבעיה
וזה בעיה שאני מכיר כבר מזמן כי אני משתמש הרבה בתוכנה
אני לא יודע למה זה קשור, אבל זה תופעה שראיתי שמצויה אצל הרבהמה שמעניין שהיום אחרי שקרה פעם אחת, התקנתי שוב תעודת אבטחה ולאחר נסיון שני זה עבד ונפתח הדפדפן, לא אומר שזה קשור, אבל כך היה
וכן גם אצלי ההתקנה והתוכנה הכל עובד חלק, הדבר היחיד שעושה בעיות זה השלב שצריך לחבר את החשבון לתוכנה בהתחלה אחרי ההתקנה -
@bbn אמר בהתקנת dropbox נתקע באמצע התקנה.:
מה שמעניין שהיום אחרי שקרה פעם אחת, התקנתי שוב תעודת אבטחה ולאחר נסיון שני זה עבד ונפתח הדפדפן, לא אומר שזה קשור, אבל כך היה
זה בגלל שהתעודת אבטחה מחפשת את התוכנות שדורשות תעודת אבטחה ונותנת לכולם אישור משהו כזה זה קצת יותר ארוך אבל אין לי כוח להסביר עכשיו
א''כ לפי מה שאתה אומר @a-y-f תנסה להתקין תעודת אבטחה מחדש ולראות אם עובד לך -
פוסט זה נמחק!
-
@a-y-f
מניסיון אישי עם זה בעבר, אז אני יגיד לך מה הייתה הבעיה אצלי, ואולי תוכל גם אתה להיעזר, אצלי הייתה הבעיה שבתיקיית מסמכים הייתה לי כבר תיקייה של דרופבוקס מהתקנה קודמת, ואפילו שהסרתי את ההתקנה של הדרופבוקס אז עדיין נשאר לי שם התיקייה, ובעיקרון כשמתקינים שוב את הדרופבוקס, אז הוא נותן לך שוב תיקייה של דרופבוקס בתיקיית המסמכים, ועם התקייה הקודמת שנשארה משימוש קודם, אז הוא מניח את זה לצד התיקייה החדשה, והוא משנה את שם התיקייה הישנה ל OLD' - dropbox.old', עכשיו, לפעמים כשמתקינים אותו, אז הוא נעצר ונתקע בשלב ובקטע הזה,
אז הפיתרון שעשיתי, זה שפשוט שלפני שהתקנתי שוב, אז לפני כן העברתי והצאתי את תיקיית הדרופבוקס מתיקיית המסמכים, והעברתי את זה למיקום אחר, ואחר כך התקנתי את ההתקנה מהתחלה, ואז זה הלך חלק.
מה הבעיה אצלך אז אני לא יודע, אבל תבדוק בתיקיית המסמכים אם אין לך בוודאות שם תיקייה בשם dropbox.