מצב הורדה בגלאקסי s5830
-
@עופר אמר במצב הורדה בגלאקסי s5830:
@מה-הבעיה עשיתי את זה , תכלס המסך מראה כיתוב בקטן ממש "downloading" ואין תגובה של הטלפון אח"כ בלחיצה על ווליון עליון
-
@זונדל-גרנד זה לא המסך שאמור להופיע במצב הורדה במכשיר הזה.
עכשיו כשאני עובד שוב על השרשור יש מצב שאין לו בכלל דרייברים שמתאימים למכשיר הזה..@עופר אמר במצב הורדה בגלאקסי s5830:
יש דרייברים מותקנים , צרבתי היום באודין במחשב הזה ועבד חלק
צרבת על מכשיר כזה? הדרייברים הם של הדגם הזה ?
אבל ששוב.. אני חושב שהבעיה היא במכשיר ולא בדרייברים.. -
@מה-הבעיה אמר במצב הורדה בגלאקסי s5830:
@זונדל-גרנד זה לא המסך שאמור להופיע במצב הורדה במכשיר הזה.
עכשיו כשאני עובד שוב על השרשור יש מצב שאין לו בכלל דרייברים שמתאימים למכשיר הזה..@עופר אמר במצב הורדה בגלאקסי s5830:
יש דרייברים מותקנים , צרבתי היום באודין במחשב הזה ועבד חלק
צרבת על מכשיר כזה? הדרייברים הם של הדגם הזה ?
אבל ששוב.. אני חושב שהבעיה היא במכשיר ולא בדרייברים..צרבתי על מכשיר אחר...אני חושב שמדובר בבעיה של דרייברים כי המכשיר כן נכנס למצב הורדה ואני מצרף סרטון מיוטיוב שמראה איך נראה מצב הורדה במכשיר שאני מדבר עליו , זה מכשיר ישן מאוד [אנדרואיד 2.3.3] וכנראה שמצב הורדה במכשיר הזה קצת אחר ....
בכל אופן תודה ואשמח לקבל דרייברים למכשיר הנל אם יש לך או לכם @זונדל-גרנד @googie @שמואל-ש -
@מוטי-ברנד אמר במצב הורדה בגלאקסי s5830:
@עופר אגב בשביל רוט לא צריך להגיע להורדה במכשיר הזה
אני רוצה להחליף רום בגלל שהרום שלי לא בעברית
-
@עופר יש לך את התוכנה לשינוי אי מי אי?
אם כן אז יש שם בלשונית צריבה יש הפעלה למצב צריבה תנסה ותעדכןכן עשיתי את זה והמכשיר נכנס למצב הורדה, הבעיה היא שאודין לא מזהה את המכשיר ככל הנראה בגלל שהדרייברים לא מתאימים
-
@עופר אתה בטוח שאין עברית אני זמנתי גם 2 כאלו וכן היה בעברית העברית כתוב באנגלית זה מתחיל עם H
אין עברית בדקתי גם עם מורלוקל וזה נתן רק שני מילים בעברית שאלתי גם את המוכר והוא אמר שבדגם s5830 אין בו עברית. ובדגם s5830i יש עברית , יכול להיות שלך יש דגם s5830i
-
@עופר אתה צודק שלי היה s5830i
נכון, אז יש לך פתרון בשבילי , יש לי רום מתאים בעברית, רק הבעיה שלי שה"אודין" לא מזהה את המכשיר