יש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?
- 
אני מחפש גרסה חסומה לשיואמי למישהו שנוסע לחו"ל. 
 חשוב לי שיהיה שם נקודה חמה (מיועד לתת אינטרנט למחשב עם נטפרי (VPN))
 אני גם צריך SMS.

- 
 אני גם צריך SMS.@איש-ימיני אם יש לך גירסה אני יכול לחסום לך אותה, מה הבעיה? 
- 
 אני גם צריך SMS.@איש-ימיני כמעט כל אחד שעושה גירסא יכול לעשות לך את זה [להתקין גירסא פתוחה +רוט ופשוט למחוק את שאר הקבצים כגון מתקין חבילות וכו 
- 
@איש-ימיני כמעט כל אחד שעושה גירסא יכול לעשות לך את זה [להתקין גירסא פתוחה +רוט ופשוט למחוק את שאר הקבצים כגון מתקין חבילות וכו @shmulik אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: @איש-ימיני כמעט כל אחד שעושה גירסא יכול לעשות לך את זה [להתקין גירסא פתוחה +רוט ופשוט למחוק את שאר הקבצים כגון מתקין חבילות וכו לא צריך להגיע לזה אפשר למחוק מראש. 
- 
@shmulik אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: @איש-ימיני כמעט כל אחד שעושה גירסא יכול לעשות לך את זה [להתקין גירסא פתוחה +רוט ופשוט למחוק את שאר הקבצים כגון מתקין חבילות וכו לא צריך להגיע לזה אפשר למחוק מראש. 
- 
@מישהו12 אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: אפשר למחוק מראש. את זה אין לכולם ולמחוק אח"כ כולם יכולים........ @shmulik אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: @מישהו12 אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: אפשר למחוק מראש. את זה אין לכולם ולמחוק אח"כ כולם יכולים........ לא הבנתי.מה אין לכולם? 
- 
@shmulik אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: @מישהו12 אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: אפשר למחוק מראש. את זה אין לכולם ולמחוק אח"כ כולם יכולים........ לא הבנתי.מה אין לכולם? 
- 
 אני גם צריך SMS.
- 
@איש-ימיני אני משאר שכבר פנו אליך בפרטי אם לא פשוט תבחר מהאינדקס אחת מהגרסאות שיש להם התאמה אישית) 
 @shmulik נ.ב צריך למחוק את הוויפי מהסטטוס בר ואת זה רובם לא יודעים@איש-אמת אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: @איש-ימיני אני משאר שכבר פנו אליך בפרטי אם לא פשוט תבחר מהאינדקס אחת מהגרסאות שיש להם התאמה אישית) 
 @shmulik נ.ב צריך למחוק את הוויפי מהסטטוס בר ואת זה רובם לא יודעיםאם לא הבנת הוא לא ביקש להסיר וויפיי 
- 
@איש-אמת אמר ביש גירסה חסומה לשיאומי עם נקודה חמה ו-SMS?: @איש-ימיני אני משאר שכבר פנו אליך בפרטי אם לא פשוט תבחר מהאינדקס אחת מהגרסאות שיש להם התאמה אישית) 
 @shmulik נ.ב צריך למחוק את הוויפי מהסטטוס בר ואת זה רובם לא יודעיםאם לא הבנת הוא לא ביקש להסיר וויפיי 
- 
 א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב- א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-