מכשיר ניווט
-
@שלמה-ווייס אמר במכשיר ניווט:
@שמואל-ש הוא סוג של אונליין ועובד עם סים בניגוד לIGO
ממש לא
אני עובד עם זה ביאנג ללא אינטרנט, ועובד יופי -
@שמואל-ש אמר במכשיר ניווט:
@שלמה-ווייס אמר במכשיר ניווט:
@שמואל-ש הוא סוג של אונליין ועובד עם סים בניגוד לIGO
ממש לא
אני עובד עם זה ביאנג ללא אינטרנט, ועובד יופיעם מה?
-
@אלי-tza אמר במכשיר ניווט:
@aiib אמר במכשיר ניווט:
שוקל אולי כן לקנות מערכת מולטימדיה. בלי אינטרנט רק עם גוגל מפות אופליין.
מסובך להתקין כזה דבר לבד ברכב? [מאזדה 5]תלוי ברכב לא מכיר מבפנים מאזדה 5 אבל אאל"ט הרכב מגיע עם רדיו מקורי מובנה ולא 1-דין או 2-דין כמו פעם שזה כבר נקודת פתיחה לא משהו. במינימום תצטרך להזמין מסין פלסטיקה חדשה לדשבורד עם מקום למולטימדיה שזה 2-דין.
suוקא ראיתי באיביי שיש תומכים למאזדה 5. אבל למעשה עכשיו אני שם לב שזה דגם ספיצפי של 5- הגיפון]
מה זה 1-דין 2-דין?תצלם את האיזור של הרדיו היום ומה שמסביב ונראה מה אפשר.
אגב מולטימדיה עם GPS בלי אינטרנט אפשר גם IGO ולא רק מפות גוגל.
ומה יותר מומלץ?!
יש שני סוגים של מולטימדיה: אנדרואיד ולא אנדרואיד (WINCE)
מבין שאנדרואיד יותר טוב. השני מאד גרוע או שסביר? -
@אלי-tza מצאתי באלי:
-
@aiib אם זה מותאם למאזדה 5 אז זה לא אמור להיות מסובך זה מגיע בדר'כ עם פאנל מותאם וגם צמה של חוטים מותאם לרכב רק תבדוק שזה מתאים לשנתון אני לא רואה כרגע את הקישור אני יבדוק עוד מעט אבל בכמה מצאת כי בדיוק הזמנתי לאח שלי לפני תקופה למאזדה 5 אז יש לי כל מיני קישורים אני רק צריך לבדוק שם אם יש שם לא אנדרואיד כי לאח שלי הזמנתי כן אנדרואיד ואני חוסם לו את שאר האפליקציות ואני משאיר לו רק וויז
-
-
@aiib אמר במכשיר ניווט:
suוקא ראיתי באיביי שיש תומכים למאזדה 5. אבל למעשה עכשיו אני שם לב שזה דגם ספיצפי של 5- הגיפון]
הגיפון זה CX-5 לא 5
מה זה 1-דין 2-דין?
אתה מכיר את הרדיו עם הפנל הנשלף שהיה פעם? זה גודל 1-דין. שניים כאלה אחד על השני זה 2-דין וזה הגודל של המולטימדיות.
@aiib אמר במכשיר ניווט:
ומה יותר מומלץ?!
באופליין אין על אייגו.
@aiib אמר במכשיר ניווט:
מבין שאנדרואיד יותר טוב. השני מאד גרוע או שסביר?
אנדרואיד נותן לך אפשרות להריץ כל אפליקציה אונליין או אופליין לפי מה שמתאים לך. WINCE נותן לך רק אייגו אופליין + שיקוף מסך מסמארטפון (בד"כ תלוי בכל מולטימדיה מה יש).
אם אתה לא בעניין של אנדרואיד אוטו/אפל קארפליי (שיקוף מסך מסמארטפון) לדעתי כדאי להשקיע באנדרואיד שיתן לך יותר גמישות עם התוכנות/אפליקציות.@aiib אמר במכשיר ניווט:
מצאתי באלי:
נראה אכן תואם כדאי שתשווה בדיוק לדשבורד אצלך.
כמובן שהכי טוב לשמוע מבעלי נסיון כמו @מוטי-ברנד רק תשווה לשלך כי אם לדוגמה אצלך יש בקרת אקלים במקום מזגן מכני המסגרת לא תתאים.
בהצלחה.
@מוטי-ברנד אמר במכשיר ניווט:
@aiib אז באנדרואיד כדי שיהיה לך לפחות 2 גיגה ראם כדי שיהיה יותר מהיר אני הזמנתי 2 גיגה ראם
מצטרף להמלצה!!
ואם זה יתקע תצטרך לשלם מכס אבל אולי תוכל לפתוח סכסוך לא נראה לי כי זה סה'כ טובה שהוא עושה לך לרשום מחיר נמוך אגב יש הרבה מוכרים שעושים את זה בלי לבקש מהם
גם אם נתקע צריך לשלם מע"מ 17%. מעצבן אבל לא נורא.
-
@אלי-tza אמר במכשיר ניווט:
@aiib אמר במכשיר ניווט:
הגיפון זה CX-5 לא 5
נכון אבל באיביי מכנים אותו מאזדה 5. ולמאזדה 5 הם קוראים מאזדה 5 הישנהמה זה 1-דין 2-דין?
@aiib אמר במכשיר ניווט:
ומה יותר מומלץ?!
באופליין אין על אייגו.
הוא יותר מעודכן מגוגל מפות?! במה הוא יותר טוב?
@aiib אמר במכשיר ניווט:
מצאתי באלי:
נראה אכן תואם כדאי שתשווה בדיוק לדשבורד אצלך.
ככה נראה אצלי. לא בטוח שאני יודע לומר שזה תואם:
כמובן שהכי טוב לשמוע מבעלי נסיון כמו @מוטי-ברנד רק תשווה לשלך כי אם לדוגמה אצלך יש בקרת אקלים במקום מזגן מכני המסגרת לא תתאים.
הוא עדיין לא בעל נסיון. הוא מחכה שיגיע לארץ...
גם אם נתקע צריך לשלם מע"מ 17%. מעצבן אבל לא נורא.
זה לכאורה חוץ מ17 אחוז גם עמלת שחרור ממכס פלוס אחסון פלוס קנס לפעמים וכו' וכו'...
-
@aiib אמר במכשיר ניווט:
הוא יותר מעודכן מגוגל מפות?! במה הוא יותר טוב?
לא אמור להיות לך מחסור במקום, תתקין את שניהם ותראה בעצמך. קודם כל בגוגל צריך לחבר לאינטרנט ולשמור ידנית איזור לשימוש ללא רשת. אבל ההבדל הגדול הוא ביכולת לתכנן מסלולים מורכבים וכו'. בכללי האייגו תוכנה פונקציונלית פי כמה מכל תוכנה אחרת (חלק מהפונקציות נסתרות במצב רגיל וניתנות לשימוש ע"י תוספים או עריכת קבצים.)
@aiib אמר במכשיר ניווט:
ככה נראה אצלי. לא בטוח שאני יודע לומר שזה תואם:
אף פעם אין 100% אבל נראה תואם.
@aiib אמר במכשיר ניווט:
הוא עדיין לא בעל נסיון. הוא מחכה שיגיע לארץ...
נסיון בחיפוש והשוואה..
@aiib אמר במכשיר ניווט:
זה לכאורה חוץ מ17 אחוז גם עמלת שחרור ממכס פלוס אחסון פלוס קנס לפעמים וכו' וכו'...
טוב בזה אאל"ט אתה בעל הנסיון.. לי היה נסיון אחד עם הזמנה מנקסט, שילמתי מע"מ וזהו.