למי יש אוזניות TWS שמתאימות לשיאומי ???
-
תודה לכל המגיבים,
רק הבהרה קטנה על אוזניות TWS, מצטט :"אוזניות בלוטוס אלחוטיות בטכנולוגיית TWS או True Wireless Stereo (תרגום לעברית-סטריאו אלחוטי אמיתי) הן הדבר החם והשינוי המהותי ביותר באוזניות מאז המצאת הבלוטוס.
אוזניות בלוטוס רגילות מחוברות זו אל זו עם חוט שמחבר בין 2 האוזניות בעוד ב-TWS האוזניות אלחוטיות אלחוטיות ואין ביניהן שום חיבור פיזי.
זה מאוד נוח וברגע שתתנסו עם סוג כזה של אוזניות לא תוכלו לחזור אחורה." סוף ציטוט.
האוזניות האלה עובדות בטכנולוגיה שונה, שמשום מה כנראה בעייתית עם השיאומי. ואני מעונין דוקא בסוג הזה....
תודה רבה!
-
@yehuda-c
אני משתמש בבאדס פרו של סמסונג, וממש ממש נהנה, שומעים אותי מצוין ואני שומע טוב מאוד, לא התנתק לי אף פעם, קליטה מצוינת, שליטה דרך האוזניות על מענה וניתוק שיחות והפעלה וכיבוי מוזיקה וכו.
בקיצור זה ההמלצה שלי, אבל כמובן מדובר באוזניות יקרות ושוות כל שקל... -
@shlomo3345 אמר בלמי יש אוזניות TWS שמתאימות לשיאומי ???:
@yehuda-c
אני משתמש בבאדס פרו של סמסונג, וממש ממש נהנה, שומעים אותי מצוין ואני שומע טוב מאוד, לא התנתק לי אף פעם, קליטה מצוינת, שליטה דרך האוזניות על מענה וניתוק שיחות והפעלה וכיבוי מוזיקה וכו.
בקיצור זה ההמלצה שלי, אבל כמובן מדובר באוזניות יקרות ושוות כל שקל...תודה רבה! אבל קצת יקר....
-
@זוסיא אמר בלמי יש אוזניות TWS שמתאימות לשיאומי ???:
@yehuda-c יש לי אוזניות של relme שהם טובות לשיאומי שלי (qf9) ונראלי שהם משתנות בין הגרסאות של המכשירים כלומר שבחלק הם יעבדו ובחלק לא
כמה שאלות אם תוכל לפרט...
- איזה דגם של relme, או שיש להם רק אחד?
- אם עובד טוב גם בשיחות?
- איזה גרסה יש לך? (לי גם יש QF9)
-
@yehuda-c
בקיצור זה ההמלצה שלי, אבל כמובן מדובר באוזניות יקרות ושוות כל שקל...עם איזה פלאפון אתה משתמש?!
-
@shlomo3345 לי אין שיאומי
ואני מסתפק אם לקנות את האוזניות.
יש לי גלקסי יאנג ועד היום לא מצאתי אוזניות טובות בשביל זה לשיחות... -
@aiib
המלצה שלי, תלך על הבאדס פרו, אבל שוב זה המלצה שלי, אם אתה רוצה תברר עוד...השתמשת פעם ביאנג איתם?
-