רעיונות לסדר בקטגוריה
-
@מנחם-ציון אני מבין מצוין שהבלאגן הוא פה
אבל לרעיונות חדשים יש קטגוריה- בדיוק כדי לא להפציץ עם דברים שלא קשורים לוורדפרס -
-
@ראובן-שבתי אמר ברעיונות לסדר בקטגוריה:
@מנחם-ציון אני מבין מצוין שהבלאגן הוא פה
אבל לרעיונות חדשים יש קטגוריה- בדיוק כדי לא להפציץ עם דברים שלא קשורים לוורדפרסצודק כדאי להעביר את זה להצעות יעול...
-
@מנחם-ציון אמר ברעיונות לסדר בקטגוריה:
כנראה שאין פתרון חוץ משהצוות פיקוח כל פעם ימחק את הפוסטים הלא קשורים ושאנשים חדשים יקראו את החוקים...
@צוות-פיקוח אשמח אם תמחקו את השרשור הזה...וכי מה הבעיה להעביר את כללי עזרה עדדית לראשון??
אני לא חושב שזה בעיה הן מצד הפיתוח והן מכל צד שהוא
מאשר לעשות מנהלים חדשים וכו שיתכן שאין אפשרות -
@פישל אמר ברעיונות לסדר בקטגוריה:
כנראה שאין פתרון חוץ משהצוות פיקוח כל פעם ימחק את הפוסטים הלא קשורים ושאנשים חדשים יקראו את החוקים...
@צוות-פיקוח אשמח אם תמחקו את השרשור הזה...וכי מה הבעיה להעביר את כללי עזרה עדדית לראשון??
מאשר לעשות מנהלים חדשים וכו שיתכן שאין אפשרותנכון,לגבי מנהלים חדשים וקבוצות יש אפשרות אבל זה יכול ליצור בלאגן... אבל באמת כדאי שינעצו את הכללים...
-
מאשר לעשות מנהלים חדשים וכו שיתכן שאין אפשרותנכון,לגבי מנהלים חדשים וקבוצות יש אפשרות אבל זה יכול ליצור בלאגן... אבל באמת כדאי שינעצו את הכללים...
זה לא יעזור לנעוץ כללים אתה רואה שעד עכשיו זה קרה
סליחה על התקיפות
אני חוזר על השאלה הראשונהוכי מה הבעיה להעביר את כללי עזרה עדדית לראשון??
מאשר לעשות מנהלים חדשים וכו שיתכן שאין אפשרות
כבר כתבתי זאת בעבר על עוד נושא שמשהוא פתח וגם אז הביא כל מיני רעיונות אך התברר שלמנהלים היקרים מדובר בהמון עבודה
לכן אני מנסה להגיע עם פתרון פשוט שלא דורש מאמץ מצד המנהלים וגם לא מעצמנו -
זה לא יעזור לנעוץ כללים אתה רואה שעד עכשיו זה קרה
סליחה על התקיפות
אני חוזר על השאלה הראשונהוכי מה הבעיה להעביר את כללי עזרה עדדית לראשון??
מאשר לעשות מנהלים חדשים וכו שיתכן שאין אפשרות
כבר כתבתי זאת בעבר על עוד נושא שמשהוא פתח וגם אז הביא כל מיני רעיונות אך התברר שלמנהלים היקרים מדובר בהמון עבודה
לכן אני מנסה להגיע עם פתרון פשוט שלא דורש מאמץ מצד המנהלים וגם לא מעצמנונכון זה הכוונה לנעוץ...שיהיה בראשון סליחה שלא היתי מובן...
-
פישל אמר פה שצריך להעביר את כללי עזרה הדדית למקום הראשון...
אני חושב שזאת לא הבעיה, כי אם כן, אז למה אנשים לא שואלים את כל השאלות האלה ב"תוכניות קווי סוללר"??? זה הרי הראשון!!
יש כאן בעיה אחרת שאני לא יודע מה היא, ואולי כדאי לחזור לרעיון של הקצאה של צוות פיקוח מיוחד לקטגוריה הזאת! -
@איציק-דייטש אמר ברעיונות לסדר בקטגוריה:
פישל אמר פה שצריך להעביר את כללי עזרה הדדית למקום הראשון...
אני חושב שזאת לא הבעיה, כי אם כן, אז למה אנשים לא שואלים את כל השאלות האלה ב"תוכניות קווי סוללר"??? זה הרי הראשון!!אני גם חשבתי על זה ולא היה לי תגובה
ניסתי לחשוב על כיוון אולי אנשים רואים עזרה הדדית ולא יודעים מה זה וורדפרס אז מגיבים שם אבל זה לא כל כך ישב אותייש כאן בעיה אחרת שאני לא יודע מה היא, ואולי כדאי לחזור לרעיון של הקצאה של צוות פיקוח מיוחד לקטגוריה הזאת!
(בפורום שלך אתה מוזמן לעשות 10 קטגריות ו10 מנהלים על כל קטוגריה ולפקח על כולם אתה כנראה מסוגל לזה)
הבעיה היא שלפתח כזה דבר פה לכאורה לא יקרה ל @שמואל המנהל היקר פה יש מספיק על הראש
מה גם שכבר כמה פעמים נכתב דברים מעיין אלו ושום דבר לא זז
אדרבה אם זה יקרה זה יהיה בשורה טובה כבר מעל 3/4 שכותבים דברים מעיין אלו ושום דבר לא זז
לעומת לעלות את כללי עזרה הדדית אני מאמין שזה יביא פתרון גדול
ויש גם צפוי לזה שזה לא דורש עבודה מרובה -
(בפורום שלך אתה מוזמן לעשות 10 קטגריות ו10 מנהלים על כל קטוגריה ולפקח על כולם אתה כנראה מסוגל לזה)
אם אין צורך אז אין צורך!
אבל פה יש בעיה גדולה, ורק בקטגוריה הזאת...
אני לא מצליח להבין איך הם מגיעים לעזרה הדדית - וורדפרס, יש עוד קטגוריות עם צמד המילים "עזרה הדדית" שרואים בדף הבית, משא"כ את זה לא רואים בכלל!! -
@איציק-דייטש באחד הפוסטים שנכתבו פה מישהו כתב שזה המקום היחיד בו הוא יכול לפתוח נושאים
אולי הוא לא היחידי
מה שברור שאפשר לשאול אנשים
פעם הבאה שאתם רואים נושא שנתפח סתם בוורדפרס פשוט לשאול
אולי יש איזה פאטה מורגנה -
-
@מנחם-ציון אפשר להוסיף חברה אחראים שיהיו להם הרשאות להעביר נושאים מקטגוריה לקטגוריה, כמו @יוסי-מחשבים שעושה עבודה מצויינת, השאלה רק אם זה לא נותן להם עוד הרשאות לא נצרכות...
-
@חראשו אמר ברעיונות לסדר בקטגוריה:
@מנחם-ציון אפשר להוסיף חברה אחראים שיהיו להם הרשאות להעביר נושאים מקטגוריה לקטגוריה, כמו @יוסי-מחשבים שעושה עבודה מצויינת, השאלה רק אם זה לא נותן להם עוד הרשאות לא נצרכות...
זה לא נותן
אני שואל את זה כל פעם ועדין לא ענו לי...
הבעיה היא שלפתח כזה דבר פה לכאורה לא יקרה ל @שמואל המנהל היקר פה יש מספיק על הראש
אדרבה אם זה יקרה זה יהיה בשורה טובה כבר מעל 3/4 שכותבים דברים מעיין אלו ושום דבר לא זז
ויש גם צפוי לזה שזה לא דורש עבודה מרובהאני לא מבין מה כל כך מסובך תוך 10 ד' גג אפשר לפתוח צוות פיקוח לכל הקטגוריות ולתת הרשאות מדויקות זה בכלל לא מסובך (מנסיון...)
-
@חראשו אמר ברעיונות לסדר בקטגוריה:
זה לא נותן
אני שואל את זה כל פעם ועדין לא ענו לי...
ויש גם צפוי לזה שזה לא דורש עבודה מרובהאני לא מבין מה כל כך מסובך תוך 10 ד' גג אפשר לפתוח צוות פיקוח לכל הקטגוריות ולתת הרשאות מדויקות זה בכלל לא מסובך (מנסיון...)
אני גם אוחז כמוך
תקרא שוב את מה שכתבתי
אפילו לא הזכרתי את המילה מסובך
זה כלל לא מסובך
הבעיה היא שכיום המנהלים פעילים פה פעם בשבוע לתקן את הבאגים הרציניים ותו לא
כי יש להם מספיק על הראש
עובדה שזה לא קרה על עוד הרבה דברים עד היום
ולכן כתבתי את הפתרון שיכול מאוד לקרוא
יתכן גם שהמנהלים לא כל כך אוהבים את זה ולכן לא הולכים על זה... -
כי יש להם מספיק על הראש
מה יש להם על הראש
מעניין אותי מאוד
כל הזמן אתה מציין את זה... -
כי יש להם מספיק על הראש
מה יש להם על הראש
מעניין אותי מאוד
כל הזמן אתה מציין את זה...כובע
ב 100 אחוז
הם לא אמרו לי
תנסה אתה אולי אתה תצליח להוציא מהם מידע
בכל מקרה זה הבעיה
https://mitmachim.top/topic/21506/באג-רציני-משתמשים-חדשים-לא-יכולים-לפתוח-נושא-חדש-רק-בוורדפרס-וכדו/4