בירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.
- 
@יושב-אהלים טיקטוק, וואטסאפ אין?? פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! 
- 
@ירושלים-שלי אין להם גישה ואחרים יכולים לצרף אותך, יש גם וואטסאפ כשר , ללא סטטוסים ותמונות פרופיל 
- 
@ירושלים-שלי אין להם גישה ואחרים יכולים לצרף אותך, יש גם וואטסאפ כשר , ללא סטטוסים ותמונות פרופיל @חראשו אז בסופו של דבר לכל קבוצה אני יכולה להצטרף?? כי @יושב-אהלים כתב שהם "מורידים קבוצות" 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @יושב-אהלים אז איך מצטרפים לקבוצות?? רק מנהל קבוצה באופן ידני 
- 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: ואפשר לאיזה קבוצה שרוצים?? כן. אלא עם כן הכשרות החליטה לעשות לך הגבלת קבוצות (קרה לי פעם במפתיע) 
- 
@ירושלים-שלי אין להם גישה ואחרים יכולים לצרף אותך, יש גם וואטסאפ כשר , ללא סטטוסים ותמונות פרופיל 
- 
@ירושלים-שלי לא 
- 
@ירושלים-שלי לא. הוועדה מחליטה מה הכי טוב לך ועושה 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: ואפשר לאיזה קבוצה שרוצים?? כן. אלא עם כן הכשרות החליטה לעשות לך הגבלת קבוצות (קרה לי פעם במפתיע) @יושב-אהלים אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: ואפשר לאיזה קבוצה שרוצים?? כן. אלא עם כן הכשרות החליטה לעשות לך הגבלת קבוצות (קרה לי פעם במפתיע) ואיך מבטלים הכשרת קבוצות??   אפשרי? אפשרי?
- 
@ירושלים-שלי לא. הוועדה מחליטה מה הכי טוב לך ועושה @יושב-אהלים אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @ירושלים-שלי לא. הוועדה מחליטה מה הכי טוב לך ועושה לפי מה??   מה אני אמורה לחשוב שהוועדה תתאים לי??   
- 
@חראשו אז בסופו של דבר לכל קבוצה אני יכולה להצטרף?? כי @יושב-אהלים כתב שהם "מורידים קבוצות" @ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @חראשו אז בסופו של דבר לכל קבוצה אני יכולה להצטרף?? כי @יושב-אהלים כתב שהם "מורידים קבוצות" לא מורידים קובוצות מסוימות אלא מגבילים את מספר הקבוצות שאפשר להתחבר, זה תלוי איזה וואטסאפ הם נותנים לך 
- 
@יושב-אהלים אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @ירושלים-שלי לא. הוועדה מחליטה מה הכי טוב לך ועושה לפי מה??   מה אני אמורה לחשוב שהוועדה תתאים לי??   @ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: לפי מה?? 
 מה אני אמורה לחשוב שהוועדה תתאים לי??את מסבירה להם מה השימושים לך איפה את עובדת, וכו' 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @חראשו אז בסופו של דבר לכל קבוצה אני יכולה להצטרף?? כי @יושב-אהלים כתב שהם "מורידים קבוצות" לא מורידים קובוצות מסוימות אלא מגבילים את מספר הקבוצות שאפשר להתחבר, זה תלוי איזה וואטסאפ הם נותנים לך @יושב-אהלים אני רוצה וואטסאפ רגיל, אין לי בעיה עם האפליקציות החסומות!! יש לי בעיה שהם יתערבו לי האפליקציות הפתוחות... 
- 
@יושב-אהלים אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: ואפשר לאיזה קבוצה שרוצים?? כן. אלא עם כן הכשרות החליטה לעשות לך הגבלת קבוצות (קרה לי פעם במפתיע) ואיך מבטלים הכשרת קבוצות??   אפשרי? אפשרי?@ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: ואיך מבטלים הכשרת קבוצות?? אפשרי? כן. אפשר תמיד באפליקצית הדרן שירות ותמיכה שמותקנת במכשיר בקטגוריה שינוי מסלול 
- 
@ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: לפי מה?? 
 מה אני אמורה לחשוב שהוועדה תתאים לי??את מסבירה להם מה השימושים לך איפה את עובדת, וכו' @יושב-אהלים אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: לפי מה?? 
 מה אני אמורה לחשוב שהוועדה תתאים לי??את מסבירה להם מה השימושים לך איפה את עובדת, וכו' ואם אין קשר לעבודה... אני רוצה פשוט מכשיר כשר! 
- 
@יושב-אהלים אני רוצה וואטסאפ רגיל, אין לי בעיה עם האפליקציות החסומות!! יש לי בעיה שהם יתערבו לי האפליקציות הפתוחות... @ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @יושב-אהלים אני רוצה וואטסאפ רגיל, אין לי בעיה עם האפליקציות החלומות!! יש לי בעיה שהם יתערבו לי האפליקציות הפתוחות... תגידי לוועדה שזה מה שאת צריכה ותתעקשי ויאשרו לך 
- 
@יושב-אהלים אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: @ירושלים-שלי אמר בבירור | מה מכיל הדרן ואיך זה עובד.: לפי מה?? 
 מה אני אמורה לחשוב שהוועדה תתאים לי??את מסבירה להם מה השימושים לך איפה את עובדת, וכו' ואם אין קשר לעבודה... אני רוצה פשוט מכשיר כשר! פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! פוסט זה נמחק!