עזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v
- 
כשאני מנסה להפעיל את בלוסטאקס, הוא מסרב להידלק, ונותן לי את השגיאה הזאת... 

מה אפשר לעשות עם זה?
- 
כשאני מנסה להפעיל את בלוסטאקס, הוא מסרב להידלק, ונותן לי את השגיאה הזאת... 

מה אפשר לעשות עם זה?@איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: כשאני מנסה להפעיל את בלוסטאקס, הוא מסרב להידלק, ונותן לי את השגיאה הזאת... 

מה אפשר לעשות עם זה?שינת משהו ב 
 hyper-v??
 אני כבר לא יודע אם אמור להיות וי או לא על זה 
 תשאל את @שלמה-ו
- 
@איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: כשאני מנסה להפעיל את בלוסטאקס, הוא מסרב להידלק, ונותן לי את השגיאה הזאת... 

מה אפשר לעשות עם זה?שינת משהו ב 
 hyper-v??
 אני כבר לא יודע אם אמור להיות וי או לא על זה 
 תשאל את @שלמה-ו
- 
@פישל לא נגעתי! 
 אולי זה קשור לארגז חול, שהפעלתי את הארגז חול, זה בעצם הפעולה האחרונה...@איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @פישל לא נגעתי! 
 אולי זה קשור לארגז חול, שהפעלתי את הארגז חול, זה בעצם הפעולה האחרונה...   
 יתכן שהוא מגדיר הרשאות לזה ואז הוא שינה ואז הוא שינה
 אני מקווה שיתחבר עוד מעט
- 
@פישל לא נגעתי! 
 אולי זה קשור לארגז חול, שהפעלתי את הארגז חול, זה בעצם הפעולה האחרונה...
- 
@פישל לא נגעתי! 
 אולי זה קשור לארגז חול, שהפעלתי את הארגז חול, זה בעצם הפעולה האחרונה...@איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @פישל לא נגעתי! 
 אולי זה קשור לארגז חול, שהפעלתי את הארגז חול, זה בעצם הפעולה האחרונה...תיכנס ל  ותכבה את ה hyper-v ותכבה את ה hyper-v
 ואכן יתכן שזה קשור לארגז החול
- 
@איציק-דייטש @פישל 
 תרתי דסתרי
 אם אתה רוצה להפעיל בלוסטאקס זה אמור להיות כבוי ה heper v בפירוש הוא מבקש ממך לכבות (להסיר את הוי בתכונות של ווינדוס)
 ומנגד בארגז חול זה צריך להיות מופעל
- 
@שלמה-ו אני מנסה עכשיו לכבות את הארגז חול... נקווה לטוב... @איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @שלמה-ו אני מנסה עכשיו לכבות את הארגז חול... נקווה לטוב... לא צריך תנסה לעשות מה שכתבתי לך @sh774 אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @פישל לא נגעתי! 
 אולי זה קשור לארגז חול, שהפעלתי את הארגז חול, זה בעצם הפעולה האחרונה...תיכנס ל  ותכבה את ה hyper-v ותכבה את ה hyper-v
- 
@איציק-דייטש @פישל 
 תרתי דסתרי
 אם אתה רוצה להפעיל בלוסטאקס זה אמור להיות כבוי ה heper v בפירוש הוא מבקש ממך לכבות (להסיר את הוי בתכונות של ווינדוס)
 ומנגד בארגז חול זה צריך להיות מופעל
- 
@איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @שלמה-ו אני מנסה עכשיו לכבות את הארגז חול... נקווה לטוב... לא צריך תנסה לעשות מה שכתבתי לך @sh774 אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @פישל לא נגעתי! 
- 
@איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @שלמה-ו אני מנסה עכשיו לכבות את הארגז חול... נקווה לטוב... לא צריך תנסה לעשות מה שכתבתי לך @sh774 אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @איציק-דייטש אמר בעזרה | בלוסטאקס הפסיק לעבוד... משהו עם hyper-v: @פישל לא נגעתי!