סקר | איזה חברת סלולר הכי מומלצת לדעתך
-
@יושב-אהלים אמר בסקר | איזה חברת סלולר הכי מומלצת לדעתך:
@מישהו12 אחזתי את זה באיחור ואני לא יודע איך משנים סקר. בכל אופן יש להם רק שתי חבילות, וכל מיש שימליץ בפורום זה רק בגלל שיש לו נטפרי במחשב בראוטר ובנטסטיק שלהם, וזה לא המלצה מניסיון על טלפון
לי היה איתם אחלה קו בפלאפון.עם סמס, בלי אינטרנט
-
-
אשמח אם כל אחד יפרט מניסיון בלבד מאיזה חברה הוא היה הכי מרוצה, הסקר שימושי מאוד למשתמשים שמעוניינים לעבור חברה לדעת לאן לעבור.
אני מצרף קישור לאתר שאומר לכם על אנטנות קרובות: https://www.mihachi.co.il/אין-לך-קליטהאבל זה מאוד תלוי
כול אחד איפה הוא גר
והקישור שצירפתה לא כזה אמין -
@1divid אמר בסקר | איזה חברת סלולר הכי מומלצת לדעתך:
והקישור שצירפתה לא כזה אמין
יש גם אחד כזה של המדינה באתר של המיפוי של ישראל
נראה לי זה הקישור https://govmap.gov.il/sviva?c=204000,595000&z=8&b=0&lay=CELL_ACTIVE -
אבל זה מאוד תלוי
כול אחד איפה הוא גרבאופן כללי שים לב שיש הרבה שממליצים על חברה מסוימת, זה לא מדויק. יש חברות טובות ולא. אם הסקר לא מספיק לדעתך אז אל תצביע בו
-
והקישור שצירפתה לא כזה אמין
יש גם אחד כזה של המדינה באתר של המיפוי של ישראל
נראה לי זה הקישור https://govmap.gov.il/sviva?c=204000,595000&z=8&b=0&lay=CELL_ACTIVEאז תחליף את הקישור בפוסט הראשון
-
@יושב-אהלים ההיתי בכמה חברות (פלאפון רמי לוי)
ומבחינת קליטה אין על סלקום -
אני הצבעתי לרמי לוי (אחרי מעבר מהוט וסלקום). קליטה מעולה יש לי 4 קווים שלהם. קו אחד על C2 קצת עושה בעיות אבל השאר מעולים. יש להם גם גלישה יציבה ומהירה. בקיצור, גם איכות וגם מחיר מעולה (שירות לא משהו, רק במכירות)
-
@יושב-אהלים סליחה תיקנתי לסלקום
-
לענ''ד סלקום
מכיון שלקוים אחרים היינו צריכים לחכות שעה לפעמים ויותר
ולסלקום עד 5 דקות המתנה, שירות אדיב ומהיר!
וכמובן קליטה טובה!אבל הדבר שהכי אהבתי- שבסיום כל שיחה הם שאלו " יש עוד משהו שאנו יכולים לעזור"- אני יודע שכך הנהלים מחייבים
אעפ''כ זה נחמד ויפה לשמוע את זה! -
אשמח אם כל אחד יפרט מניסיון בלבד מאיזה חברה הוא היה הכי מרוצה, הסקר שימושי מאוד למשתמשים שמעוניינים לעבור חברה לדעת לאן לעבור.
אני מצרף קישור לאתר של המדינה שאומר לכם על אנטנות קרובות: https://govmap.gov.il/sviva?c=204000,595000&z=8&b=0&lay=CELL_ACTIVEסלקום
-
@יוסי-הגאון אמר בסקר | איזה חברת סלולר הכי מומלצת לדעתך:
לענ''ד סלקום
וכמובן קליטה טובה!אבל הדבר שהכי אהבתי- שבסיום כל שיחה הם שאלו " יש עוד משהו שאנו יכולים לעזור"- אני יודע שכך הנהלים מחייבים
אעפ''כ זה נחמד ויפה לשמוע את זה!גם יש לסלקום תא קולי בחינם וקליטה מצוינת
-
אין על פלאפון,
הייתי בסלקום עברתי לגולן והיום אני בפלאפון זה מעולה יש להם שירות מהיר (מפעם אחת שהצלחתי לחסום את הסים)
גולן זה זבל, חסמו לי טלפון יום אחד סתם בגלל שהוא לא תומך בכשר, יש להם רק כמה טלפונים שתומכים להם ולא היה לי בבית שום טלפון שתמך להם אז עברתי...ונראה לי שיש להם גם את הקליטה הכי טובה
-
@berman אמר בסקר | איזה חברת סלולר הכי מומלצת לדעתך:
אין על פלאפון,
נכון, לפלאפון יש שירות מעולה וקליטה הכי טובה בארץ אבל הם גם יקרים,
למי שרוצה יותר זול ופחות שירות יש את רמי לוי שיושב על תשתית פלאפון -
גולן זה זבל, חסמו לי טלפון יום אחד סתם בגלל שהוא לא תומך בכשר, יש להם רק כמה טלפונים שתומכים להם ולא היה לי בבית שום טלפון שתמך להם אז עברתי...
גולן זה החברה הכי דפוקה כיום, קליטה זבל, שירות זבל, ומפעם לפעם הם עושים חשבונית מצליח, אבל הבעיה הגדולה ביותר זה חסימת סימים, ממוצע ללקוח זה חמש סימים חסומים לצערינו
-
@יוסי-הגאון אמר בסקר | איזה חברת סלולר הכי מומלצת לדעתך:
לענ''ד סלקום
וכמובן קליטה טובה!רמי לוי גם קליטה מעולה והם משפרים על הזמן את השירות,
כיום, רמי לוי וסלקום שולטים הכי חזק בציבור החרדי (ולמי שציין, גם ברמי לוי תא קולי חינם) -
נכון, לפלאפון יש שירות מעולה וקליטה הכי טובה בארץ
לא נכון היה לי פלאפון באשדוד ובירושלים והקליטה לא היתה משהו אז עברתי לסלקום
-
@מאן-דאמר אמר בסקר | איזה חברת סלולר הכי מומלצת לדעתך:
לא נכון היה לי פלאפון באשדוד ובירושלים והקליטה לא היתה משהו אז עברתי לסלקום
בעיה נקודתית במכשיר שלך, כנראה דור 2 או 3, אגב הם הראשונים שתמכו בדור 5 בארץ
-
גולן זה זבל, חסמו לי טלפון יום אחד סתם בגלל שהוא לא תומך בכשר, יש להם רק כמה טלפונים שתומכים להם ולא היה לי בבית שום טלפון שתמך להם אז עברתי...
גולן זה החברה הכי דפוקה כיום, קליטה זבל, שירות זבל, ומפעם לפעם הם עושים חשבונית מצליח, אבל הבעיה הגדולה ביותר זה חסימת סימים, ממוצע ללקוח זה חמש סימים חסומים לצערינו
יש עוד חברות שמאפשרות קבלת הודעות בפלאפון כשר, חוץ מגולן?
-
@אריאלל אמר בסקר | איזה חברת סלולר הכי מומלצת לדעתך:
יש עוד חברות שמאפשרות קבלת הודעות בפלאפון כשר, חוץ מגולן?
לא, יש רק בגולן, בשאר החברות לא נראה לי, אולי אנשים כאן יעדכנו בהמשך שיש להם בחברה אחרת SMS